Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agencija Oskar

Agencija Oskar

Si pa o njih mislijo svoje s tem neskončnim manipulacijam..niso ljudje neumni, brez skrbi.

Odgovor na objavo uporabnika
Fili2645, 24.01.2025 ob 17:55

Si pa o njih mislijo svoje s tem neskončnim manipulacijam..niso ljudje neumni, brez skrbi.

So, so ljudje neumni, pa preveč denarja imajo, agencija pa to lepo izkorišča ?‍?.

Vedno obstaja neka baza izgubljenih, ki rabijo velikega vodjo. Čudni časi

Roni2213, 29.01.2025 ob 19:39

Vedno obstaja neka baza izgubljenih, ki rabijo velikega vodjo. Čudni časi

Re Roni

Ja to je nekako tako kot pri raznih sektah, ko podaniki gredo za svojim gurujem, če je potrebno, tudi v smrt???

Je šel kdo z agencijo Oskar na sargansko osmico? Pohvale,kritike?

Mi smo šli že 3x z nikalom v Turčijo. Vse super,od hotelov,  programa, organizacije…

Slika, 10.02.2025 ob 15:29

Mi smo šli že 3x z nikalom v Turčijo. Vse super,od hotelov,  programa, organizacije…

Hvala za tale info. Namreč, v začetku marca grem z njimi za 8 dni na severni Ciper. Nihče od mojih znancev še ni bil z njimi, zato mi je tole prav všeč.

Srečno!

Ponavadi tja, kamor fruge pošilja. V teh časih se požvižgat na varnost potnikov, kar ta počne, je … naj vsak sam

Na varnost potnikov je absolutno agencija, ki jo to ne zanima. Če se vam kj zgodi na potovanju pa možnost je zelo vrjetna, je ko da jih ni. Lohk greš na sodišče, to je res.

Ma te so neki pocen nateguni. Pa programi prenatrpani do amena, da ne moš dihat. Vodnik se res trudi, sam ne more. Čudna scena, zelo.

Najslabsa agencija, slaba komunikacija, ponizevalen odnos do potujocih, neodzivnost in nepripravljenost na izredne razmere, recimo ob odpovedi leta. Z njimi nikoli vec nikamor!

Komunikacija katastrofa, sem odpovedala potovanje zato in grem z drugo, boljšo agencijo, kjer so prijazni in ne tako arogantni.  Pa od drugih ljudi sem slišala, da te ves čas nekam priganjajo in to mi ni. Vodnike menda ves čas menjajo, kar tudi nekaj pove o firmi

To je dejstvo.Agencije lupijo.

Agencije Oskr je prva med njimi ki lupi. Tip je en tak tipičn tranzicijski povzpetnež brez vsebine. samo nabijanje potrostnistva in njegov osebni dobicek- bedno

Opravljivke, 10.02.2025 ob 15:47

Hvala za tale info. Namreč, v začetku marca grem z njimi za 8 dni na severni Ciper. Nihče od mojih znancev še ni bil z njimi, zato mi je tole prav všeč.

Srečno!

Hej, skoraj bi se srecali. ?. Jaz sem z možem tudi mislila iti v  S Ciper v začetku marca, potem je prišlo nekaj vmes in sem stornirala. Z Nikalom ti bo všeč. Oni imajo zelo dobro navezo s Turki , zato dobijo ugodne aramžmaje. Mi smo z njimi vedno bili zadovoljni , so pa mogoče malo starejši sopotniki (niso mladi ampak zaposleni pred penzijo) , ampak meni je bilo vedno fajn z njimi, spoznali smo nove ljudi.

Opravljivke, 17.11.2024 ob 17:57

Okej, sem bila z njimi do sedaj 7 x. Najboljša vodiča, vsaj zame, Boštjan Cigoj (Andaluzija), Gvido Pevec (Turčija, Madeira) in Tanja Tič (Klasična Grčija).

Zdaj pa eno resno vprašanje. Kakšne izkušnje imate z Nikalom iz Maribora? Namreč, tam nekje konec marca imajo razpisano 8 dnevno potovanje po Severnem Cipru, ki me zanima. Je čarterski let z Brnika, kar mi je všeč. Vse oz večina agencij ima lete z Benetk, Trevisa, Zagreba ali celo Dunaja. To me moti, ker moraš vsaj še 3 ure tja in nazaj čepet v busu. Saj bi šla tudi sama, ampak me skrbi, ker se tam vozi po levi in si ne upam, rentat avto.

Bom vesela kakšne izkušnje z omenjeno agencijo. Hvala

@Opravljivke

Nikal je v redu za Turčijo, boš zadovoljna. Mi smo z njimi bili že marsikje , vsepovsod je bilo ok.

Mi smo potovali z njimi kar nekajkrat. Drži, da je natrpano, dosti ogledov ” od zunaj” , preveč vožnje z busom( pod mrzlo klimo), preveč časa se zapravi z leti. Leti se s Turkišem z Benetk, do kamor je od 3-4 ure. Najprej je treba še do AP Lj., pa prestopi dostikrat v kontra smeri od končne destinacije in tu je izgubljenih veliko ur ( našega/ mojega) osebnega časa….

Moti me, da se vodiči prikrito delajo norca iz ljudi. Jaz s tem nimam težav, ker jim povem v obraz kako in kaj.

Obvezne prisotnosti na ( pre) pogostih prodajnih seansah.

Brezvezna vožnja in zapravljene ure, ko bi lahko kaj vmes si ogledali, se je pa treba naslednji dan peljati po isti trasi ponovno. V mislih imam Egipt.

Kakšna vodička se napije alkohola, neprimerno v več pogledih, privat in službeno.

Precej je nakladanja, sprenevedanja in prirejanja na poti sami.

Delujejo utečeno – iste agencije, hoteli, ker opažam, da so si stari znanci z lokalci. Pa še pri vstopninah je zanimivo- po busu pobere denar npr. 30 eur , potem pa vidiš zapis, da je realno polovico?

Najde se tudi kakšen tuj vodič, ki pikira na ženske popotnice, lahko pa da je kdaj tudi obratno? to ne vem sicer

Zajtrki enolični, stalno priganjanje, včasih pozabijo preverit, če so vsi potniki na busu. Hoteli srednja žalost, drseče ploščice v kopalnici, pa bi lahko opozorili na to zaradi varnosti, od nedelujočih klim, pozimi je ponavadi mraz ker tam ni kurilne sezone… s tem jaz nimam težav. Imam vedno s sabo rešitev?

Je pa najcenejša agencija, ker v kratkem času vidiš in doživiš res veliko. Mislim, da mi, nekateri zaradi pomanjkanja časa – premalo dopusta in premalo časa, ki bi se ga porabilo za načrtovanje, kot tudi manjko veščin organizacije potovanja bomo šli z agencijami še večkrat.

Mislim, da ste z odgovori dobili vpogled.

Kar se pa Nikala tiče, kar slišim, ima tudi veliko obveznih prodajnih programov. Osnovna cena nizka, končna z doplačili je pa precej višja. Tako kot povsod.

oni sami seb najboljse reviewe pisejo tud tukaj na forumu, da se promovirajo, kako so naj…ubogo revse

industrija, brezosebno, ni to to

prenatrpani programi, vsiljivost s strani agencije, zelo grdo delajo z vodniki, požrešnost

Da povem, bil 4x z njimi, programi ok, problem so nekateri vodniki, ki gledajo samo na svoj zaslužek, napitnine sama nategancija, na koncu pa si agencija zmišljuje dodatne stroške, in s tem obljubljena začetna nizka cena daleč pod končno….

Enaaa, 12.03.2023 ob 12:05

Lepo prosim tiste, ki ste že potovali z njimi, da mi poveste, ali so normalni ali ne. Slišim vse sorte, od pozitivnih do skrajno negativnih izkušenj. Hvala res za vsako mnenje.

na potovanje smo šli z letečim krožnikom, vodič je bil zelen možiček, ki je govoril nam neznan jezik, smo se pa nagledali slik, šli smo v Italijo, ogromno slik, ogromno lepih pokrajin videli, tudi jedli smo dobro. Vrnili smo se domov, vsi zadovoljni. Ker reči vso pot nismo smeli nič, saj je bila zaukazana grobna tišina. To je tudi prav, saj se uho tako spočije.

Je bil mogoče kdo z njimi na Portugalskem na Azoriju-Sao Miguel-u? Je veliko hoje? Moje potovanje je zaradi premajhnega števila prijavljenih odpadlo pa mi ponujajo potovanje na Portugalsko.

Egipt lani, Zahodna puscava. Vodnik ve, da imam  intoleranco na številna živila. V hotelih se trudi, zrihta vse o. k. Tudi v puščavi hrane še pa še za ljudi brez problemov, razen zame. Prvo jutro potrpim, za naslednje jutro prosim datelje, ki visijo z vsake palme  in jih imajo v terencih. Ne, ni jih, potrpim, četrto jutro spontano rečem kolegici, da nimam kaj jesti. Sliši to vodnikova gospa in ihtavo zarohni nad menoj, da imam med in marmelado (miniaturne banjice). Vodnik mi ponudi rogljiček, vljudno ga odklonim, ona pa ga besna vrže po mizi. Zaradi skupine, ki ji nočem kvariti dneva in moje starosti, takim ljudem raje molcim. Upam, da bo tej nesrečni zenski brez osnovne človeške kulture življenje prineslo  prav tisto, kar potrebuje.

Ta agencija je pac nategunska, itak. Tud vodnike nategujejo na polno, predstavlajo se pa ko duhovn lideri. Nagnusn

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close