Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razočaran nad portali za zmenek

Razočaran nad portali za zmenek

Moja izskusnja z portali, sebe sem dal v te “kvadratke” kar se da tocno, za iskanje sem dal vse…. iskal sem osebo s katero bom kompatibilen in se nisem omejeval z izobrazbo,premozenjem, otroci ect…. bil sem motiviran za vezo. Izskusnje v zivo, ene super ene manj super v obe smeri. Nasel sem pravo vsaj mislim tako, garancije ni… sem pa srecen kar edino steje

Hejj, kako bi se pa ti lahko opisal

In pol se te mamice samohranilke sprašujejo zakaj si ne morejo najti tipa:D

Pametne itak ne iščejo na netu, ker si najdejo kakšno povezavo med prijatelji itd…

Đabe, pejt si rajš po eno madžarko pa še bolše zgleda:D

Na portalih ni nic, če pa že je katera ok je problem razdalja, tudi sam imam podobne težave.

Odgovor na objavo uporabnika
Razočaran nad portali, 03.02.2021 ob 19:27

Ojla kot samski moški sem se prijavil na različne portale za zmenke oz spoznavanja. Vse ok, začne malo brskati ,in iskati kaj se dogaja. Ogromno ponudbe samo ,kaj ko je preveč zahtev berem profile od 25 do 60 let starosti. Pa gremo. Opis ,kaj iščejo v eni osebi seveda cca 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk. Razgledan,fit,se ukvarja z športom,dobro preskrbljen,ne kadi,ne pije,me zna nasmejati,družaben,kavalir,ljubitelj potovanj,hrana pijača,da ima rad otroke,samostojen, izobražen ljubitelj gora in hribov, smučanje, itd itd itd. Mislim ni da ni. Berem naprej vse imajo višjo visoko ali pa fakultetno izobrazbo. Malo študiram vse skupaj. Kam sploh jaz pašem. Mislim halooo vecins je mamic z otroki služba otroci šola itd mislim kdaj imate čas za vse te aktivnosti ne vem. Ampak resnično obup od obupa. Ene normalne ženske ni. no se najde ampak žal je potem razdalja taka, da žal ne gre. Resnično sem razočaran. Najbolj zanimivo pa je kako so razgledane in kako hodijo na izlete pa uprasam če so bile v Rakovem Škocjanu pa halooooooo kje je pa to. Pa še veliko tega. Res obup od žensk z visokimi izobrazbami ,in super službami privat podjetji katere začasno hahahahha živijo pri mami. Obup od obupa.

Avtor sem istega mnenja.

Spoznavam ženske z otroki ki so bile že v večih zvezah. Noro to sploh ni več normalno.

Kaj to vse doživiš ne morem verjet.

Koliko je teh ne kvalitetnih žensk si človek sploh ne predstavla in skoraj vse z otroki v večih vezah.

Trenutno imam eno tako za resno zvezo.

Ona ima cel kup frendov, ki se z njimi občasno dobiva tudi za one stvari a ona zatrjuje da so to samo prijatelji in z njimi komunicira.

Pa ne me basat da ima moški prijateljico za komuniciranje ,prej ali slej v to zvezo vstopi tudi sex.

Moja prijateljica s katero misliva resno se mi hodi porivat h kolegu čez noč ,ki je skrbnik goske koče nad Kranjem.

Samo čakam na pravo situacijo da ji vržev v glavo tisto kar si zasluži .

Noro kako so danes ženske poste.

Odgovor na objavo uporabnika
ženske so pra s ice vse po vrsti, 17.02.2022 ob 15:58

Avtor sem istega mnenja.

Spoznavam ženske z otroki ki so bile že v večih zvezah. Noro to sploh ni več normalno.

Kaj to vse doživiš ne morem verjet.

Koliko je teh ne kvalitetnih žensk si človek sploh ne predstavla in skoraj vse z otroki v večih vezah.

Trenutno imam eno tako za resno zvezo.

Ona ima cel kup frendov, ki se z njimi občasno dobiva tudi za one stvari a ona zatrjuje da so to samo prijatelji in z njimi komunicira.

Pa ne me basat da ima moški prijateljico za komuniciranje ,prej ali slej v to zvezo vstopi tudi sex.

Moja prijateljica s katero misliva resno se mi hodi porivat h kolegu čez noč ,ki je skrbnik goske koče nad Kranjem.

Samo čakam na pravo situacijo da ji vržev v glavo tisto kar si zasluži .

Noro kako so danes ženske poste.

………..in ti takšno še gledaš, ki se hodi dol dajati z drugim?

Tudi sam sem dober mesec na omenjenem portalu pod moški ločen 50 170 74  sportno postaven, urejen ,simpatičen rekreativec, kolesarjenje, gornistvo ,pohodnistvo, tek, morje……

Imam opis tak kot sem res dejansko na sliki.

Imam fotke iz raznih koncev na katerih sem slikan in s tem dokazujem da nimam kaj skrivat.

Za enktar tu pa tam kakšna odpiše ,sploh taka z katero nikoli ne bi šla skupaj ,nič pa kaj resnega.

Zdi se mi da ti portali res niso za vsakega.

Skrbniki teh portalov prirejajo odgovore po svojem merilu.

Tako da res ti portali so bolj tko ,kakor za koga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close