Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Agencija Oskar

Agencija Oskar

Izredno slaba izkušnja na potovanju z Agencijo Oskar v Neapelj z okolico. Nekompetentnost, improvizacija, ure čakanja v vročini na soncu, izgovarjanje za delno neizvedbo programa na višjo silo. Če je ovira za izvedbo javno objavljena pred potovanjem, ni višja sila in je dovolj časa za ustrezno prilagoditev programa. Ob reklamaciji aroganca in zagovarjanje, da je tako početje s potniki čisto v redu in normalno. A res?

Midva z možem bila letos konec januarja v Jordaniji same pohvale vse je bilo vredu vodič Brano Struga enkraten vse pohvale.Sedaj konec septembra se odločava za Maroko ima kdo izkušnje?

kako očitno, da to piše nekdo ki dela v agenciji, hahahaha

Mene niso prepričali. NATEGUNSKI VODIČ!

Povsod je iskal provizijo,vse smo preplačali.

Ampak tisti,ki tega ne prepoznate…..

Za vas je super!

Ima, ima veze. Odvisno od agencije kako poveže lete med seboj!

Jaz imam zelo zelo slabo izkušnjo z njimi. Od slabe organizacije, do neprimerne komunikacije in nevracila vplacanega denarja!

Veliko je boljših in bolj fer agencij!

Res prosim, najdite drugo opcijo, samo z njimi nikoli več!

Mi kot družina smo imeli zelo zelo slabo izkušnjo z njimi, tako z vodstvom kot z vodičem in res močno odsvetujemo izbiro. Je res veliko boljsih in potniku bolj prijaznih agencij v Sloveniji.

Če se boste pa odlocili, pa zelo dobro preberite vsak drobni tisk!

Pozdravljeni,

najbrž malo prepozno, pa vendar- moja izkušnja z njimi je slaba, v bistvu najslabša od vseh agencij. organizacija pred potovanjem slaba (komunikacija), vodič skrajno neprijazen in nesramen, namestnik direktorja nerazumen, vse skupaj nefer. Upam da nisi šla z njimi oz. če si šla, da si imela boljšo izkušnjo in lep dopust

Toliko nategov je z agencijami, da najraje potujem v lastni režiji.

Izjema so tuje agencije, ki na licu mesta povrnejo denar, če kaj ne štima.

☺️vodič je bil nek pijanček, ne vem. Nekomu to paše drugemu ne.

Bila letos prvič, drugače veliko  potujem v lastni režiji.

Moram reči, da so v ekipi na potovanju bili vsi, ki so že večkrat potovali z agencijo Oskar. In imajo same pohvale.

Prav tako bi agencijo pohvalila tudi sama, kajti lahko jo ocenim s čisto desetko. Gre pa za eno izmed zahtevnejših tur, kajti ležanje ob bazenih in občudovanje fines in presranih turistov, to ni zame.

Vodič/ a smo imeli super, nastanitev/ super/hrana /super. Vse ostalo pa je bilo odvisno samo od mene.  In imela sem se čudovito.

Bila z njimi v Peruju, Mehiki, Šrilanki, Islandiji  Baltski trojček, Egipt …

Vedno vse ok in brez  nekih zapletov, res pa je, da je veliko-ogromno-vse odvisno od vodičev. Samo na Šrilanki je malo “šepalo”, ostale destinacije pa smo res imeli “top” vodiče. Malo se je pa potrebno vedno in povsod prilagajati in če “klapa” še skupina, potovanje ne more biti slabo. Iz težav in problemov, ki so vedno možni, ne glede na agencijo, pa smo si vedno naredili pozitivno izkušnjo.

Breda @

bili ste v Peru, ali je kaj posebnega, kar priporočate za to potovanje in bi bilo dobro vedeti, kajti zelo me mika.

Hvala in še veliko zanimivih potovanj vam želim

Odgovor na objavo uporabnika
Na kraju, kjer čas stoji, 20.03.2024 ob 17:03

Breda @

bili ste v Peru, ali je kaj posebnega, kar priporočate za to potovanje in bi bilo dobro vedeti, kajti zelo me mika.

Hvala in še veliko zanimivih potovanj vam želim

Predvsem pazi na termin! Oskar pelje tudi v deževnem obdobju, ko so cene nizke (in več pokasira), a je potovanje nikakvo, ker ves čas dežuje. Pa baje se spi v “avtentičnih” hotelih, kjer si deliš sobo z bolhami in stenicami. Ampak oni to znajo zapakirati v “pristno izkušnjo z domačini”.

@jahlej

Hvala za to pazljivost, nisem pomislila na deževno obdobje v Peru.

Kar se pa ostalega tiče o teh zadevah, prenocitvenih prepucavanj, sto ljudi sto čudi. Eni bi radi v Peru hotel iz Dubaia. Ne gre to tako. Potem pojdi v Dubai. ?

Jaz sem bila tudi parkrat in je bilo vedno vse bp. Vodici so zelo nacitani, za razliko od drugih agencij.

večkrat, 12.03.2023 ob 12:19

Jaz sem zelo zadovoljna. Veliko nas gre samih z njimi. Fajn ljudje. Vodniki do sedaj vsi super, je pa res zelo veliko od vodnika odvisno in ljudi, ki takrat gredo na potovanje.

Nepozabno doživetje v Španiji, ogromnega smo videli, doživeli še veliko več kot smo pričakovali.

Skratka, bilo je briljantno potovanje. Mislim, da je bil vodnik Boštjan Cigoj.

Čudovit in ne samo čudovit, vse pohvale vreden. Toplo priporočam, da greste tam, kjer on vodi in uživali boste v odkrivanju novih dežel.

Ne vec, 12.03.2023 ob 12:49

Jaz ne grem več z njimi.

Sicer pa odvisno, koliko si naiven.

Nekateri potniki so slepo verjeli vodičevim nategom in visokim provizijam po trgovinah, restavracijah…., pa še marsikaj.

Ce pa je zate 2 + 2 = 6, potem pojdi.

Potovanja z Oskarjem niso enostavna. Pripravljen moraš biti na natrpan tempo, doživetja so vključena v zelo kompakten termin. Cene pa seveda niso nizke, ker so to potovanja v daljne kraje. Ne boš pa gledal pri vsem kar ti nudijo na kakršenkoli popust ali razprodajo.

Zame so bila potovanja s to agencijo enkratna.

Tudi jaz bi pohvalil Cigoj Boštjana.

za uživače, 20.03.2024 ob 19:03

Potovanja z Oskarjem niso enostavna. Pripravljen moraš biti na natrpan tempo, doživetja so vključena v zelo kompakten termin. Cene pa seveda niso nizke, ker so to potovanja v daljne kraje. Ne boš pa gledal pri vsem kar ti nudijo na kakršenkoli popust ali razprodajo.

Zame so bila potovanja s to agencijo enkratna.

Tudi jaz bi pohvalil Cigoj Boštjana.

Se pridružujem temu mnenju. Boštjan Cigoj je enciklopedija. Bila sem z njim in Oskarjem lani spomladi v Andaluziji. Super smo se imeli.

Branko Struga in Jordanija. Z eno besedo top. Gvido Pevec in Veliki turški krog. Brez pripombe. Vzljubila sem Rumija. Tanja Tič in Renata Drolc na potovanju po Klasični Grčiji. Smo postali pravi prijatelji. Lani jeseni po Sardiniji s Tadejo. Strup je v malih flaškah. Super doživetje. Junija grem z njimi v Brezčasno Provanso. Se ze veselim, ker vem, da bo superca. Vmes smo šli še na operno predstavo Carmen v bližini Graza.

Meni so njihova potovanja pod oznako 2, tisto pravo. In ne nisem njihov reklamni agent.

Glede na to, da so v nekaj letih zrastli od male butične agencije do ene največjih v Sloveniji kaže na to, da so stranke v večini zadovoljne. Seveda se vedno najde tudi nezadovoljnež.

Seveda je veliko odvisno od vodiča, dobesedno “vzgajajo” lastne, a ljudje smo si pač različni in tude vodič je vedno le človek. S svojimi dobrimi (in tudi slabimi) lastnostmi.

Stranke pa smo tudi različne, z različnimi pričakovanji. Nekaterim “avtentična” doživetja ugajajo, drugim pač ne. Verjamem pa, da bi za posamezno potovanje na agenciji znali vnaprej povedati, kolikšna stopnja “avtentičnosti” se pričakuje.

Ali pa je gost bolj za “klasiko” – 2 tedna all inclusive resorta “nekje”. Tega mislim da Oskar (še) nima v svoji ponudbi.

Cena – zagotovo bistveno višja kot “lastna režija”, a ravno na zadnjem potovanju z njimi smo imeli par, ki sta zaprisežena “lastni režiji”. A so bile na dani destinaciji logistične težave precejšnje in sta pač ocenila, da je ugodneje organizirano.

Bili 2x z Oskarjem, 1x EU, 1x Azija in ni bil lih nek presežek. Vidi se šparanje na vsakem koraku. Če padeš na to njihovo finto, da je vsak njihov zaj*** dogodivščina, potem gre. Jaz sem prestara za to. Veliko boljši so mi pri Vardu ali Trudu.

Bruska, 20.03.2024 ob 20:56

Bili 2x z Oskarjem, 1x EU, 1x Azija in ni bil lih nek presežek. Vidi se šparanje na vsakem koraku. Če padeš na to njihovo finto, da je vsak njihov zaj*** dogodivščina, potem gre. Jaz sem prestara za to. Veliko boljši so mi pri Vardu ali Trudu.

jasno, da izbereš sebi primerno, manj zahtevno, bolj za poležavanja.
Ti Oskarju nisi dorasla.

Slabe izkušnje. Slab vodič, slaba organizacija, slabi hoteli.

Vcasih so bili ok, izkusnje z njimi zadnje case pa zelo negativne. Vodniki neizkuseni studentje, poceni zanic hoteli, fast food turizem industrija so postal, pa cel kup skritih stroskov in doplacil za vse mogoce bedarije. Jaz sem mela zelo negativno izkusnjo z njimi.

Jaz, odlično potovanje po Aziji. Odlična organizacija in vse pohvale Agenciji Oskar.

Nobenih skritih stroškov, vse dobiš črno na belem predračun in specifikacije preden plačaš.

Je pa res kdor želi letaš nja 15 dni in da te strežejo spred in zad in buljis 15 dni v bazen, za take ta potovanja niso.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close