Aleš Štramcar napovedal golobo Mussolinijevo usodo.
Mija942, 23.08.2025 ob 10:47
To se imenuje svoboda govora. Spomnite se vseh nebuloz, ki jih je izustil gospod Golob.
Čim Je omenil tisti zdriz od Štiha, se je jasno umestil kam spada.
Takih res ne rabimo. Razen za njive gnojit, pa še to je vprašljivo zaradi strupa, ki ga vsebuje….bi vse pocrkalo.
Sendero luminoso, 23.08.2025 ob 10:51
Julij Cezar, 22.08.2025 ob 17:42
me zanima ce boste za enega usranega goloba tud pisarli cele tratakte kot za eno crknjeno štorkljo?ps.kekci na prorežimskem siolu so dli takoj prijavit štramcarja policiji ces da grozi taubiju hehe….tozibabe
Cuzar, ŠTANCAR je ne Štamcar.
Sicer pa tvojega puklastega gospodarja naci-fašistični izrodek.!
@Sendero luminoso
Bo kar lepo ŠTRANCAR in ne Štancar.
Š T R A N C A R
Še en koritar, 23.08.2025 ob 15:22
Podjetnik z zasebnim medijem, podrepnik SDS in preseratorski bogatunček, ki je zdaj zagrabil zadnjo finančno bilko, dokler ne bo Janša zatonil v pozabo, da se gre medijskega mogotca iz dolgčasa.
Pizdun, če povemo po domače. Temu ne verjamem niti DOBER DAN, če prej ne preverim, ali ni morda noč.
A to je ta z unimi plakati AC0Q10? Na vsake pol metra v vsakem mestu? MA pa denarja, a veste kolk to košta ! A je izraelski denar?
pajo42, 23.08.2025 ob 16:33
A to je ta z unimi plakati AC0Q10? Na vsake pol metra v vsakem mestu? MA pa denarja, a veste kolk to košta ! A je izraelski denar?
Dokler se ni spomnil biti medijski mogotec, je bil “super uspešen podjetnik” in težko verjamem, da bi se spravil v medije, če nima zadaj hude računice, finega pretoka denarja in politične podpore (evidentno je Janšev, ni skrivnost) in interesa. Če je pred tem že odlično služil, bo očitno zdaj še več, je logično, ne? Ziher ne bi šel denarja proč metat iz športa.
Nočem vedeti za njegove posle z državo v času Janševih vlad, jih bomo pa najbrž slušali v kaki Tarči.
daisycutter, 22.08.2025 ob 18:27
Julij Cezar, 22.08.2025 ob 18:02
daisycutter, 22.08.2025 ob 17:54
Da sploh pride nekomu na misel izjaviti kaj takega, je meni čisto nedoumljivo.
Pa model je izgleda še ves ponosen nase. ( in njegovi nanj).
Kaj se ti mora sfuzlati, da se ti zdi tako govorjenje čisto človeško sprejemljivo? Da potem mirno gledaš ljudem v oči?
tebi je marsikaj cudno…stramcar je cist prav povedal….goloba bodo frcnoli s kurje lojtre….kot je.nekdo v stari grciji odgovoril na opazko da ga bodo ljudje ubili ce bodo znoreli…ja, mene bodo ubili ce bodo znoreli , tebe pa ko pridejo k pameti….najvecji skodljivec za janso je golob, nato slefi bratuskova…cuttrrjeva dva tvoja idola na listi
Ja , verjetno sem res čudna , če mi govorjenje o obešanju politikov po uličnih svetilkah ni sprejemljivo.
Ne, ni mi. In ostalim normalnim ljudem tudi ne.
Strinjajoč se z delom, da tak govor ni sprejemljiv, me zanima, kaj je bilo s tistim petkovim sloganom “Ubi Janšo” ali nekaj podobnega, je dobil tudi ta svoj policijski/sodni epilog?
Anonimno 10633, 23.08.2025 ob 16:57
Strinjajoč se z delom, da tak govor ni sprejemljiv, me zanima, kaj je bilo s tistim petkovim sloganom “Ubi Janšo” ali nekaj podobnega, je dobil tudi ta svoj policijski/sodni epilog?
Ne bi vedla, prvič slišim za to.
Ti bom kar na počez (pomeni za VSE stranke ali politike) povedala. Vsako javno vzpodbujanje k nasilju je dno od dna. Neopravičljivo.
Taki kot je take bumbar o komer gre tema, so zmotno prepričani, da SILA pomeni isto kot MOČ.
Tudi ti verjetno misliš tako, pacient tudi navija za “močne voditelje” se pravi take, ki uporabljajo represijo. Vojsko. Robokope. Zapore. Prepovedi. Grožnje.
To ni MOČ. Prava moč je v tem, da PREPREČIŠ nasilje, da vodiš s pametjo, zgledom, karizmo. Če rabiš nasilje da prideš na oblast , ali da oblast zadržiš, potem si majčken, prestrašen, primitiven pezde in nič drugega.
To so diktatorčki, ki svojo nesposobnost zakrivajo z nasiljem in populizmom. Zadnja skupna lastnost je ta, da imajo vsi zelo majhne lučke.
2 do 4 cm maksimum.
Še en koritar, 23.08.2025 ob 16:48
Dokler se ni spomnil biti medijski mogotec, je bil “super uspešen podjetnik” in težko verjamem, da bi se spravil v medije, če nima zadaj hude računice, finega pretoka denarja in politične podpore (evidentno je Janšev, ni skrivnost) in interesa. Če je pred tem že odlično služil, bo očitno zdaj še več, je logično, ne? Ziher ne bi šel denarja proč metat iz športa.
Nočem vedeti za njegove posle z državo v času Janševih vlad, jih bomo pa najbrž slušali v kaki Tarči.
Kranj – LJ stara cesta pa mesto jih je vsaj ….20..če ne več…študiram, da mu začnem odgovarjat na plakate, pa naj zapravlja, k bo dajal nove…..
Kaj tebi ni jasno? O čem ti to? O “UBI JANŠO”?
Za avtorja tistega zapisa se je izkazalo, da gre za navadnega plačanega domoglupskega provokatorja. Nič novega po raznih pisemskih grožnjah z metki in tudi na X-u objavljenih “grožnjah”, ki so sproducirane preko domoposranskih zapitih idiotov, ki so takšne stvari počeli za nekaj deset eurov.
Torej o čem ti nabijaš? O vas samih?
???? seveda! Sneguljčica pa je atomski fizik, pizda! Pa da ni bilo mrtvemu slučajno obljubljeno točno pred volitvami plakatov vesit, a? Pa domoljub ni raje denarja namenil za šole zamejcem? A ni čudno?
Julij Cezar, 24.08.2025 ob 10:30
Prilika, 24.08.2025 ob 10:25
Hribovc141, 24.08.2025 ob 10:16
Na naslednjih volitvah je priložnost, da se znebimo Svobode, Levice in SD. Ali pa se navadite na vse več davkov, višjih davkov in posledično manj denarja v denarnici. Izbira je vaša.
O, priložnost je vedno bila in bo. Ampak do zdaj ste si vsako zajebali ????
Naj živi Golob!!!
po zadnjih projekcijah ne bo vec dolgo hehe….jebens gamad golobja zabita
Ja ja… To bi bila predzadnja kitica obupanih.
Eto, zdaj bodo iz talona potegnili zarjavele rezerve. Desne intelektualce, italijanske domobranske plačance, stare dolžnike… vso gamad, ki so jim trideset let v žepe filali naš denar, zdaj pa se morajo usluge vračati… tako pač to je.
Ti cepec se vprašaj, kdo in koliko denarja je nalepljenega ob cestah, s katerim bi domoljubi lahko sanirali kako cesto tja v tvoje rovte.
Ti bom jaz povedal, katere finance in obljube so to!
Domobranska neonaci zalega, ki je trideset let dobivala milijone od Janše in njegovih preko mogočih in nemogočih poslov z njegovo vlado, orožarskih poslov in provizij od prodaje državnih firm in njihovih kenslanih pogodb, zdaj pa morajo to plačat s protiuslugami.
Pa slep, gluh in nor moraš bit, da tega ne bi opazil.
Eh, resno, otroci! Janša si res misli, da smo vsi enako zabunkani, kot njegovi senilni penziči! Jebem ti tetko čoravo, tale je pa resno samega sebe preskočil v žaljivosti in nesramnosti. Pa smo že mislili, da nižje ne gre…
Tale že ni Primorc, Primorci so zavedni Slovenci od nekdaj. Pa še – če je tako desen, potem je bil Benito njegov zaveznik, zakaj mu je pol njegov konec tako všeč?
Benito je bil “močen” voditelj, ki je zadeve reševal z nasiljem, čisto po Štrancarjevem okusu, on predlaga točno isto .
In ja, kot piše zgoraj, glavno da je denar za jumbo plakate, za populizem in norenje pred volitvami.
Modus operandi je znan že dolgo: preplaviti vse z lažmi in propagando in noreti s čim bolj šokantnimi izjavami (brez filtrov ali človeške spodobnosti) , da pridobiš publiciteto….dna že dolgo ni več.
Ker za kaj drugega bi morali kaj ZNATI ali ba bi morali imeti SPOSOBNOSTI , to je pa pretežko….
daisycutter, 24.08.2025 ob 12:17
Tale že ni Primorc, Primorci so zavedni Slovenci od nekdaj. Pa še – če je tako desen, potem je bil Benito njegov zaveznik, zakaj mu je pol njegov konec tako všeč?
Benito je bil “močen” voditelj, ki je zadeve reševal z nasiljem, čisto po Štrancarjevem okusu, on predlaga točno isto .
In ja, kot piše zgoraj, glavno da je denar za jumbo plakate, za populizem in norenje pred volitvami.
Modus operandi je znan že dolgo: preplaviti vse z lažmi in propagando in noreti s čim bolj šokantnimi izjavami (brez filtrov ali človeške spodobnosti) , da pridobiš publiciteto….dna že dolgo ni več.
Ker za kaj drugega bi morali kaj ZNATI ali ba bi morali imeti SPOSOBNOSTI , to je pa pretežko….
V tistih koncih – Ajdovščina, Vipava, je kar dosti fašistov.
žalost, 24.08.2025 ob 12:44
V tistih koncih – Ajdovščina, Vipava, je kar dosti fašistov.
Ja , vidim zdaj, na moje veliko razočaranje. Boscarol, pa zdaj tale pezde…da si upajo mone med Primorci, ki so toliko prestali pod fašizmom biti tako glasni…
Moja babica je bila tepena v šoli, če je spregovorila slovensko pod fašisti, ti pezdetki bi pa zdaj fašizem k nam uvajali… kar naj probajo. Bodo dobil točno kar zaslužijo.
PIKULET, 24.08.2025 ob 12:35
Mogoče bo pa v Tarči kaj glede kraje identitete Golobu v Romuniji v banki v nesporedni bližini geni sedeža? Ali pa kaj o helikopterjih in čudežni spremembi mnenja samo 3 zdravnikov? Ali pa o kolegu Berišaju?
Ja, saj o Jajotovih rabotah ni treba niti govoriti. Vsi jih čutimo v denarnicah, na penzijah, pri fidesovskih dohtarjih in še kje.
Kadarkoli zine, nas to stane milijone.
Bomo eno o referendumih tudi rekli? Ali ni treba?
Star dec, 22.08.2025 ob 17:52
Kakšnega goloba čaka tudi tole (posneto na Miklošičevi ulici v Ljubljani)…
Upam pa, da tudi kakšnega sodnika s premoženjem, za katerega ne bo mogel dokazati izvora…
Zdaj pa ste SDS-ovci pokazali kako pokvarjeni ste….in to bi naj volili na naslednjih volitvah….ni sans da se kdaj volimo JJ….se sedaj vidi kaki diktator bi rad bil…fuj in fej pristasi JJ….bruh…
SDS MORA zagovarjati nasilje, populizem in laži, ker je to čisto edini način, da pridejo do oblasti. Jasno je, da znanja in možganov nimajo, ni naključje da se vsaka desna vlada najprej znese nad izobraženci, Univerzo, se dela norca iz znanstvenikov ali jih spreminja v nevarne osebke….
In sledici so vsi zagnani in srečni, ker zdaj so pa oni enkrat “boljši” , zdaj bodo pa oni pokazali tistim štrebarjem, ki so jih vsa leta prehitevali… ni čudno SPLOH , da so tako zagrizeni in agresivni.
Eno samo hujskanje, preganjanje “drugih”, represija, norenje v medijih…in potem seveda “zmanjka časa” za ekonomijo in razvoj….povsod je tako. Povsod desne vlade zafurajo ekonomijo, do točke ko narod znori in izvoli spet levico. In potem se krog ponovi….
daisycutter, 24.08.2025 ob 13:04
Ja , vidim zdaj, na moje veliko razočaranje. Boscarol, pa zdaj tale pezde…da si upajo mone med Primorci, ki so toliko prestali pod fašizmom biti tako glasni…
Moja babica je bila tepena v šoli, če je spregovorila slovensko pod fašisti, ti pezdetki bi pa zdaj fašizem k nam uvajali… kar naj probajo. Bodo dobil točno kar zaslužijo.
Si pozabila na Evo Irgl?
Zdaj si se uradno ni več članica SDS, pa vseeno ni daleč proč.
Forum je zaprt za komentiranje.