Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razočaran nad portali za zmenek

Razočaran nad portali za zmenek

Meni je tudi bistvo duša in srce in tega nimam namena iskat na raznih portalih. Ti svetujem, da tudi sam odnehaš, greš malo v naravo, pogledaš okrog sebe, katero ogovoriš in boš imel večjo šanso najti sebi primerno. Po mojem mnenju, pa tudi sam si že ugotovil, da so portali skupek lažnih predstav. Veliko sreče pri iskanju duše in srca – pride vse ob svojem času 🙂

Ja😃😃 hvala lepa. Sem se odstranil iz portalov. Pa ko bo ,če bo . Če pa ne pa tudi prav. Sam lahko komot živim.

Portali za zmenkarije so super za par odstotkov moske populacije, da brez vsakega truda vsak dan znova pridejo do nove zenske za pofuk. In za zenske s kolikor toliko realno predstavo o lastni vrednosti, ki jih je ravno tako le par odstotkov, da si gor najdejo resnega naivneza/servilneza. Vse ostalo pa se tako ali drugace slej kot prej razocara. Tudi ti naivni servilnezi, ki jih te poberejo. Ponavadi jih caka cca 20 let placevanja prezivnice, ce ne se kaj drugega, lol.

To je super za take kot si ti. Asocialce, čudake, izrojence, z izkrivljenim pogledom na svet, nezmožne, ustvarjat normalne medsebojne komunikacije, kaj šele vzpostavljat odnosov.

Moja simpatična rjavolaska, ki sem jo našel na takšnem portalu se je izkazala za fanta oblečenega v punco.

Toda, ker je drugače v redu, me to ne moti. Všeč mi je.

To je super za take kot si ti. Asocialce, čudake, izrojence, z izkrivljenim pogledom na svet, nezmožne, ustvarjat normalne medsebojne komunikacije, kaj šele vzpostavljat odnosov.
[/quote]
A vam nisem napisal za koga so portali super? Kaj vam se ni jasno?

Aja, vi ne znate drugace kot osebno. Kako tipicno za neumne simpletone z dometom tercijalk.

Razumljivo, da sem v oceh vecine ovc za strizenje cudak in izrojenec z izkrivljenim pogledom na svet. Vi, indoktrinirani komunajzerji, ki verjamete v neskoncni niz neumnosti, pravljicno podobo samih sebe in sveta v katerem zivimo, se jasno sami sebi zdite tako zelo normalni. Wow! Kako vam samo zavidam ta vasa fantasticna zivljenja. Jaz pa tako ubogi, nezmozen in vsestransko obupan, ki ga nobena noce, a ne?

Kaj ti naj drugega recen. Tako vem katera si. Bog se te usmili, lol.

Preveč resnice na enkrat si izlil na tapeto, pa jih mede. Tudi tale Coach dr. Marton ima premalo ogledov zgolj zato, ker ljudje bežijo stran od resnice. Če bi število ogledov nekega YT kanala ali število prikimavanj prispevkom na forumu bilo referenca za resničnost vsebine, nebi imeli največ ogledov prispevki s sladkimi vsebinami, namesto tistih s kruto resničnostjo.

A vam nisem napisal za koga so portali super? Kaj vam se ni jasno?

Aja, vi ne znate drugace kot osebno. Kako tipicno za neumne simpletone z dometom tercijalk.

Razumljivo, da sem v oceh vecine ovc za strizenje cudak in izrojenec z izkrivljenim pogledom na svet. Vi, indoktrinirani komunajzerji, ki verjamete v neskoncni niz neumnosti, pravljicno podobo samih sebe in sveta v katerem zivimo, se jasno sami sebi zdite tako zelo normalni. Wow! Kako vam samo zavidam ta vasa fantasticna zivljenja. Jaz pa tako ubogi, nezmozen in vsestransko obupan, ki ga nobena noce, a ne?

Kaj ti naj drugega recen. Tako vem katera si. Bog se te usmili, lol.
[/quote]

Piši z registriranim nikom in čez čas spoznaš koga

Odgovor na objavo uporabnika
Razočaran nad portali, 03.02.2021 ob 19:27

Ojla kot samski moški sem se prijavil na različne portale za zmenke oz spoznavanja. Vse ok, začne malo brskati ,in iskati kaj se dogaja. Ogromno ponudbe samo ,kaj ko je preveč zahtev berem profile od 25 do 60 let starosti. Pa gremo. Opis ,kaj iščejo v eni osebi seveda cca 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk. Razgledan,fit,se ukvarja z športom,dobro preskrbljen,ne kadi,ne pije,me zna nasmejati,družaben,kavalir,ljubitelj potovanj,hrana pijača,da ima rad otroke,samostojen, izobražen ljubitelj gora in hribov, smučanje, itd itd itd. Mislim ni da ni. Berem naprej vse imajo višjo visoko ali pa fakultetno izobrazbo. Malo študiram vse skupaj. Kam sploh jaz pašem. Mislim halooo vecins je mamic z otroki služba otroci šola itd mislim kdaj imate čas za vse te aktivnosti ne vem. Ampak resnično obup od obupa. Ene normalne ženske ni. no se najde ampak žal je potem razdalja taka, da žal ne gre. Resnično sem razočaran. Najbolj zanimivo pa je kako so razgledane in kako hodijo na izlete pa uprasam če so bile v Rakovem Škocjanu pa halooooooo kje je pa to. Pa še veliko tega. Res obup od žensk z visokimi izobrazbami ,in super službami privat podjetji katere začasno hahahahha živijo pri mami. Obup od obupa.

Ja imaš popolnoma prav tudi sam se poskusil že več teh portalov za zmenke.

In več ne verjamem v njih 70% žensk je lažno predstavljenih. Namreč 50+ ženska slike pa ima iz pred 30tih let. Pišejo iz vseh strani tudi do 100 pisem dnevno. Vsaka želi da njej odgovoriš na njena vprašanja ki pa so tako brezvezna. Odločitev je pa težka katero izbrat in preden dobiš vsaj nekaj informacij od tiste ki misliš da je prava.  Zapraviš denarja kod bi se po telefonu pogovarjal na o9o št. Na koncu pa še zmenka za kofe ne dobiš. Na teh portalih ne boš našel prave zase boš moral pogledati kam drugam.

Žal je res , normalno babo dobit misija nemogoče.  Samohranilke, živčne, histerične kadilke,   frizerke, ki razen o frizurah ne vejo nic, slabo situirane, vsak evro trikrat obrne…Ne hvala

Sigurno je več zmešanih žensk, kot pa zmešanih moških. Tako na splošno.   To ti postane jasno, že če greš v trgovino, pošto, banko…povsod bolje čez prideš, če sodeluješ z moško osebo !

Še jaz bi povedala svoje izkušnje ? in ja jaz sem na portalih. Enkrat našla super možakarja , sva bila oba samska takoj po resni vezi. Zavedala sva se ,da eden drugemu dvigujeva ego,ker sta naju partnerja zapustila , v obeh primerih našla mlajše. Psihično sva rabila eden drugega in ni mi žal,se nama pa ni izšlo in z lepim pogovorom sva šla narazen.Je pa ogromno tipov ,ki iščejo samo seks,večina jih to tudi ne skriva,pač s takimi hitro zaključim pogovor.Tako je bilo tudi ko sem bila rosno mlada,da najdeš pravega se pred tem parkrat opečeš.  Vsi pa iščejo ljubezen,žal jo nekateri narobe razumejo. Tako to je. Nismo vsi isti.

Vsem ki iščejo tako ali drugače želim veliko sreče pri iskanju,da se kmalu najde partner ki vas bo imel iz srca rad.

??

Se strinjam z avtorjem, na portalu je veliko plevela. Verjamem pa, da se najde kdo, ki je v redu. Moras imeti res sreco, da srecas nekoga vrednega zaupanja in da se ujames z njim. Sama sem prijavljena na enem portalu, ne zato ker sem obupana, nerazgledana,  grda ali neizobrazena. Razlog je drugje, po koncani dolgoletni zvezi sem nekaj casa zelela biti sama, saj sem si zelela najprej spoznati sebe, kaj si zelim in kaj ne, zelela sem urediti svoje zivljenje brez kogarkoli. Sedaj, ko mi je to uspelo bi si zelela spoznati moskeg, ki zna uzivati v dvoje. In ja, ne vem zakaj ga ne bi srecala na portalu, ce ne probas, ne mores vedeti ali ti bo uspelo. Portal je ena od moznosti spoznavanja,  jo izkoristis kot ostale, ki se ti ponujajo.

Veliko srece pri iskanju

Ljudje imate čisto previsoka pričakovanja. Nikjer ne v reali ne na internetu (btw povsod isti ljudje), niso samo čudoviti vam primerni ljudje, ki komaj čakajo na vas. Večina ljudi ni za vas. Tako pač je. Normalna stvar. Če imaš srečo med vsemi najdeš enega s katerim se ujameš in imata kemijo. Je treba malo bolj sproščeno v to. To obupano iskanje po nekih nerealnih kriterijih….

Pa gremo k profilom. Vsi ki lepite nerealne slike nočete partnerja. Ker če bi ga želeli ne bi lagali že v štartu. Vas je sram samih sebe? Kako potem lahko pričakujete da bo nekdo navdušen nad vami če se še sami ne marate?
Izobrazba, ne vem kaj je problem če je nekdo visoko ali pa ne izobražen. Od kdaj je to pogoj za vezo? Mislim meni so taki čudaški. Pa imam veliko šolanja za sabo ampak res ne vem zakaj bi to vplivalo na moje veze. Mi je osebno bolj pomembno da je človek zanimiv, razgledan v mejah normalnosti in pripravljen se kaj novega naučit. Da ga kaj zanima. Zaradi mene ima lahko doktorat, pa če ni znatiželjen, ga nič novega ne zanima, misli da je vso pamet na tem svetu pojedel….dolgčas.
Kar se hobijev tiče pa tudi če nekdo napiše ne pomeni da nonstop to dela :). Recimo jaz bi napisala smučanje, potovanja, koncerti/gledališče….pa to ne pomeni da nonstop to počnem. Mi je pa tudi normalno da če si samski, sploh brez otrok da imaš več hobijev. Ker si čas zapolniš. To ne pomeni da boš isto živel kot samski ko boš enkrat v vezi.

V glavnem ljudje preveč pričakujete. Ni da vam pripada nekdo ko se prijavite na portal. Portal je samo prostor za spoznavanje ljudi. Tako kot park, lokali…. Nič drugačni niso ljudje tam gor kot tisti ki se po ulici sprehajajo. Pameten človek se gor prijavi zato da si razširi možnost spoznati koga. Kar običajno traja. Naivneži pa mislite da je to trgovina kjer na polici sedi in čaka samo na vas princ/princeza.

Upss, 14.02.2022 ob 06:47

Žal je res , normalno babo dobit misija nemogoče.  Samohranilke, živčne, histerične kadilke,   frizerke, ki razen o frizurah ne vejo nic, slabo situirane, vsak evro trikrat obrne…Ne hvala

Imaš prav, ko tako popolnoma spoznaš je pa že prepozno…

Moja bivša na pogled pri 49-tih še zdaj super izgleda saj se oblači kot najstnica in skrbi zase, ampak je žal fasada tudi vse! Je pa popolna narcistka ki uniči vse okoli sebe, tudi lastne otroke. Zdaj ima k sreči sreči enega starejšega tipa, ki jo dobesedno nosi na rokah, tako da drugi moški trenutno niste v nevarnosti… Edino njen novi “atek” se mi že sedaj smili, ker mu res ne privoščim, ko ga bo doletelo isto kot mojo družino..

Razočarana sem tudi jaz nad moškimi, da iščejo samo sex, samo gonili bi se huje ko opice. Jaz vsega tega kar pišete, da ženske imajo oh in sploh. nimam, zato pa sem samska.

Poznam tri srečne zgodbe z zmenkarskih portalov, vključno s svojo. In ja, treba je imeti visoke kriterije in se ne zadovoljit kar z enim zakompleksanim srednješolcem v stilu avtorja začetnega posta. Ker samo tako slej ko prej srečaš nekoga, ki je res pravi zate. Je pa pač treba malo dlje iskati.

tema stara eno leto ampak ajde…, vsi kritizirajo portale za zmenke in to v času epidemije, ko ni več odprtih lokalov, kjer bi ljudje sedeli ob pijači in poslušali muziko, diskoteke so itak že zdavnej propadle, ni koncertov, vsak dan se je treba testirat…, moreš bit cepljen, če hočeš kam it, športni dogodki so dovoljeni par ljudem v dvorani za ogled…, ni nič od nič..

Tako, da si priznate ali ne, internet oz. zmenki portali ti dajejo najmanj 80% več možnosti, da se spoznaš z nekom za partijo, proti drugim možnostim v živo… Navsezadnje se tako preko interneta lahko najdejo med sabo tudi partije iz preteklosti..

Tale je malo huda. Zakaj bi moral bit zakompleksan srednješolec. Kdo ti pa kruh peče, da ga lahko kupiš? In avto popravlja? Verjetno se bicikl. In kdo ti komp sestavlja, kdo v trgovini postreže? Kdo je tale blok gradil, v katerem zivis in kdo ti ga puca, da tvoje nogice po cistih tleh stopicljajo?

Saj vse lepo in prav, imaš mnenje, samo izpostavit ravno srednjo šolo za zakompleksanim, pa je…

Pa da ne bo pomote. Jaz sem se našla šele na faksu. To je moja smer. Rada opravljam to delo. Zakaj bi bilo drugi zakompleksani, če raje opravljajo drugo delo?

Ker ga moti, da ženske veliko zahtevajo. Pa da želijo  izobražene moske. Zato zakompleksan. Nič ni narobe s srednješolci, če pač nekomu izobrazba pri partnerju ni pomembna. Tudi srednješolci so lahko razgledani in samorealizirani, kar je po moje podlaga za kvalitetno zvezo.

Anonimno 6083, 14.02.2022 ob 13:10

Ker ga moti, da ženske veliko zahtevajo. Pa da želijo  izobražene moske. Zato zakompleksan. Nič ni narobe s srednješolci, če pač nekomu izobrazba pri partnerju ni pomembna. Tudi srednješolci so lahko razgledani in samorealizirani, kar je po moje podlaga za kvalitetno zvezo.

Kot, da pišem… meni izobrazba je pomembna. Ampak takšna, da se človek dobro počuti, če jo ima. Stopnja izobrazbe ne definira razgledanosti.

Avtor ni dajal v nič izobrazbe ali potreb žensk, da bi našle moškega z diplomo. Ampak njihovo oceno lastne razgledanosti.

Pa poglejmo primer… en dober mizar, ima več dela in denarja, kot en, pa recimo diplomiranec iz fakultete za upravo, ji je povsem verjetnosti obtičal nekje na okencu na občini. Seveda je izobražen. Ampak od vsega hudega v kolektivu, verjetno bolj zagrenjen, kot tale mizar, ki nima niti 5. Stopnje izobrazbe.

Pa pustimo zdaj tole. Malo čudno je bilo zapisano, pa sem morala pripomnit.

Možakar je razočaran nad portali. Ne nad svojo izobrazbo.

Meni se pa zdi, da je zdaj res veliko ljudi na portalih, veliko več kot prej. In ja, Popay ima prav.:)) To je samo portal za spoznavanje, ne vem, kaj pričakujete od njega. Najprej sem iskala nekaj za iskanje družbe (pa da bi lahko spoznala še punce), ampak obstajajo samo zmenkarski portali lol.

dragonfruit, 14.02.2022 ob 14:04

Meni se pa zdi, da je zdaj res veliko ljudi na portalih, veliko več kot prej. In ja, Popay ima prav.:)) To je samo portal za spoznavanje, ne vem, kaj pričakujete od njega. Najprej sem iskala nekaj za iskanje družbe (pa da bi lahko spoznala še punce), ampak obstajajo samo zmenkarski portali lol.

Obstajajo tudi portali kjer lahko spoznaš samo za prijateljstvo. Meetup, semaforum….in tono tujih. Tudi raznorazne FB skupine ipd.. Je pa res da se tudi tam ponujajo raznorazni :). Pač ignoriraš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close