Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A bi to sploh še šlo

A bi to sploh še šlo

Ženska ti naj ne bi postaljala pogojev za tistih 5 minutk užitka. Ker nisi tega in tega naredil ti pa ne bom dala. Ne gre to tko. Da bi bili v vašim ženskam dovolj privlačni, se vam ne bi bilo treba tako poniževat pred njimi.

Fact : Barabe delajo vse obratno kar je po vaši sfaljeni logiki “pravilno”, pa seksajo več kot ste / boste vi v celem lifu.

Marko, pozabil si na en bistven podatek. To je, da je tudi ona meni obljubila isto.
Razen, če si ti sklenil pogodbo v smislu delodajalca in podrejenega, kjer ona tebi diktira kaj boš počel. 🙂
Pri poroki, ki temelji na enakovrednosti, pa prav tako mora ona meni dovoliti tisto, kar rad počnem, če me ima rada.[/quote]
Eh Robi, nisem jaz nič pozabil. Če pa je Matkič napisal, da bi ona po obljubi sodeč morala ostati z njim ne glede na to, kaj bi on počel (kar se mu zdi sicer trapasto). Ampak, on je pozabil! Ne moreš početi “karkoli”, ker je to lahko hitro v neskladju z njegovo obljubo, zato je razlog, ki ga je navedel v neskladju z njegovo obljubo. Ne počni karkoli, pač pa izpolnjuj svojo obljubo. Nikjer ni bilo govora, da je ona karkoli kršila.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj poroka ti ne daje nobene pravice, da komurkoli karkoli prepoveduješ. :))
Če se ti ženiš s figo v žepu (ali pa ona) in imaš po poroki namen početi stvari, ki jih ona ne odobrava, to samo pomeni, da prej tega nisi počel (si skrival), ali svoje žene ne poznaš in ne veš, česa ne odobrava ali pa je tebi vseeno, kako se ona ob tebi počuti in si si po poroki malo privoščil misleč da je zdaj itak tvoja za večno. S tem pa seveda prelomiš svojo lastno obljubo.
Se pa strinjam, da v zakonu (zvezi) je najlepše, ko lahko oba početa svobodne karkoli in nikogar nič ne moti. V praksi je pa to malo težje doseč, če se dva v temu ne ujameta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar povej tako kot oni to vidijo:
Predala se mu bo z nogami v zrak. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Marko, pozabil si na en bistven podatek. To je, da je tudi ona meni obljubila isto.
Razen, če si ti sklenil pogodbo v smislu delodajalca in podrejenega, kjer ona tebi diktira kaj boš počel. 🙂
Pri poroki, ki temelji na enakovrednosti, pa prav tako mora ona meni dovoliti tisto, kar rad počnem, če me ima rada.[/quote]
Eh Robi, nisem jaz nič pozabil. Če pa je Matkič napisal, da bi ona po obljubi sodeč morala ostati z njim ne glede na to, kaj bi on počel (kar se mu zdi sicer trapasto). Ampak, on je pozabil! Ne moreš početi “karkoli”, ker je to lahko hitro v neskladju z njegovo obljubo, zato je razlog, ki ga je navedel v neskladju z njegovo obljubo. Ne počni karkoli, pač pa izpolnjuj svojo obljubo. Nikjer ni bilo govora, da je ona karkoli kršila.[/quote]
Spet gledaš iz svoje perspektive.
Veš, da dejansko obstajajo ljudje (ženske), ki pričakujejo, da jih bo partner (moški) imel rad, ne glede na to, kaj počnejo in kakšne so.
Če ne boš žene sprejemal takšne kot je, si bo to razlagala, da je nimaš rad in ne tako, da je z njo kaj narobe.
Če pa se recimo moški zanemari ali karkoli, pa je spet kriv moški, ker to za njo pomeni, da je nima rad, če ni takšen, kot ona pričakuje od njega. Kot je že Matkic dal primerjavo.

Robi, ne razumeš. Jaz gledam iz perspektive (zgodbe), ki jo je zastavil Matkič. Primer. Onadva se poročita, potem pa jo on začne pretepati, varati in ona bi po obljubi sodeč še vedno morala ostati z njim, saj je obljubila, da bo z njim v dober in slabem. Jaz pa pravim, da tako to ne gre, ker je on tisti, ki je prelomil svojo obljubo. Ona še vedno vse dela isto kot pred poroko, torej prav.

Moreta bit pa res neumna (naivna, nemočna), če se taka dva gresta poročit. :))

Saj poroka ti ne daje nobene pravice, da komurkoli karkoli prepoveduješ. :))
Če se ti ženiš s figo v žepu (ali pa ona) in imaš po poroki namen početi stvari, ki jih ona ne odobrava, to samo pomeni, da prej tega nisi počel (si skrival), ali svoje žene ne poznaš in ne veš, česa ne odobrava ali pa je tebi vseeno, kako se ona ob tebi počuti in si si po poroki malo privoščil misleč da je zdaj itak tvoja za večno. S tem pa seveda prelomiš svojo lastno obljubo.
Se pa strinjam, da v zakonu (zvezi) je najlepše, ko lahko oba početa svobodne karkoli in nikogar nič ne moti. V praksi je pa to malo težje doseč, če se dva v temu ne ujameta.[/quote]

Saj največkrat se ne prepoveduje. Ponavadi jo/ga le moti, ne vidi rad(a), težko prenaša… in če bi jo/ga imel(a) rad(a) potem on(a) ne bi… :-)))

j..bi ga, obljuba je obljuba. Potem se pa to zgodi, ko nezreli ljudje obljubljajo kar vse počez. :-)))

j..bi ga, obljuba je obljuba. Potem se pa to zgodi, ko nezreli ljudje obljubljajo kar vse počez. :-)))[/quote]
Se strinjam. Jeba.t ga, če pa mu noben zagotovo ne pove, kdaj je res zrel, če pa mu, je pa užaljen. Razen življenja samega. :))

Vidiš tvoja logika odpove na koncu, odrasel človek ne bo izgovoril zaobljube dokelr ne bo 100% da jo lahko drži (v tem dotičnem primeru do bridkega konca) torej, vsak ki izgovori tako zaobljubo, se je prenaglil v odločitvi za to, ker ni dovolj spoznal partnerja oz potencialnega moža/ženo…. v tem je catch, ni partner odgovoren da si ti prekršil zaobljubo, ampak ti sam, ker partnerja ne spoznaš dovolj preden to obljubiš!

Torej, če jo je tip začel po tem pretepat, je kriva ona, ker je izrekla zaobljubo nevrednemu moškemu, ampak to njej ne daje odveze da jo lahko prelomi, ker tega v zaobljubi ni izrecno navedla, tam je izrekla samo da to zaobljubo prekine le in samo smrt, če bi navedla da je zaobljuba nična ko/če se zgodijo sledeče zadeve (pretepanje, grožnje itd.) potem bi bilo ok.

zato pa pravim da je taka zaobljuba milo rečeno neumna, ker te od nje odveže le in samo smrt…………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vidiš tvoja logika odpove na koncu, odrasel človek ne bo izgovoril zaobljube dokelr ne bo 100% da jo lahko drži (v tem dotičnem primeru do bridkega konca) torej, vsak ki izgovori tako zaobljubo, se je prenaglil v odločitvi za to, ker ni dovolj spoznal partnerja oz potencialnega moža/ženo…. v tem je catch, ni partner odgovoren da si ti prekršil zaobljubo, ampak ti sam, ker partnerja ne spoznaš dovolj preden to obljubiš!

Torej, če jo je tip začel po tem pretepat, je kriva ona, ker je izrekla zaobljubo nevrednemu moškemu, ampak to njej ne daje odveze da jo lahko prelomi, ker tega v zaobljubi ni izrecno navedla, tam je izrekla samo da to zaobljubo prekine le in samo smrt, če bi navedla da je zaobljuba nična ko/če se zgodijo sledeče zadeve (pretepanje, grožnje itd.) potem bi bilo ok.

zato pa pravim da je taka zaobljuba milo rečeno neumna, ker te od nje odveže le in samo smrt…………[/quote]
Matkič, zdaj ga pa biksaš. Vsak pa se res ni prenaglil, ki je že dal obljubo. Samo tisti, ki so jo prelomili. 😉

zato pa pravim da je taka zaobljuba milo rečeno neumna, ker te od nje odveže le in samo smrt…………[/quote]
Matkič, zdaj ga pa biksaš. Vsak pa se res ni prenaglil, ki je že dal obljubo. Samo tisti, ki so jo prelomili. ;)[/quote]

Debil, pogovarjamo se ravno o tistih ki so prelomili to obljubo, zato tudi VSAK (izmed teh) ki jo je dal. Že spet delno odgovarjanje, kot ničkolikokrat doslej.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Napisal si: Vidiš tvoja logika odpove na koncu, odrasel človek ne bo izgovoril zaobljube dokelr ne bo 100% da jo lahko drži
Matkič, drži se prijateljic. 😉

Matkič, zdaj ga pa biksaš. Vsak pa se res ni prenaglil, ki je že dal obljubo. Samo tisti, ki so jo prelomili. ;)[/quote]

Debil, pogovarjamo se ravno o tistih ki so prelomili to obljubo, zato tudi VSAK (izmed teh) ki jo je dal. Že spet delno odgovarjanje, kot ničkolikokrat doslej.[/quote]
Meni se je bolj zdelo, da se pogovarjamo o tistih, ki dajo poročno zaobljubo, ne glede na to, če so je že prelomili ali je niso.

…in velikokrat zapijejo svoj lajf, so največkrat podpovprečni, nestabilni, brez pravega smisla za karkoli…seksajo pa res je, ne vem kdo jim zavida, da ne poznajo ljubezni.

Kako prikladno se ti je izgovarjat na en del, da ne rabiš drugega komentirat, kako si predvidljiv…..

Jaz delam pa ravno obratno, kot delajo barabe, pa imam seksa točno toliko, kot mi paše včasih tudi preveč. Pa poleg tega tudi odnos, ki ga lahko samo vikaš. Zdaj pa izberi, po kom se boš zgledoval. :))

Jaz delam pa ravno obratno, kot delajo barabe, pa imam seksa točno toliko, kot mi paše včasih tudi preveč. Pa poleg tega tudi odnos, ki ga lahko samo vikaš. Zdaj pa izberi, po kom se boš zgledoval. :))[/quote]

Seks z živalmi v hlevu na skrivaj ne šteje pod kvoto seksa veš…

Kateri del mi je pa ušel? Očitno se ne razumeva. Vprašaj konkretno.

Jaz delam pa ravno obratno, kot delajo barabe, pa imam seksa točno toliko, kot mi paše včasih tudi preveč. Pa poleg tega tudi odnos, ki ga lahko samo vikaš. Zdaj pa izberi, po kom se boš zgledoval. :))[/quote]

Seks z živalmi v hlevu na skrivaj ne šteje pod kvoto seksa veš…[/quote]
A to je tebi odnos, ki ga vikaš? Ja no, tud prav. 🙂

Daj potrudi se pa se delaj vsaj dobro budalo, ker ti res slabo gre….. to sem ti že večkrat povedal.

Dokler vam bo razmerje z žensko zgolj seks toliko časa boste trdili, da je vse drugo nesmisel.

Če je edino orodje, ki ga poznaš kladivo, ti vsak problem izgleda kot žebelj.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tebi pa kar gre tisto zgoraj. Nismo vsi za vse. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close