Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aktivni razgledani moški?

Aktivni razgledani moški?

V več temah se moški pritožujejo nad tem, da smo ženske nerazgledane, neaktivne.
Pa sem v zadnjem letu obiskovala tečaj francoščine, tečaj nemščine, tečaj retorike, tečaj za turistične vodnike in kaj vidim? Maksimalno 10% udeležencev je moških.
A jeziki in govorništvo moških ne zanima?

To je za tiste moške, ki se pritožujejo v sosednjih temah nad nami ženskami :), ker smo menda butaste in nerazgledane.

Povrh tega pa še revanšistične… Ta tema je tipičen dokaz za to.

Torej dregec praviš, da smo butaste,nerazgledane in maščevalne?

In moški, ki se tukaj pritožujejo, skoraj zagotovo spadajo med teh 10% moških. Nepotrebna tema.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nepotrebna tema, ko je treba moškim postavit ogledalo? Da se razume, le tistim, ki se pritožujejo.

Ne, tisti moški niso bili na tečajih, noben od udeležencev ni bil nadut.

To je tvoj izraz, “butaste”. Butasta si, ker ti ni znano, da se in je več izobraženih žensk, kakor moških.

Izobrazbo bi bilo potrebno ločiti od IQ, pa vseeno mislim, da ste tudi v tem na boljšem.

Ovira vas položaj, saj ste vedno prva rezerva.

Ej, daj razloži ta tvoj zadnji stavek….

Izobrazbo bi bilo potrebno ločiti od IQ, pa vseeno mislim, da ste tudi v tem na boljšem.

se kar strinjam s tem: to, da ima nekdo vrhunsko izobrazbo govori samo o tem, da je ekspert na enem področju. In to res nima veze z IQ-jem. zmerjanja pa je itak odraz pomanjkanja najmanjšega koščka IQ.

Bi se poročil z mano?

Bi se poročil z mano?[/quote]

Niti pod razno. :)))

Tudi IQ zajema samo neko določeno področje inteligence in ne vključuje čustvene pa še katere druge inteligence.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bi se poročil z mano?[/quote]

Niti pod razno. :)))[/quote]

Uf, draga Lužica,

če pa ne, potem ti pa povem, da imaš sugrno neke probleme in moraš to raziskat .. Nujno! 😉

To je razgledanost za tebe, moji interesi so drugačni in nič ni narobe da je tako!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ma tukaj na tem forumu karkoli rečeš ali si moški ali ženska če poveš to kar resnično misliš glede izgleda in hobijev in poveš da imaš rad lepe privlačne zanimive ljudi se ti takoj vsujejo da si kreten in neumen. Naj si postavijo zrcala in se vprašajo kdo so oni da sodijo, pimpeki.

Ni dobro razkazovat svojega preveč ozkega pogleda na svet, ker potem privabiš ljudi, ki ozko razmišljajo. Takšni pa se hitro udarijo med sabo. Po drugi strani pa to ni slabo, ker morda spoznaš kaj novega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko tisto kar je zate mogoče ozkogledno je za nekoga drugega mogoče super način razmišljanja in tisto pravo. Tako da ne sodi.

Pozabila sem omenit, da so bili vsi moški, brez izjeme, vezani, z otroci.
Na tečajih se ponavadi predstaviš v tujem jeziku in so pač povedali te stvari o sebi. Pri retoriki pa isto.

In moški, ki se tukaj pritožujejo, skoraj zagotovo spadajo med teh 10% moških. Nepotrebna tema.[/quote]

Tema je letela na tiste moške, ki v temi o aktivnih ženskah pljuvajo po ženskah, da smo nerazgledane, neumne in kaj veš kaj še vse.
Ni letala na moške na sploh.

To je razgledanost za tebe, moji interesi so drugačni in nič ni narobe da je tako!![/quote]

Sem šel na nemščino: Sami deci;
Sem šel na ruščino: 7 decov, 2 bejbe-grde ko kante za smeti!!!!
Na španščino pa ne grem ker ne gledam limonad:)

kamorkoli pridem na obisk je povsod vsaj 3 – 5 kuharskih, 4 o družini in zdravju – knjig, poseben zvezek receptov in setveni koledar in rokovnik z vpisi kaj se je dogajalo z otroci …
potem se pa babnice menijo o receptih, previjanju otrok, setvi, kateri čaj odpravi katero nevšečnost … ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:):):)

Ne vem, s kakšnimi ženskami se potem to družiš…hehehe….bi moral biti bolj izbirčen ne pa se tu pritožuješ 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Čustveno butaste definitivno

Geografsko in še kako drugače nerazgledane, DEFINITIVNO.

Vsako leto pomagam svoji mami popravit vsaj 200+ testov Geografije, verjemi mi redkokateri moški piše takšne neumnosti kot jih zmorejo/te ženske

Da ne govorim o Zgodovini itd.

Če znaš v 5 jezikih povedat da nimaš pojma o nečem ali si potem razgledana?

Ne samo več ljudi razume da si butasta 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Življenje ti je očitno namenilo moške. :))

hahaha joj tukaj sta me nasmejala :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close