Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razočaran nad portali za zmenek

Razočaran nad portali za zmenek

Odgovor na objavo uporabnika
NevaM, 14.02.2022 ob 13:35

Anonimno 6083, 14.02.2022 ob 13:10

Ker ga moti, da ženske veliko zahtevajo. Pa da želijo  izobražene moske. Zato zakompleksan. Nič ni narobe s srednješolci, če pač nekomu izobrazba pri partnerju ni pomembna. Tudi srednješolci so lahko razgledani in samorealizirani, kar je po moje podlaga za kvalitetno zvezo.

Kot, da pišem… meni izobrazba je pomembna. Ampak takšna, da se človek dobro počuti, če jo ima. Stopnja izobrazbe ne definira razgledanosti.

Avtor ni dajal v nič izobrazbe ali potreb žensk, da bi našle moškega z diplomo. Ampak njihovo oceno lastne razgledanosti.

Pa poglejmo primer… en dober mizar, ima več dela in denarja, kot en, pa recimo diplomiranec iz fakultete za upravo, ji je povsem verjetnosti obtičal nekje na okencu na občini. Seveda je izobražen. Ampak od vsega hudega v kolektivu, verjetno bolj zagrenjen, kot tale mizar, ki nima niti 5. Stopnje izobrazbe.

Pa pustimo zdaj tole. Malo čudno je bilo zapisano, pa sem morala pripomnit.

Možakar je razočaran nad portali. Ne nad svojo izobrazbo.

Kaj imaš torej raje- nekoga izobra

enega s strokovno srednjo izobrazbo ( npr. zdravstvo, kemija, ipd), 225+ let delovne dobe in prihranjenega na lagerju vsaj 100.000 EUR ki zasluži redno mesečno 2700 EUR  neto+ 13. plača+ nagrade, ali visokoizobraženega intelektualca, ki pa sploh ne dela v svoji branži, s plačo 820 EUR  neto, nič prihranjenega,m spraši v čike, zabluzi  in zagoni  v nič  na kriptoplatformah ali pa na loteriji?

Njega moti da visoko izobrazbo in še ostalih 50 top lastnosti zahtevajo kure s končano 3 letno poklicno šolo

vsak normalen (samski) moški išče žensko na Starševskem čveku. 

Takole je enkrat izjavil nek brezposeln:

Zakaj nimam službe? Imam visoka merila. Na spletnih portalih se ponujajo sami obupni delodajalci, ki veliko zahtevajo in malo nudijo, zato tam ne iščem več šihta. Če mi bo usojeno, bom že enkrat dobil pravo službo, če ne, bom pač še naprej na socialni. Nič na silo.

Pa ti si nora kaj te vzamem na stanovanje pa se tvojega pankerta zraven in ti vse plačam kura blesava

Anonimno 10593, 14.02.2022 ob 16:28

Pa ti si nora kaj te vzamem na stanovanje pa se tvojega pankerta zraven in ti vse plačam kura blesava

Ja, če ti ne nudiš nič razen umazanega perila in tulenja “jedel bi, seksal bi, pir prinesi”, potem je nora vsaka, ki bi z otrokom šla iz brezdomstva k tebi…

Ker imam še mikro-kanček upanja, da se še najde kakšen dostojni moški, ja eni ljudje so gnili (in ni vezano na spol posameznika)

kolk ste vabe kure take ona on  je krasna zadeva…ful se rade dajete dol …pa se glupe ste ko noč..sam jamrate kako vas se bivši okrog prinesi…pol se jo pa ma potolaži pa že  da noge narazen in se že vidi v stanovanju..takoj bi pustila zobno ščetko pol pa že gate…kure blesave…večina žensk je res najbolje da ste same

Anonimno 10593, 14.02.2022 ob 16:47

kolk ste vabe kure take ona on  je krasna zadeva…ful se rade dajete dol …pa se glupe ste ko noč..sam jamrate kako vas se bivši okrog prinesi…pol se jo pa ma potolaži pa že  da noge narazen in se že vidi v stanovanju..takoj bi pustila zobno ščetko pol pa že gate…kure blesave…večina žensk je res najbolje da ste same

In za takšne moške je bolje, da ste gej, … Se pa strinjam, da bi moralo biti sram vsako, ki se ti pusti na 5m približati, vključno s tvojo mamo. FUJ.

Kaj to imate nekateri osebne vojne tu na forumu? Ker tole sploh ne sliši več na osnovno temo. Tele zobne ščetke in “gate”.

NevaM, 14.02.2022 ob 16:55

Kaj to imate nekateri osebne vojne tu na forumu? Ker tole sploh ne sliši več na osnovno temo. Tele zobne ščetke in “gate”.

Jah, tipi bi ga samo namakali, babe bi se pa že po prvem seksu preselile k njemu. Se pravi gre za kurbirje in butare. Vredne drug drugega.

Ninka Slapnik – Dogodkizasamske.si

Ooo. ?

Razočaran nad portali, 03.02.2021 ob 19:27

Ojla kot samski moški sem se prijavil na različne portale za zmenke oz spoznavanja. Vse ok, začne malo brskati ,in iskati kaj se dogaja. Ogromno ponudbe samo ,kaj ko je preveč zahtev berem profile od 25 do 60 let starosti. Pa gremo. Opis ,kaj iščejo v eni osebi seveda cca 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk. Razgledan,fit,se ukvarja z športom,dobro preskrbljen,ne kadi,ne pije,me zna nasmejati,družaben,kavalir,ljubitelj potovanj,hrana pijača,da ima rad otroke,samostojen, izobražen ljubitelj gora in hribov, smučanje, itd itd itd. Mislim ni da ni. Berem naprej vse imajo višjo visoko ali pa fakultetno izobrazbo. Malo študiram vse skupaj. Kam sploh jaz pašem. Mislim halooo vecins je mamic z otroki služba otroci šola itd mislim kdaj imate čas za vse te aktivnosti ne vem. Ampak resnično obup od obupa. Ene normalne ženske ni. no se najde ampak žal je potem razdalja taka, da žal ne gre. Resnično sem razočaran. Najbolj zanimivo pa je kako so razgledane in kako hodijo na izlete pa uprasam če so bile v Rakovem Škocjanu pa halooooooo kje je pa to. Pa še veliko tega. Res obup od žensk z visokimi izobrazbami ,in super službami privat podjetji katere začasno hahahahha živijo pri mami. Obup od obupa.

Haha…zato se jaz in meni podobne ne prijavimo na te portale za zmenke….nakladanje in na koncu ni nic od tega res….raje samska…

Sploh ne dvomim, da obstaja (tudi na portalu ona-on) prava zame, ampak iskanje in prebiranje zahteva preveč časa in živcev. Imam v življenju tudi kaj drugega za početi poleg šihta, kot viseti na netu. Tisto na portalih je izgubljen čas, ki ga nikoli ne dobiš nazaj.

pričakovanja, 14.02.2022 ob 07:54

Ljudje imate čisto previsoka pričakovanja. Nikjer ne v reali ne na internetu (btw povsod isti ljudje), niso samo čudoviti vam primerni ljudje, ki komaj čakajo na vas. Večina ljudi ni za vas. Tako pač je. Normalna stvar. Če imaš srečo med vsemi najdeš enega s katerim se ujameš in imata kemijo. Je treba malo bolj sproščeno v to. To obupano iskanje po nekih nerealnih kriterijih….

Pa gremo k profilom. Vsi ki lepite nerealne slike nočete partnerja. Ker če bi ga želeli ne bi lagali že v štartu. Vas je sram samih sebe? Kako potem lahko pričakujete da bo nekdo navdušen nad vami če se še sami ne marate?
Izobrazba, ne vem kaj je problem če je nekdo visoko ali pa ne izobražen. Od kdaj je to pogoj za vezo? Mislim meni so taki čudaški. Pa imam veliko šolanja za sabo ampak res ne vem zakaj bi to vplivalo na moje veze. Mi je osebno bolj pomembno da je človek zanimiv, razgledan v mejah normalnosti in pripravljen se kaj novega naučit. Da ga kaj zanima. Zaradi mene ima lahko doktorat, pa če ni znatiželjen, ga nič novega ne zanima, misli da je vso pamet na tem svetu pojedel….dolgčas.
Kar se hobijev tiče pa tudi če nekdo napiše ne pomeni da nonstop to dela :). Recimo jaz bi napisala smučanje, potovanja, koncerti/gledališče….pa to ne pomeni da nonstop to počnem. Mi je pa tudi normalno da če si samski, sploh brez otrok da imaš več hobijev. Ker si čas zapolniš. To ne pomeni da boš isto živel kot samski ko boš enkrat v vezi.

V glavnem ljudje preveč pričakujete. Ni da vam pripada nekdo ko se prijavite na portal. Portal je samo prostor za spoznavanje ljudi. Tako kot park, lokali…. Nič drugačni niso ljudje tam gor kot tisti ki se po ulici sprehajajo. Pameten človek se gor prijavi zato da si razširi možnost spoznati koga. Kar običajno traja. Naivneži pa mislite da je to trgovina kjer na polici sedi in čaka samo na vas princ/princeza.

Ej kva si dobro napisala. Tudi, če nebi v drugem delu svojega spisa razkrila, da si ženska, bi te pohvalil, ker se ti ne prilizujem. Za razliko od ostalih na forumu pišeš realativistično, spoštljivo in z distanco. Samo vejice te f….o, pa še to si jih toliko spustila, da se mi dozdeva, da se ti jih preprosto ne da pisati (tvoja stvar, zakaj), drugače bi bile vse na svojem mestu. V glavnem, prava osvežitev je na temu forumu prebrati takle komentar brez nekega sovraštva, psihoz in fanatizma. Edinokrat, ampak res EDINOKRAT, ko naletim na take zapise na forumu je, ko ugotovim, da so bili oddani 10-15 let nazaj :). Folk se je spremenil, na žalost na slabše. Si ti mogoče s časovnim strojem prišla iz boljših časov? Če si, me vzami s sabo nazaj, prosim.

spet ena pametna kura pralni stroj pere…hrano mi lahko pripeljejo …alkohola ne pijem..kar se pa sexa tiče jih je pa dost ..greš na ona on in jo hitro najdeš..moj dom pa je moj in nerabim eno babo da se mi vseli v stanovanje…..

Ne štekaš 🙂

Takoj, ko nekdo dobi “predal”  za gate in prostor za zobno ščetko v kopalnici- se smatra za skupno sobivanje in prenočevanje pod isto streho; izvenzakonska zveza in se bojijo potem ob eventuelnem razhodu, da bi šlo na pola-pola 🙂

Hmm tudi tvoj iq ni ravno visok, 04.02.2021 ob 15:44

[/quote]

Da v covid času slučajno spoznaš nekoga preko neta, a ti res misliš da bo ta oseba prepotovala 5 občin zaradi neznanca in tvegala kazen? Resno?

Halo no -epidemija je bila preklicana junija 2021, od takrat nikoli več razglašena; epidemije yradno v Sloveniji razglašene ni 🙂

in ni več nobenih teh določitev z odlokom (!) o neprehajanju občin in posledično kršitev.

sinonim za skupno sobivanje in strah pred delitvijo premoženja, 15.02.2022 ob 11:32

Ne štekaš 🙂

Takoj, ko nekdo dobi “predal”  za gate in prostor za zobno ščetko v kopalnici- se smatra za skupno sobivanje in prenočevanje pod isto streho; izvenzakonska zveza in se bojijo potem ob eventuelnem razhodu, da bi šlo na pola-pola 🙂

za avtorico NevaM

sinonim za skupno sobivanje in strah pred delitvijo premoženja, 15.02.2022 ob 11:36

za avtorico NevaM

O hvala. Res nisem stekala.

Ker, če bi jaz imela tipa, ki ne bi živel pri meni, me ne bi motilo, da ima 3 gate na rezervi in zobno ščetko.

Pa saj mora čiste gate nosit. Hvala Bogu, da si jih preobleči. Zobe si pa tudi mora umivat, ker nesnage ne maram.

Sem pač logik in praktik.

Kar se tiče delitve premoženja… saj takih butlov si pa tudi ne dobiš, ko bi se ti po enem mesecu na premoženje vsedli. Če ne, pa hranih sporočila in dokazuješ s tem ?.

Sem zgleda res iz drugega planeta. Stvari, ki so nekak normalne, marsikoga moti. Tisto, kar mene moti, je tole pretiravanje in preigravanje možnosti. Poveličevanje svojih lastnosti in prebiranje.

Če bi vsi realno napisali “sem gobcna, rada vse na hitro zrihtam, rada sama v hribe grem, iščem deda, ne otroka” pol bi bilo marsikomu prihranjeno.

Tudi strah pred zobnimi scetkami in gatami.

Jaz bi recimo sama dedu kupila dedoles gate za šalo in curaprox ščetko, da bi bil vedno lepo čist, če bi prespal pri meni ????

Saj z vsakim pa itak ne greš. Filter je že prej vključen. Al ne?

NevaM, 15.02.2022 ob 11:58

O hvala. Res nisem stekala.

Ker, če bi jaz imela tipa, ki ne bi živel pri meni, me ne bi motilo, da ima 3 gate na rezervi in zobno ščetko.

Pa saj mora čiste gate nosit. Hvala Bogu, da si jih preobleči. Zobe si pa tudi mora umivat, ker nesnage ne maram.

Sem pač logik in praktik.

Kar se tiče delitve premoženja… saj takih butlov si pa tudi ne dobiš, ko bi se ti po enem mesecu na premoženje vsedli. Če ne, pa hranih sporočila in dokazuješ s tem ?.

Sem zgleda res iz drugega planeta. Stvari, ki so nekak normalne, marsikoga moti. Tisto, kar mene moti, je tole pretiravanje in preigravanje možnosti. Poveličevanje svojih lastnosti in prebiranje.

Če bi vsi realno napisali “sem gobcna, rada vse na hitro zrihtam, rada sama v hribe grem, iščem deda, ne otroka” pol bi bilo marsikomu prihranjeno.

Tudi strah pred zobnimi scetkami in gatami.

Jaz bi recimo sama dedu kupila dedoles gate za šalo in curaprox ščetko, da bi bil vedno lepo čist, če bi prespal pri meni ????

Saj z vsakim pa itak ne greš. Filter je že prej vključen. Al ne?

😉

Kdo bi vas (monklje) razumel? Bi pa nebi. Saj še same ne veste kaj bi rade.

Al ne je bolj. Malo preračunaj koliko časa preživiš s partnerjem v prvih treh mesecih zveze v primerjavi z drugimi stvarmi npr. Kuhanje, vožnja avtomobila, tuširanje. Če si 3x na dan zobe umiješ je to 15min/dan oziroma 1h45min na teden… Kdaj si nazadnje na zmenku govorila 1h45min, da bi v (prvih) 3h mesecih ga poznala bolje od svoje zobne ščetke.

Za NevaM je moj komentar.

Anonimno 4811, 15.02.2022 ob 12:42

Al ne je bolj. Malo preračunaj koliko časa preživiš s partnerjem v prvih treh mesecih zveze v primerjavi z drugimi stvarmi npr. Kuhanje, vožnja avtomobila, tuširanje. Če si 3x na dan zobe umiješ je to 15min/dan oziroma 1h45min na teden… Kdaj si nazadnje na zmenku govorila 1h45min, da bi v (prvih) 3h mesecih ga poznala bolje od svoje zobne ščetke.

Tole je zdaj že znanstvena fantastika od optimizacije.

Pa jaz, ko sem bolj gobcna, v polovici dneva prebijem to mejo 1.45h ?.

Pa ne gre tu za minute. Gre pač za praktičnost. Pa saj nisi kr z vsakim skp. Zakaj pol ne izbrancu pustit te zobne ščetke v kozarcu na speglu, pa par gat. Se zokne bi zraven dala,  pa trenerko,  da bi se lahko preobleku iz kavbojk ???.

Ni ga čez kamot.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close