Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A MISLITE, DA SMO SLOVENCI RES NESTRPNI?

A MISLITE, DA SMO SLOVENCI RES NESTRPNI?

Dragi čistokrvni Slovencelj!

Pojdi, pojdi, svet je velik. Tam je tvoja sreča in mir pred vsem kar si nam naštel. Samo ne vem kje je to. Vem pa da tega ne boš našel, ker je s tabo nekaj narobe.

Velik dreka, že res. Ampak kake fajne jajčke sproduciram iz glist ki jih potegnem ven in pohamsam, he he he. En stranski produkt pa tud mora bit, he he he he.

Ahaha, zdaj pa vem, zakaj sem janjo zamenjala s tetometo – vse jasno. Skupna točka: odididi, izseli se, če se ne strinjaš z menoj.

Mislim, da nisem nestrpna. Me je pa res motilo, ko sem šla mimo kake skupine fantov, pa nisi vedel, kam bi pogledal, ker so padale razne opazke…Vendar zdaj sem našla lep način, da je vse OK. Ko grem mimo skupine delavcev (zadnje čase je bilo to zelo pogosto, ker so v bližini službe kar nekaj kopali in rili), ki se pač radi vtaknejo v vsako žensko, jih prav vse pogledam in resnično glasno pozdravim. Ko bi vi vedeli, kako lepo pozdravijo nazaj, pa brez opazk!
V glavnem imam občutek, da ljudje okoli mene niso nestrpni.

Ti, Lipa1, pa ne zlorabljaj imena tega lepega drevesa, ki je deloma tudi simbol mojega naroda, ki ga žal kazijo taki primerki, kot si ti.
Jaz se sicer ne bom smešil s trditvami, da ti nisi Slovenka, saj za to nimam prav nobenega dokaza, razen morda tega, da ne obvladaš ravno najbolje slovenskega jezika, vendar je to premalo, saj še zdaleč nisi edina.
Za to, da bi nekdo vsaj malo razumel moj vzdevek (ne “nik”!!!), pa mora imeti vsaj osnovno razumevanje pojmov, kot so “ironija”, “sarkazem” ipd. Poleg tega pa ima vzdevek tudi elemente oksimorona (pa vprašaj koga, naj ti pojasni, kaj to je, meni se ne da).
Tvoje sklepanje, da nisem Slovenec je pa čisto v stilu tvojega sklepanja o “južnih narodih” in obe sta enako oddaljeni od resničnosti.

Sam oglej si ze ta forum in ti bo use jasno,seveda smo nestrpni, to smo itak vsi, cel svet, kako potem mi ne bomo?!

Cistokrvni slovencelj,
pa ti jos ne znas sta smo mi bosanci! nemoj da se ovde ponasas ludim komentarima,jer znas,ti stvarno nemas blage veze sta je narod! svaki je narod nestrpan,i tako smo i mi bosanci nestrpani prema vama slovencima,jer mi i vi znamo,da ste doista glupi. I MI NE TREBAMO NIKAKVE ZASTITE,MI CEMO DA PREZIVIMO I BEZ VASE GLUPE POMOCI I OVIH KAO ZASCITLJIVIH KOMENTARA!
bluahahahaha

Pred temi bosanci pa res ni mira, sedaj se guzijo že sem gor. Prav zanima me ali je prinesel s seboj tudi lopato?

Pa kaj ti mislis?Mislis,da Bosanci nimamo denarja za internet?Da ne znamo pridet gor na forum.Sam ves kaj,velik bolj smo pametni od tebe!!!Kako lahko pricakujete,da se bo bosanc lepo obnasal,ce pa mi gre na bruhanje ob vasih opazkah.
Folk skulirajte se.

Dej Audi umer se mal

Najlažje je bit pameten za računalnikom, povej “bosancu” v ksiht kaj si mislš, ne pa tle kr neki nabijat!!!!!

Sramotiš vse slovence!!!!!!!!!

Prav za kozlat, kam se sprevračajo tile forumi, dejte odpreti enega na temo nacionalizem, pišuka! Kurc pa tak ženski čvek!!

res je ta tema dobra sam za v školjko

Dej, Audi, al si tko naivna, nerazgledana al pa si ti sama tisti “bosanc”. “Bosanščina” tega našga sorojaka je slab prevod iz slovenščine, kar se vid kilometre daleč (npr. besede kot sta “nestrpan”, “zaščitljiv” v tistih jezikih sploh ne obstajajo, pa tud “narod” ima v njih nekolk drugačen pomen kot v slovenščini!).
Očitno naš bosanski Slovenac misli, da smo vsi na njegovem kulturno-izobrazbenem nivoju in da bo s takim za lase privlečenim blefom koga prepričal….
Ja, prav res za bruhat!

BRAVO!

Kva me spet obirate. Najprej vam ni prav, ker udriham po neslovencih, sedaj pa me obtožujete, da sem prikriti Bosanc. Ha,ha,ha,ho,ho,ho…hi,hi,hi….

Kaj se pa zdaj sprenevedaš!? A ti sploh veš, kaj pišeš tle gor? No, da ti osvežim spomin. V odgovor na sporočilo tistega kao-Bosanca, si zapisala naslednje:

“Pred temi bosanci pa res ni mira, sedaj se guzijo že sem gor. Prav zanima me ali je prinesel s seboj tudi lopato?”

In moj odgovor je bil:

“Dej, Audi, al si tko naivna, nerazgledana al pa si ti sama tisti “bosanc”. “Bosanščina” tega našga sorojaka je slab prevod iz slovenščine, kar se vid kilometre daleč (npr. besede kot sta “nestrpan”, “zaščitljiv” v tistih jezikih sploh ne obstajajo, pa tud “narod” ima v njih nekolk drugačen pomen kot v slovenščini!).”

Tko, da bodo vsaj drugi vedli, zakaj te “obiramo”, če že ti ve veš ali pa se delaš, da ne veš. Dej, vsaj stoj za svojimi besedami, ne pa da se ven vadiš, ko te kdo ujame na kašni neumnosti!

Mogoče si pa res. Saj tudi pri izdelavi Audija sodeluje veliko bosancev. Mogoče je pakateri sodeloval tudi pri izdelavi tebe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close