35 letni samec brezposeln
pušnila si totalno ☺ … pa ne v sreči ampak v “vseh” — večina jih je frajtonarc ☺ .. cca 6/7 jjih je samskih, ki iščejo natikače[/quote]
Torej meka zate stari :)))[/quote]
izažaj mnenja za sebe … boš imela zadosti tipkanja
Meni se zdi sicer čisto ok, je pa vprašanje kako dolgo znese vse skupaj. Mam pa znanca, ki skoz potuje. V bistvu po delih cela familija, pa jih je 5. Gospa ima sicer službo, otorci šolo, pa so se nekako zmeraj znašli da so bili tudi skupaj. Pa seveda se znajdejo pri unovčevanju vtisov iz poti pa vsega povezanega s tem. Zajti se moraš kljub vsemu, da imaš dovolj sredstev.
Jaz ne bi imela predsodkov glede tega, je pa fino, če človek razmišlja še malček v prihodnost in morda starejša leta da imaš sredstva za preživetje nekako urejana. Renta pa te reči. Ker saj služba pač ni vse. Sicer pa, naši starši so res pogosto delali in delali za imetje, ki ga bomo otroci prodali , oddali ipd.
tis navadna pra.si.ca — ker mu nebi spraznila jajc Ja?
marš v klošter klečat[/quote]
V trenutnih razmerah res ne. Če bi pa imela na izbiro samo tebe in njega, bi pa definitivno izbrala njega. Včasih so naše odločitve tudi stvar izbire.[/quote]
ob toliko igovorih bo tvoj čez eno leto menih ☺
itak si pa kru.la … od “njega” tudi zraka nebi fasala
V trenutnih razmerah res ne. Če bi pa imela na izbiro samo tebe in njega, bi pa definitivno izbrala njega. Včasih so naše odločitve tudi stvar izbire.[/quote]
itak si pa kru.la … od “njega” tudi zraka nebi fasala[/quote]
Lepo, da te tako skrbi za mojega. Ti pošilja pozdrave. 🙂
Glede ostalega pa mislim, da ne bi bila dosti na škodi. 🙂
itak si pa kru.la … od “njega” tudi zraka nebi fasala[/quote]
Glede ostalega pa mislim, da ne bi bila dosti na škodi. :)[/quote]
pozdrave hvaležno menjam za njegove samomore ☺
itak … ker granitemu obcestnemu kamnu pod laterno se ne pozbna,koliko se vas goni po njem ♥
aja … marelo prinesi s sabo
Glede ostalega pa mislim, da ne bi bila dosti na škodi. :)[/quote]
itak … ker granitemu obcestnemu kamnu pod laterno se ne pozbna,koliko se vas goni po njem ♥
aja … marelo prinesi s sabo[/quote]
Pravi, da so samomori za legende brez vizije za prihodnost. 🙂
aja … marelo prinesi s sabo[/quote]
Pravi, da so samomori za legende brez vizije za prihodnost. :)[/quote]
spet si zablodila … nisem spraševal za mnenje, ampak sem dal nasvet .. dej vsaj C_P_aj pravilno
Forum je zaprt za komentiranje.