Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razočaran nad portali za zmenek

Razočaran nad portali za zmenek

Ojla kot samski moški sem se prijavil na različne portale za zmenke oz spoznavanja. Vse ok, začne malo brskati ,in iskati kaj se dogaja. Ogromno ponudbe samo ,kaj ko je preveč zahtev berem profile od 25 do 60 let starosti. Pa gremo. Opis ,kaj iščejo v eni osebi seveda cca 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk. Razgledan,fit,se ukvarja z športom,dobro preskrbljen,ne kadi,ne pije,me zna nasmejati,družaben,kavalir,ljubitelj potovanj,hrana pijača,da ima rad otroke,samostojen, izobražen ljubitelj gora in hribov, smučanje, itd itd itd. Mislim ni da ni. Berem naprej vse imajo višjo visoko ali pa fakultetno izobrazbo. Malo študiram vse skupaj. Kam sploh jaz pašem. Mislim halooo vecins je mamic z otroki služba otroci šola itd mislim kdaj imate čas za vse te aktivnosti ne vem. Ampak resnično obup od obupa. Ene normalne ženske ni. no se najde ampak žal je potem razdalja taka, da žal ne gre. Resnično sem razočaran. Najbolj zanimivo pa je kako so razgledane in kako hodijo na izlete pa uprasam če so bile v Rakovem Škocjanu pa halooooooo kje je pa to. Pa še veliko tega. Res obup od žensk z visokimi izobrazbami ,in super službami privat podjetji katere začasno hahahahha živijo pri mami. Obup od obupa.

In kje ti milsliš, da bo ženska sama z otrokom živela, če ne pri starših? Resno? Govorim o samohranilkah, ki jih ti iščeš?

MInimalec je 700, povprečna plača okoli 1100, najemnina za stanovanje v LJubljani s stroški pa 800 evrov.

Še en tepecc, k ne dojame realnosti…

Ti bi pa kaj? Eno dedinjo ali privatnico ali zločinko, mogoče prostitutko? Te pa imajo 5000 plus na mesec, da si lahko privoščijo svoje stanovanje ali najem. Kdor ma keš, zanj ni problema.

Ljudje ste tolk neumniiii….. Ne smem gledati TV-ja in brat sporočil, k dobim živčni zlom…. k folk ne bi dojel vzroka posledice… Pa ni to Švedska…

A je to slučajno ta tip neperspektivnih visokih šol, ki jim bo Janša zmanjšal vpisna mesta?

Katere, njene?

Ja njene ja Bog ne daj da bi imel svoje rad.

Če te motijo visoko izobražene pač pogleduj za manj izobraženimi, kaj je s srednjo šolo narobe? Morda pa manj izobražene zaslužijo bolje in so že na svojem pa brez otrok. BTW visoko izobrazene imajo statistično manj otrok.

Škoda časa.

Imaš prav škoda časa. Se popolnoma strinjam steboj.

Me niti malo ne zanima izobrazba. Niti malo. Ampak zanimivo kako hudiča imajo vse visoko višjo ali univerzitetno izobrazbo. Kje smo pa mi z srednjo šolo. Vprašam kje pa delaš pa se začne zapletati. No na koncu pridemo do odgovora da police fila v hofru al pa merkatorju. Sej ni važno, kaj delajo tudi če bi bila čistilka mi je ok, bistvo mi je duša in srce. Samo prosim ne mi z temi izobrazbami in razgledanostjo prosim lepo.

Zakaj se potem vtikaš v to, če te niti malo ne zanima. In če je človek izobražen, še ne pomeni, da dela to, za kar se je izobrazil. Izobražen je, tudi če fila police, to se nič ne spremeni.
O razgledanosti bi se pa pač tudi lahko pogovarjali. A tudi če nekdo fila police je lahko razgledan…. To pač nima veze.

WTF tudi ti prav pameten ne moreš biti, že po parih komentarjih je za videt….

Pameten, normalni moški ne rabi ženske iskat po spletnih portalih. Vprašaj se raje kaj je s tabo narobe

Zakaj se potem vtikaš v to, če te niti malo ne zanima. In če je človek izobražen, še ne pomeni, da dela to, za kar se je izobrazil. Izobražen je, tudi če fila police, to se nič ne spremeni.
O razgledanosti bi se pa pač tudi lahko pogovarjali. A tudi če nekdo fila police je lahko razgledan…. To pač nima veze.

WTF tudi ti prav pameten ne moreš biti, že po parih komentarjih je za videt….
[/quote]

😂😂

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Avtorju posta. Ker sem vdova, sem se tudi vpisala na nekatere portale za spoznavanje moških. Kakšni moški so pa na portalu? Uf, uf…..večina jih je srečno poročenih samskih (uradno poročen, neuradno na portalu ločen), večina je FF, se ukvarjajo s takšnimi ali drugačnimi športi, kar niti ni slabo. Če prideš do zmenka za kavo, že na tem prvem zmenku pričakuje, da ga poljubljaš in po možnosti se daš dol z njim. Večina jih kadi in pije. Niso redki, ki imajo skrbniški sklad (socialno pomoč) – se lahko zgodi, so brez strehe nad glavo…..s teboj se pogovarja po telefonu, a istočasno na portalu peca drugo, potem moški gledate za 10-15 let mlajšimi kot ste sami. Jah no kaj mislite, da bo 35 let stara damica hotela 65 let starega moškega. Malo morgen….Moški debeli, lampasti iščejo Barbike, ženske z manekensko postavo…..3/4 jih kadi, hmmmm poljubljanje s takšnim moškim je kot če bi pepelik lizala, velika večina je družabnih pivcev —malo dalje gledano ima rad pijačo in se redno omamlja in je v rahlih rožicah. Ženskam očitaž izobraženost – hja vrata izobraževalnih ustanov so za vse enako odprta, le stopiti je treba čez njih z željo in voljo. Očitaš, da se lažejo o izobrazbi: sama imam več poklicev in povem tistega, ki se mi zdi najbolj primeren za sogovornika, pa se nič ne zlažem. Ko pa me moški vpraša za delovno mesto, mu ne povem direkt kaj in kje delam, ampak povem malo zavito v vato, kajti moje delo je pač občutljivo področje in se z njim nočem hvaliti, saj bi moški lahko rekli, da se hvalim. Ne nočem se. Obregnil si se ob otroke, se bom tudi jaz. Vsak, ki je star 50+ in je ločen ali je vdovec, more sprejeti dejstvo, da morebitni novi partner ima že svojo zgodovino in tudi otroke. Velja za oba spola. Pa ni tako. Sama sem doživela, ko modelu ni bilo všeč, ker živim (zaenkrat) še s hčerami v isti hiši, a istočasno je od mene model pričakoval, da bom jaz z odprtimi rokami sprejela njegove 4 izvenzakonske hčerke. Še več: načrtoval je prodati svojo hišo in naj bi šla z njim živeti v Lj….., pa bi še lahko…….moški je iskal gospodinjo in delovno silo za svojo kemtijo, ko njega ne bo doma, pa mi pravi kaj če se bi mi2 poročila – sem mu rekla, da v cerkvi kar oklice naj naroči in sicer enkrat za trikrat. Tudi prikazal se ni več na mojem portalu. Ja moški tudi mislite, da smo ženske neumne. Sem šla z moškim na kavo, se vsedeva za mizo na terasi kavarne, se je začel vrtet naokoli kot vrtavka, le-zakaj, česa se je bal? Pa bi še lahko napisala, a je tudi to že dovolj…..

Še zase napiši kaj dobijo s tabo

Ne vem, na kakšnih drogah sem, samo sama pod zahtevami ali lepše, željami, ne bi skoraj nič podčrtala, če bi sploh kaj.
Ampak, avtor a veš, saj moški niso nič kaj drugačni, tko mal iz druge perspektive. In kar malo dvomim, da si sam tako skromen kot pišeš.

In še to, tudi sam nisi popoln. Veš sicer za Rakov Škocjan, (po možnosti si odtod ali pa blizu doma, bodisi si pohodnik ipd.), zelo šepa pa ti postavljanje vejic, pravopis itd. 😉

Tudi jaz sem vdova in ne iščem moškega, še najmanj na portalih, ker ne verjamem v te zadeve. Sem prepričana, da kar mi je usojeno bo prišlo ob pravem času s pravimi nameni, nekaj iz obupa iskat, pa hvala lepa, če mi je tako namenjeno pač raje ostajam sama do konca življenja.

Zenske ravno zaradi dinamike na portalih dobijo absurdno napacno predstavo, da so blazno zazeljene, pa ceprav so zadnje luzerke podpovprecnega izgleda s tono prtljage iz preteklosti. Zato potem skoraj vsaka butara egocentricno spesni spisek zahtev, ki ga 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moske populacije ne dosega. Rezultat tega je, zgornjit par odstotkov najbolj zazeljenih moskih, pa ce so samski ali poroceni, “neresno” pofuka vse zivo, ker si vse zenske domisljajo, da je le najnaj tip zadnjo dovolj dober. Zenske dobijo obcutek, da so moski prasci, ker se logicno tak kaliber tipa za neko brezveznico niti pod razne ne misli vezati. Prestali moski pa so tako ali drugace zafrustrirano nad zensko nadutostjo. Zveze pa se potem sklepajo po kljucu, ko si dovolj razocarana butara odloci spustiti na zemljo. Ker pa je v svoji prepotentni domisljavosti prepricana, da tipu dela uslugo, tudi zato, ker je dala skozi se pa se boljsih jebacev, so taksne zveze seveda kombinacija prepotentne kraljice in pozenscenega servilneza. Drugace povedano, obsojene so za propad. Rezultata je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dolgorocne nesrecnih zvez, 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}+ uradnih locitev in vsa druga patetika sodobnega druzinskega zivljenja, razbitih druzin, itd.

Na portalih so samo FF.

A je neki takega???😂😘

Vaš link

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Pri dedcih je še hujše. Sploh ni izbire! Sami ločenci, luzerji, pijančki in fuukfehtarji. Večina poročenih, ki bi radi za hrbti svojih žena še kam drugam namakali… Skratka, poden.
Aja, pa polno nezaposlenih, brez prihodkov, brez službe, ki pri 50-ih živijo pri mami… ne vem, zakaj taki moški sploh mislijo, da jim bo katera odpisala…

Ve, ki se javljate na portalih kot visoko izobražene fatalke (s fdv ipd:):), poleg vseh čudovitih osebnostnih lastnosti, ste se videle v tem, kar avtor piše, kajne?
Avtor, precej prav imaš. Res je, da se jih veliko takole samopoveličuje, pripisujejo si kvalitete, ki bi jih imele rade, a so daleč od njih.
Prav iz tega razloga iščejo tudi izmišljen, neobstoječ profil moškega , kakršen naj bi bil.
In tiste ,ki pravite, da je nekdo,ki se prijavi na tak portal luzer…zakaj? Kje ste ve našle svoje magic prince, ki jih zdaj tu gor množično šimfate? V sosednjem kafiču?:).
Danes je svet šel naprej, starši se ne menijo več med seboj, komu bodo dali svojo hčerko ,da bo zemlja ostala skupaj:):)
Najti partnerja na portalu je enako, kot srečati ga v marketu ob policah s sadjem..
In, ja, mislim, da je avtor en v redu človek.
Išči naprej avtor, mogoče pa najdeš pravo.
Naj povem, pred desetimi leti sem tako spoznala čudovitega moškega, seveda sva tudi danes skupaj.
Ne obupaj, avtor, le dobro izberi!:)

O hvala za eno lepo sporočilce. No seveda tudi ostalim hvala za vsa lepa ,in grda mnenja. Vsak ima svoje mnenje. ( tip imaš prav) je lepo napisal-a. Nisem več rosno mlad pri 25 da bi ne vem ,kaj izbiral. Iščem oz sem iskal na portalih eno preprosto osebo za druženja v dvoje. Takole se zmenim z eno visoko izobraženo osebo pri 50 letih za kavico. Prej dopisovanje ,in spoznavanje ,ko je prišel trenutek srečanja pa ej a mi poleg kave prineseš se Čike sej ti vrnem denar takoj k dobim. Prej pa oh in sploh. Sej ne gre za škatlo čikov tud sam kadim samo niti vidla se nisva pa že fehtanje ,prej pa omenjanje kako fajn je ta oseba. Pa večina njih ima tisoče problemov z bivšimi pa ne plačujejo preživnine itd in ,ne vem kaj še vse , in kako težko živijo še prebijajo. Nič narobe stem vsi smo ljudje mi ni problem ,če spoznam žensko v stiski zato smo ljudje skupaj ,da si pomagamo. Samo tiste sanje po netu so pa obupne.

Napiši več o sebi in daj kontakt.

Smešno, ker sem bila v Rakovem Škocjanu z CŠOD, spomnim se dveh koč kjer smo bili nastanjeni in jame kjer naj bi zmaj pustil odtise ker so mu nastavili kravjo kožo z apnom in je udaril po steni in potem padel v prepad, nekaj takega. Spomnim se tudi naravnih mostov in verjetno še kaj. Res super šola v naravi. Če bi mi kdo zastavil to random vprašanje na zmenku, bi res blestela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close