Aktivni razgledani moški?
Uff doktorata res nimam,en magisterij pa že res..Tko da neke hude pameti,kaj pa vem ejh..Je lahko zadeva relativna:)
Lepa sem za nekoga,so mi pa dame ko jih tko vidim nekje,precej lepše kot sem sama:)) včasih ji celo to povem,če je le pravi trnutek:)) Da pač cudovito izgleda in diši:))
Kar se teme tiče kjer uporabnica omenja svoje reference,ji tega ne zamerim.V to je treba nekaj vložit,ne pride kar samo od sebe.
Iz tega lahko logično sklepamo, da tebe je*e karizma?
Še včeraj si namreč trdil, da si lep in mi nisi odgovoril, kje se da dobiti ta certifikat? Bi šla sama tudi ponj, saj se sama sebi ne zdim nič posebnega, a sem se kljub temu tako pri 6., 16, 26., kot … letih otepala snubcev. Pa da ne boš mislil, da ti zavidam – sploh ne – srčno upam, da si lep, ker pameten res nisi.
In čeprav nisem nobene forumašice videla v živo lahko že sedaj rečem: meni se zdijo prav vse lepe.
a niso to tipi, ki sodelujejo vsaj na 5 forumih, na vsakem vsaj v 13 temah
imajo svoj blog, ki ga obiskujeta obe sestri in ena, ki piše o podobnih temah
stil pisanja pa takšen, da se cuker cedi pod ekranom
Drži, jaz sem tak grdo grda, da sem bila glede videza ocenjena izven že postavljene lestvice (katero si včeraj limal gor); najboljše pri vsem tem je to, da imam vsaj to posebnost, če že drugih ne :))[/quote]
Pozabila sem dodati, da me IQ tudi pošteno je*e, k sreči sem blond zato mi ljudje tega manjka kaj dosti zelo ne zamerijo, so ga vajeni :)))
btw: če česa nimaš .. te ne more
da ni to pajčevina ali pa vakuum
znanstveniki nekaj razpravljajo o “črnih luknjah” … pa še niso daleč — lahko, da se jim ponudiš za vzorec
btw: če česa nimaš .. te ne more
da ni to pajčevina ali pa vakuum
znanstveniki nekaj razpravljajo o “črnih luknjah” … pa še niso daleč — lahko, da se jim ponudiš za vzorec[/quote]
Hvala za odlično poslovno idejo, morda se bom uspela na trgu prodati kot prvi in edini človeški primerek “črne luknje”…hm, toda ne vem kam se naj obrnem za presojo, če morebiti res gre le za vakuum ali pajčevino :)))
Forum je zaprt za komentiranje.