A bi to sploh še šlo
Saj, če do poroke (sploh) še nisi, ali potem sploh veš kakšen je? No, morda pa je ravno v tem cel catch :-))[/quote]
Če je seks slab, brez skrbi, da veš.
Če je pa seks dober….pol te pa itak ne zanima, kakšen bi bil slab :-)))[/quote]
Otroški priimki so bili banalni očitek Robijevim banalnim očitkom, da je poroka samo navaden papir, Rkc nesmislov…itd, itak menda že živi v skladu z poročno zaobljubo le, da jo je povedal potiho pod kovtrom, da ga ne bi kdo slišal… 😉 , tako, da se ne preveč obešat na ta del “argumentov”.
Skela kdaj pa je (bolj) seks slab? 🙂 Kadar niso izpolnjene “tehnične zadeva” al manjka čustvena komponenta? :))
Če je seks slab, brez skrbi, da veš.
Če je pa seks dober….pol te pa itak ne zanima, kakšen bi bil slab :-)))[/quote]
Otroški priimki so bili banalni očitek Robijevim banalnim očitkom, da je poroka samo navaden papir, Rkc nesmislov…itd, itak menda že živi v skladu z poročno zaobljubo le, da jo je povedal potiho pod kovtrom, da ga ne bi kdo slišal… 😉 , tako, da se ne preveč obešat na ta del “argumentov”.
Skela kdaj pa je (bolj) seks slab? 🙂 Kadar niso izpolnjene “tehnične zadeva” al manjka čustvena komponenta? :))[/quote]
A ti to mene sprašuješ, kdaj je seks slab?
A sam tega ne znaš ugotoviti?
Lej noooo…. ti izkušena, razgledana…itd jaz pa prestrašen od seksa ;)… kdo naj sedaj to odgovori? 😉 :)))
Prašam za mnenje, a je kaj narobe? :)[/quote]
Zdej ne vem…al je seks zate vedno dober (sam da je)
al je za partnerko vedno slab (pa si je ne upaš vprašat)
al pa ne seksaš sploh?
Kar se pa moje izkušensoti in razgledanosti tiče, je seks
v glavnem slab, če se partnerja na tem področju ne ujemata.
Lej noooo…. ti izkušena, razgledana…itd jaz pa prestrašen od seksa ;)… kdo naj sedaj to odgovori? 😉 :)))
Prašam za mnenje, a je kaj narobe? :)[/quote]
al pa ne seksaš sploh?
v glavnem slab, če se partnerja na tem področju ne ujemata.[/quote]
Ahaaaaa…. kdo bi si mislil, da je to tako.
Dan je, ko posije sonce al sonce posije, ko je pride dan?
Kaj je tu posledica in kaj vzrok? 🙂
al pa ne seksaš sploh?
v glavnem slab, če se partnerja na tem področju ne ujemata.[/quote]
Ahaaaaa…. kdo bi si mislil, da je to tako.
Dan je, ko posije sonce al sonce posije, ko je pride dan?
Kaj je tu posledica in kaj vzrok? :)[/quote]
Evo karo papir:
pa bova lepo narisala…..najprej s ta rdečo voščenko (ne, ne smeš je
jest) …če se dva človeka na področju seksa ne ujemata, je seks slab.
Zdej pa zeleno voščenko (ne preveč stiskat, da je ne zlomiš) ….da se
dva ne ujemata, je vzrok.
In za konec še modra voščenka: Da je seks slab, je pa posledica.
Tko. Zdej pa lahko rišeš, kar ti paše.
Lahko je skozi prišel. :))[/quote]
A misliš? Jaz sem se pa tresla za denar za poroko. Sem reskirala, ko sem obljubila, da bom pol plačala. Res pa je, da sem bila 99%, da se ne bo šel organizacije, ker vem, da tega ne mara.[/quote]
Pol pa nisi veliko riskirala. 1%. :))
Iiiiiiiiiii…….kaaaakoooo lepooooo…. :))))
Zdej pa še mal osebne note z vijolično:
Če vsaj doši po žrebcu je že pol opravljeno 😉
Veš kaj bi te še prosil, da mi narišeš, a je sploh možno, da se dva ujameta na vseh drugih področjih glih na tem pa ne in je vse skup totalna polomija?
Oz, če je seks res tako pomemben, pol je bolš se prec/čimprej poseksat, da ne zgublaš cajt s spoznavanjem drugih področij, ker seks je (tehnično) precej enostavna stvar. Odkljukaš pa je.
Nap. Watamaro je pri svoji N uspel šele v tretjem naskoku. Prvič je moral bit res štor, da niti, ko je bila čist zaležana ni prišel skozi, drugič je najbrž bil on še kar nedodelan, v tretje sta si pa (okol al pa na roke? 😉 nabrala že tolk izkušenj, da je ratalo in bi se celo poročila, da jima ni višja sila preprečila tega tako, da sedaj vsak dan zasproti tketa ograjco okoli njunega bogastva. 🙂
A misliš? Jaz sem se pa tresla za denar za poroko. Sem reskirala, ko sem obljubila, da bom pol plačala. Res pa je, da sem bila 99%, da se ne bo šel organizacije, ker vem, da tega ne mara.[/quote]
Pol pa nisi veliko riskirala. 1%. :))[/quote]
Ma, veš kake so neveste, če gre sama po obleko ni nujno, da ji bo sploh katera všeč ne pa, da bi ji on to hodil iskat…. ni šans (v promilih), da mu uspe 😉
Iiiiiiiiiii…….kaaaakoooo lepooooo…. :))))
Zdej pa še mal osebne note z vijolično:
Če vsaj doši po žrebcu je že pol opravljeno 😉
Veš kaj bi te še prosil, da mi narišeš, a je sploh možno, da se dva ujameta na vseh drugih področjih glih na tem pa ne in je vse skup totalna polomija?
Oz, če je seks res tako pomemben, pol je bolš se prec/čimprej poseksat, da ne zgublaš cajt s spoznavanjem drugih področij, ker seks je (tehnično) precej enostavna stvar. Odkljukaš pa je.
Nap. Watamaro je pri svoji N uspel šele v tretjem naskoku. Prvič je moral bit res štor, da niti, ko je bila čist zaležana ni prišel skozi, drugič je najbrž bil on še kar nedodelan, v tretje sta si pa (okol al pa na roke? 😉 nabrala že tolk izkušenj, da je ratalo in bi se celo poročila, da jima ni višja sila preprečila tega tako, da sedaj vsak dan zasproti tketa ograjco okoli njunega bogastva. :)[/quote]
Glede Watamare pojma nimam, niti ne poznam scene, niti me ne zanima
zlo močno….glede seksa je pa moj nasvet ta, da se vseeno najprej
spoznata….men recimo je – ne vem zakaj – precej važno, kakšen je
človek kot ČLOVEK, preden grem seksat z njim…najbrž sem čudna…
Za moje pojme nisi čudna (za razliko od enih), če z nekom najprej samo prijateljuješ, ga spoznavaš…. si pa ne predstavljam kako lahko oseba po tvojih kriterijih doseže predalček ČLOVEK v spolnosti ga pa čist kiksne, da je za odsovit-nemudoma?
Za moje pojme nisi čudna (za razliko od enih), če z nekom najprej samo prijateljuješ, ga spoznavaš…. si pa ne predstavljam kako lahko oseba po tvojih kriterijih doseže predalček ČLOVEK v spolnosti ga pa čist kiksne, da je za odsovit-nemudoma?[/quote]
Za moje pojme nisi čudna (za razliko od enih), če z nekom najprej samo prijateljuješ, ga spoznavaš…. si pa ne predstavljam kako lahko oseba po tvojih kriterijih doseže predalček ČLOVEK v spolnosti ga pa čist kiksne, da je za odsovit-nemudoma?[/quote][/quote]
Pol si pa v friend zone:-)) Sicer pa ženska ki nekaj da nase ga bo skenslala, ker si zasluži kaj boljšega, če bi pa to dedc naredil, je pa itak prasec, ki si niti tega ne zasluži:-))
Za moje pojme nisi čudna (za razliko od enih), če z nekom najprej samo prijateljuješ, ga spoznavaš…. si pa ne predstavljam kako lahko oseba po tvojih kriterijih doseže predalček ČLOVEK v spolnosti ga pa čist kiksne, da je za odsovit-nemudoma?[/quote]
To pa res ni problem. Saj enačba ne pravi, da moram z vsakim, za katerega
ugotovim, da je ČLOVEK, takoj seksat. Ali seksat sploh.
Je pa kvaka ta, da na dolgo rok pa zadeve pač morajo štimat….brez
pardona, In ja, s takim pol ne morva biti v zvezi, pa na žalost je redek
čudež, da s takim lahko ostaneš samo prijatelj…..
Mogoče je pol bolje, da PREVENTIVNO ne seksava….da bi lahko
ostala skupaj kot prijatelja.. ;-))))
Ne, hecam se…:)
Mater si ti en bumbar :-))
V tretje nama je šele uspelo skupaj ostati za daljši čas (in še traja brez poroke).
Ajajaj, pa ta funkcionalna nepismenost. :-)))
Sicer pa tako dragi naš fajmošter On_
Tebi razlagati, da je za kvalitetno zvezo vse drugo dejansko veliko, VELIKO bolj pomembno kot en kos papirja imenovan poročni list je itak ……. misija nemogoče. :-))
Forum je zaprt za komentiranje.