A bi to sploh še šlo
Matjažko, če želiš, da bi te kdaj doletel Bali, Java ali [sub]ka[/sub]Sumatra [sup](premetenka!)[/sup], se moraš najprej znebiti tega bedastega izrazoslovja. Poka v kosteh? Stavim, da kolega Boom o meni ne b nikoli govoril kot o ženski, ki ji poka v kosteh, ampak o malce hrustljavi ženskici. Slišiš razliko? To je prvo. Kot drugo, mislim, da bi morala pred tem definirati kaj zajema tvoja all inclusive ponudba. Da se ne bi zgodilo, da bi si zaželela kaj meni povsem običajnega, potem bi pa ugotovili, da pa si ti sposoben ponuditi le skopo odmerjen in neokusen polpenzion obrok. A razumeš? Ma kaj razumeš, nič ti ne razumeš šalabajzeru jedan. Učim te in ti dajem nasvete že dve leti, pa nič iz tebe. Nič! 🙂
Matjažko, če želiš, da bi te kdaj doletel Bali, Java ali [sub]ka[/sub]Sumatra [sup](premetenka!)[/sup], se moraš najprej znebiti tega bedastega izrazoslovja. Poka v kosteh? Stavim, da kolega Boom o meni ne b nikoli govoril kot o ženski, ki ji poka v kosteh, ampak o malce hrustljavi ženskici. Slišiš razliko? To je prvo. Kot drugo, mislim, da bi morala pred tem definirati kaj zajema tvoja all inclusive ponudba. Da se ne bi zgodilo, da bi si zaželela kaj meni povsem običajnega, potem bi pa ugotovili, da pa si ti sposoben ponuditi le skopo odmerjen in neokusen polpenzion obrok. A razumeš? Ma kaj razumeš, nič ti ne razumeš šalabajzeru jedan. Učim te in ti dajem nasvete že dve leti, pa nič iz tebe. Nič! :)[/quote]
V uk bi me vzela, že 2 leti se zaman trudiš pa nič ne razumem? Seveda razumem in ne rabim učiteljice, saj pa znam poštevanko na pamet:
matjaž + (ustrezna) ženska = LJUBEZEN 🙂
Mogoče ti slovenščina dela težave bolj ko matematika, pridevnik ustrezen? 🙂
Tudi vsaka matica ne paše na vsak vijak. Univerzalni profil pa je plačljiv. 😀
Matjažko, če želiš, da bi te kdaj doletel Bali, Java ali [sub]ka[/sub]Sumatra [sup](premetenka!)[/sup], se moraš najprej znebiti tega bedastega izrazoslovja. Poka v kosteh? Stavim, da kolega Boom o meni ne b nikoli govoril kot o ženski, ki ji poka v kosteh, ampak o malce hrustljavi ženskici. Slišiš razliko? To je prvo. Kot drugo, mislim, da bi morala pred tem definirati kaj zajema tvoja all inclusive ponudba. Da se ne bi zgodilo, da bi si zaželela kaj meni povsem običajnega, potem bi pa ugotovili, da pa si ti sposoben ponuditi le skopo odmerjen in neokusen polpenzion obrok. A razumeš? Ma kaj razumeš, nič ti ne razumeš šalabajzeru jedan. Učim te in ti dajem nasvete že dve leti, pa nič iz tebe. Nič! :)[/quote]
V uk bi me vzela, že 2 leti se zaman trudiš pa nič ne razumem? Seveda razumem in ne rabim učiteljice, saj pa znam poštevanko na pamet:
Tudi vsaka matica ne paše na vsak vijak. Univerzalni profil pa je plačljiv. :D[/quote]
Matjažko ne bit sedaj užaljen. Raje pridi da nama boš pomahal v slovo, ko bova z Margotko odjezdila v sončni zahod proti Baliju…. :)))
Tudi vsaka matica ne paše na vsak vijak. Univerzalni profil pa je plačljiv. :D[/quote]
Matjažko ne bit sedaj užaljen. Raje pridi da nama boš pomahal v slovo, ko bova z Margotko odjezdila v sončni zahod proti Baliju…. :)))[/quote]
Ojoj, si ti tudi opazil? :)))
Žaži, tvoja ljubezenska forumla nedvomno funkcionira dokler ti računico ne prekriža kakšna “neznanka”. Potem se zmedeš, zbezljaš in se vedeš kot nekakšna perverzna beštija. Sem bila jaz tista, ki je ponujala matico za tvoj all-you-can-eat vijak na Baliju? Drugače ti pa v tem letu, ki je binarno tudi palindrom (11111011111) želim veliko ljubezni. p.s.: Matematika mi ni nikoli šla, od nekdaj pa obožujem simetrijo.
Forum je zaprt za komentiranje.