Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A bi to sploh še šlo

A bi to sploh še šlo

Če je edino orodje, ki ga poznaš kladivo, ti vsak problem izgleda kot žebelj.[/quote]

Mi morda to piše nekdo, ki je nekoč vstopil v zvezo zato, da si enkrat ustvari družino?

Če je edino orodje, ki ga poznaš kladivo, ti vsak problem izgleda kot žebelj.[/quote]

Mi morda to piše nekdo, ki je nekoč vstopil v zvezo zato, da si enkrat ustvari družino?[/quote]
Še bolj kot tebi je bil moj komentar namenjen dx&co, ko na ženske gledajo zgolj iz seksualne perspektive.
Tvoje komentiranje je nekoliko bolj prikrito, pa vendar….
Res ni nič drugega v njih in je glavni cilj kako jih čimprej naskočit?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Večini ni to glavni cilj, je pa spolnost bistven dejavnik pri ustvarjanju in vzdrževanju resne zveze.
Recimo, če že omenjaš DX-a, njemu niti ni do resne zveze, zato je pri takšnih seveda le seks glavni in edini cilj.

Ne vem od kod nekaterim zmotno prepricanje, da je ljudem, ki ne pricakujemo, da se bomo s kom v “resni zvezi” do smrti, le do seksa.

Punca me je pred dnevi spomnila, da sva ze tam nekje 6 mesecev v vezi. Od tega sva prezivela ~2 meseca na raznih pocitnicah skoraj cele dneve skupaj. Gre le za seks? Prosim lepo…

One pac dela celo dramo iz poroke in seksa. Mislim, kot da zagovarja kaj posebnega. Pac, cerkveno klasiko nam prodaja. Vsaj upam, da je veren. Ker, ce ni, ima dober razlog, da nas prepricuje v zvelicavost poroke in seksualno vzdrznost do le te. In tega ne bomo nikoli zvedeli. Ga pa pozna njegova zena. If you know what I mean… 😉

Whitesnake – Here I Go Again

Pravico imate biti srečni.
Vaš partner ima pravico biti srečen..
Vaša naloga je, da partnerju omogočite to, da je srečen z vami. To je edina naloga partnerja v partnerstvu.

Če niste srečni, ali pa vaš partner ni srečen je pravica, da si srečo poišče(te) z drugim. Lahko si samo še zaželita eden drugemu “Bon Voyage & Good Luck”.

Ker pa v življenju ne moreš vedeti, kaj bo jutri, kaj šele čez 10 let je nesmiselno dajati neke dolgoročne obljube “Untill death do us part” . Življenje je pač prebijanje iz dneva v dan, ne pa sanjarjenje enega dne in projekcija teh sanj v neskončnost. Sanje lahko uresničiš le tako, da se jih trudiš tudi živeti. :-))

Seks pa je komu lahko pomemben, drugemu pa nepomemben. Tistim, ki je pomemben del odnosa in sreče s partnerjem pač dajo nanj več. Tistim, ki je nepomemben lahko zganjajo “Platonsko ljubezen”. AMPAK…
… če enemu ni do seksa, nima te pravice, da zahteva, da se seksu odpoveduje tudi partner. Raje naj ga spusti s ketne, da si najde osebo, ki ji je seks prav tako pomemben in “Bon Voyage…
Tisti “platonski” pa tudi ve, kaj mora sedaj iskati…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Se strinjam.
V glavnem.
Kaj pa tale caka: srečaš osebo, ki ti je na kožo pisana, idealna, lepa,
prijazna, dobrega srca, živahna, ustvarjalna, super-duper, vse ima, kar
si si kdaj želel v življenskem sopotniku, zaljubljen si do ušes in čez, hodiš
20 cm nad tlemi, slišiš travo rast……ampak ti ta krasna oseba pove, da
sicer lahko hodita, ampak še ene dve leti (recimo) ne bo seksa.
Auč?

Recimo, da bi marsikdo padel na trdna tla. 🙂
Je pa res vse odvisno od tega, kakšna je želja po seksu. Kdor je že prej bolj ali manj živel v celibatu, za tistega ne bo to problem. 🙂

Dokler vam bo razmerje z žensko zgolj seks toliko časa boste trdili, da je vse drugo nesmisel.
[/quote]

Pa kako le seks, kdo je to rekel, pravim ti da mi razmerje mora biti ZABAVA, dokler mi je v razmerju zabavno torej me sprošča, nasmeji, razbremeni vsakdanjih ”skrbi”, ne utesnjuje, ne omejuje pri mojem življenju, tako dolgo je razmerje pozitivno, ko postane kontinuirano moreče. In ja seks spada pod zabavo in užitek, torej ja, če ni seksa, postane kontinuirano moreče, razen če je ženska neverjetno zabavna kot oseba, take pa so zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo redke. vsaj na daljši rok.

Vsako kompliciranje in zapletanje življenja v ali izven razmerja, je kontinuirano moreče dejanje za posameznika, še sploh ko v tem ne vidi smisla, pa pod to spada, tako poroka, kot nenapisana pravila, kot vse ostalo kar me omejuje ali mi nalaga neko točno predpisano delo za določeno stvar, brez mojega konsenza. Pač se zdaj tukaj pogovarjamo o poroki………….

Življenje je prekratko, da bi ga preživel nezadovoljen in preveč zanimivo da bi sep odrejal nečemu kar je izumil nekdo nekoč zaradi ne vem česa in je večina ovc to ponotranjila(nenapisana pravila), če sem zato razvajenec sem ponosen……….

Na tole pa se le spomni, ko vedno iščeš vzroke nekje, kot zgleda je to tvoje edino ”kladivo” in je vse krivda tam nekje, nikoli pa ne pomisliš, da pač morda ljudje raje živijo drugače, kot bi ti želel da mi/oni to vidimo ali živimo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam.
V glavnem.
Auč?[/quote]

Bi se poskušal pogajati, če lahko to skrajšava recimo na 2. meseca.
Če bi videl, da ni za kompromise (da se srečava pri 4. mesecih) in v tem času ni sposobna oceniti a sem ali nisem pravi…. Ja nč, bi ji sam poslal SMS, da naj na radio Krka počaka na čestitke in pozdrave…

(Spiker radio Krka) ….
Draga skela…tole melodijo ti z ljubeznijo in srca pošilja tvoj Watamaro. :-)))))

Beneški fantje – Adio in zdrava ostani

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Se strinjam.
V glavnem.
Auč?[/quote]

Če bi videl, da ni za kompromise (da se srečava pri 4. mesecih) in v tem času ni sposobna oceniti a sem ali nisem pravi…. Ja nč, bi ji sam poslal SMS, da naj na radio Krka počaka na čestitke in pozdrave…

(Spiker radio Krka) ….
Draga skela…tole melodijo ti z ljubeznijo in srca pošilja tvoj Watamaro. :-)))))

Beneški fantje – Adio in zdrava ostani[/quote]

Hvala za pesemco :-)) Pa radio Krka? A si naš? (Dolenjc?)
Ampak…hm…ne vem. Kaj pa če bi ona čist lepo povedala, da VE, da si
pravi in te ima rada, ampak s seksom bi pa vseeno še mal počakala?
In te srečala med 4 meseci in dvema letoma….recimo na enem
letu, pa treh mesecih :-)))) Ker šele TO je pol komromis….
Dileme, dileme…

(Spiker radio Krka) ….

Dileme, dileme…[/quote]

Noup… štajerc. :-))
Radio Krka… ker si enkrat omenila da si iz dolenjske, mi je pač padlo na pamet. :-))
.
Zame osebno (in tudi na srečo mojo drago) je seks pomembna sestavina kvalitetnega odnosa. Ne vem, ampak nisem prepričan, da bi lahko tako dolgo (leto in tri mesece) zganjal platonsko ljubezen. Par mesecev verjetno že.

Dileme, dileme…[/quote]

Noup… štajerc. :-))
Radio Krka… ker si enkrat omenila da si iz dolenjske, mi je pač padlo na pamet. :-))
.
Zame osebno (in tudi na srečo mojo drago) je seks pomembna sestavina kvalitetnega odnosa. Ne vem, ampak nisem prepričan, da bi lahko tako dolgo (leto in tri mesece) zganjal platonsko ljubezen. Par mesecev verjetno že.[/quote]

No, sej jest (najbrž) tudi ne. Ker…čim so dotiki, je hitro kaj več. Si ne
predstavljam, da bi se cel večer mečkala na kavču, pol pa šla spat
vsak v svojo posteljo …hehe…
tega smo mel že v pozni puberteti preveč…pa
ne zarad pomanjkanja želje, ampak prostora :-)))

Ja to imaš pa prav.
S trdim iti spat….kriza, po pravici povedano. :-)))
Je bilo res tega preveč v mladosti, zakaj bi stradali na stara leta, sedaj ko imamo kje. :-))

Ja to imaš pa prav.
Je bilo res tega preveč v mladosti, zakaj bi stradali na stara leta, sedaj ko imamo kje. :-))[/quote]
Torej je razlika, če ti kdo postavi pogoj vzdržnosti pri 16ih za dve leti ali pa pri 36ih… 🙂

Ja to imaš pa prav.
Je bilo res tega preveč v mladosti, zakaj bi stradali na stara leta, sedaj ko imamo kje. :-))[/quote]
Torej je razlika, če ti kdo postavi pogoj vzdržnosti pri 16ih za dve leti ali pa pri 36ih… :)[/quote]
Pri 36… še mal počakaš, pa vzdržnost ni več tak problem:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Torej je razlika, če ti kdo postavi pogoj vzdržnosti pri 16ih za dve leti ali pa pri 36ih… :)[/quote]
Pri 36… še mal počakaš, pa vzdržnost ni več tak problem:-)))[/quote]

Ajej…a tok hitro misliš odnehat? ;-))

No go!!! Žal. Za takimi željami in prepričanji se največkrat skriva vse drugo kot oh in sploh prepričanja. Ima pa Robi prav. Tisti, ki je navajen, mu ne bo problem in verjetno mu bo prav prišlo tudi po poroki, čeprav se v tem trenutku morda lepo sliši (ali pa le sami slišimo lepše kot je v resnici).

Se strinjam.
V glavnem.
Auč?[/quote]

Se strinjam.
V glavnem.
Auč?[/quote]

No go!!! Žal. Za takimi željami in prepričanji se največkrat skriva vse drugo kot oh in sploh prepričanja. Ima pa Robi prav. Tisti, ki je navajen, mu ne bo problem in verjetno mu bo prav prišlo tudi po poroki, čeprav se v tem trenutku morda lepo sliši (ali pa le sami slišimo lepše kot je v resnici.

Pri 36… še mal počakaš, pa vzdržnost ni več tak problem:-)))[/quote]

Ajej…a tok hitro misliš odnehat? ;-))[/quote]
Jaz? že zdavnaj:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja to imaš pa prav.

Problem ni v vzdržnosti…. problem je v POGOJU.
In pričakovati pri osebi, ki ni pripravljena na kompromis, da bo zveza uspešna…. je misija nemogoče. Ker takšna bo kasneje postavljala še mali milijon pogojev (brez možnosti in pripravljenosti na kompromis). :-))

Tako da mim grede si zopet pri svojih sklepih pogrnil na celi črti. :-))))

Se strinjam.
V glavnem.
Auč?[/quote]

(Spiker radio Krka) ….

Pa ona rabi vzgojne pesmice. 😀 Tole npr. :
Debutante Lessons How to be a Lady
:)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjažko

bo treba enkrat spoznati, da ženska kdaj pa kdaj tudi prdne, rigne, gre na potrebo (pa ne diši po vijolicah), rigne, včasih koga pošlje v tri krasne…. in to ni razlog, da bi jo bilo potrebno prevzgajati. :-)))

Ne, ne prevzgajati, kje pa, ampak usmerjati, kazati pot. 😀 Vsaka ženska mora biti vodena s pomočjo čvrste moške roke. Ona bi morala nežno (z)grabiti Dolenjcem ponujene roke, namesto, da preverja, koliko prenesejo, koliko se upirajo, ko vse moči usmeri v njeno smer, preden je prepozno in naredi hrsk in pok v kosteh. Dolenjke so mirne, mogoče ima kaj razgrete romske krvi v sebi. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, ne prevzgajati, kje pa, ampak usmerjati, kazati pot. 😀 Vsaka ženska mora biti vodena s pomočjo čvrste moške roke. Ona bi morala nežno (z)grabiti Dolenjcem ponujene roke, namesto, da preverja, koliko prenesejo, koliko se upirajo, ko vse moči usmeri v njeno smer, preden je prepozno in naredi hrsk in pok v kosteh. Dolenjke so mirne, mogoče ima kaj razgrete romske krvi v sebi. :))[/quote]

V principu me sploh ne zanima, kdo je ena skela. (ali bilo kdo drug)
Predlagam, da tudi ti spustiš film iz glave, kdo za hudiča ona je.
Tisto o romski krvi mi pa malce deluje na predsodke. :-))

Ne, ne prevzgajati, kje pa, ampak usmerjati, kazati pot. 😀 Vsaka ženska mora biti vodena s pomočjo čvrste moške roke. Ona bi morala nežno (z)grabiti Dolenjcem ponujene roke, namesto, da preverja, koliko prenesejo, koliko se upirajo, ko vse moči usmeri v njeno smer, preden je prepozno in naredi hrsk in pok v kosteh. Dolenjke so mirne, mogoče ima kaj razgrete romske krvi v sebi. :))[/quote]

V principu me sploh ne zanima, kdo je ena skela. (ali bilo kdo drug)
Predlagam, da tudi ti spustiš film iz glave, kdo za hudiča ona je.
Tisto o romski krvi mi pa malce deluje na predsodke. :-))[/quote]
Pa ne da imaš predsodke pred predsodki:-))?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close