Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Groza hči mi vsak dan utruja, če lahko vzamemo na morje še njenega fanta…

Groza hči mi vsak dan utruja, če lahko vzamemo na morje še njenega fanta…

Imam dve hčeri, ena je stara 15, druga 19. Zmenili smo se, da gremo letos na morje v celotni zasedbi torej mož, obe hčeri in jaz. Mlajša je zaključila z osnovno šolo, starejša pa je maturirala, midva pa po cele dneve v službi tako, da smo rekli, da si bomo vsi skupaj privoščili en poletni odklop od vseh teh obveznosti.
Dobra dva meseca nazaj pa je starejša hči spoznala fanta s katerim sta sedaj tudi že v resni zvezi.
Tudi predstavila nam ga je že in fant mi na prvo deluje čisto ok na mestu, vsaj zaenkrat še nimam niti ene slabe besede za reči čez njega, deluje spoštljiv, kulturen, prijazen, a si vseeno nekako ne predstavljam, da bi šel še on z nami na morje in to pod isto streho, še manj pa moj mož, ki je še največji nasprotnik. Mislim si, da bi se morala ves čas nekaj prilagajat in pazit na vsak korak, sploh zato ker ne bi imeli ravno veliko prostora, pa vsa ta kuharija, saj bi morala še na njega gledat, ker ne vem kaj je in kaj ne (če ima kakšne diete, alergije), joj toliko je tega, da me kar glava boli.
Rezervirali smo sicer apartma, ki je toliko prostoren da bi tam prvotno lahko bili vsi skupaj (saj smo tam že dopustovali). Kot sem rekla bi bili sicer precej natlačeni, saj bi morali v spalnici spati trije (midva z možem in mlajša hči) – je poleg zakonske postelje še pomožna postelja , ona dva pa bi bila na raztegljivem kavču v kuhinji. Hči se je hotela še pošaliti, da sta lahko tudi na napihljivi blazini na balkonu, da sprejme vse samo da gre lahko še on zraven.
Res je ta njen fant prišel tako iz nenada, da nas je vse sploh naju z možem zelo presenetil.
Pa tudi glede financ ne vem kako bi se zmenili, saj mož pravi da še njega niti slučajno ne bo financiral.
Mlajša hči pa pri tem nima nič proti, če gre še on zraven, ker ima na morju tako ali tako svoje prijateljice, saj smo stalni gostje in tam skoraj vsako leto dopustujemo in ji je čisto vseeno.
Po eni strani bi hčerini želji rada ustregla, po drugi pa vem da nihče od nas (razen njiju dveh) ne bi imel nič od dopusta.
Imate vi kakšne predloge kako stvar rešiti, da bi bilo za vse čimbolj prav?
Ste bili že kdaj v taki situaciji in kako vam je bilo? Ste sploh kaj imeli od morja ali ste komaj čakali, da vse to mine da se vrnete nazaj domov?
Lp, Marti.

jaz mulca ne bi sprejela zraven. Mulc bo že počakal s svojimi hormončki, da se vrnete iz dopusta. Enostavno bi šla s je svojo družino, kot je bilo planirano. In to je to. Mali bo že počakal.

Ko sem bila jaz konec najstništva, sem tudi imela fanta in me je prišel v času dopusta s starši pogledat, enkrat je prespal. Vse drugo bi bilo za moje starše, predvsem pa očeta, odločno preveč 🙂 danes imam čez 40 let in mislim, da je tako prav in fer. Pojdite sami, fant naj magari z avtobusom pride enkrat vmes in ostane 2-3 dni, potem pa spet ostanete sami. Bi šel skozi tak kompromis?

Dva meseca pa resna zveza… JAPAJADE

Se je pob vsaj prišel pokazat na dom? Če ne… je za vas neznanec.
Lahko si pa sama kasneje organizirata čez poletje nek dopust pa sta sama, če že morta bit skupi.

Tudi jaz bi se nelagodno počutila, če bi v tako majhnem apartmaju gostila še hčerinega fanta. Ne jaz, ne mož nisva preveč družabna in na morju sem najraje samo s svojo družino. Tudi meni bi jemalo energijo razmišljanje, kaj skuhati, pa kako biti oblečena v apartmaju. Malo bolje bi bilo, če bi apartma imel vsaj dve ločeni spalnici.

ah dej, izpadli boste najbl zategneni starsi. jest se spomnim, ko me je od pumce druzina vzela s seboj na dopust. placali so nama posebej sobo, hrano in vse. za kar sem se vedno hvalezen njenemu fotru. pa niso bogatasi, cist povprecna druzina. fotr se je verjetno malo bolj stegnil, da se je imela hcerka fajn. saj to je bistvo dopusta.

svojemu dedcu povej, da je precej zategnen s takimi izjavami, da ne bo “financiral” fanta. sej mogoce bojo pa starsi od fanta krili njegov dopust.
boljs da hcerko zvleceta na morje, in bo cel dopust mulo kuhala. res bo lep dopust!

ne vem, kaj ste tok nostalgicni glede teh “zadnjih” skupnih dopustov? ce ma pac fanta valda da gre zraven, ce hoce.

sicer pa pocakajta nekaj let, bojo skupni dopusti spet aktualni, ko bojo vnucki pa tko…

Jaz ne bi komplicirala. Ze v startu glasno in jasno povem, kako je pri nas. Dokler plačam, bo po moje, torej on no go. Gresta pa zaradi mene lahko po svoje ali pa sama dva kak vikend na odklop. Na svoj letni dopust pa takole frišnih pritiklin ne mislim vozit. No, saj mojim niti na misel ne bi prišlo. Gredo dva para skupaj.
Sem lahko še tako grozna, ampak tista dva tedna mi preveč pomenita, pretežko čakam, da sem frej in odklopim, pa da mi otroci takole nakopljejo na glavo. Mi je že bolje prva zamera in malo dolg nos, kot pa čakat na naslednji dopust.
Še nekaj, zate je pri 19ih dva meseca že resna zveza?

Če se pob niti predstavil ni, nima kaj neplanirano zravn viset.
Če je interes da sta skupaj, naj greta kasneje na ločen dopusti in to je to. Še celo poletje bo čas.

Razloži hčerki, da je to tudi vajin dopust, in da ga nimata neskončno veliko. Za razliko od vaju ima ona kar tri mesece do začetka faksa. Poleg tega pa je to najbrž zadnjič, da ste vsi skupaj, in bi vidva želela, da je to res družinski dopust.
Potem pa naj gresta s fantom za par dni sama na morje. S šotorom ali v privat sobo, kot smo to vsi delali.

Njega nikakor ne bi hotela zraven, bi pa dala možnost hčeri, da ona ostane doma. Devetnajstletnici ni treba zraven staršev na dopust.

Prvič, po 2 mesecih gotovo ne gre za resno zvezo, razen da s tem misliš, da že veselo seksata.
Drugič, v tvoji hiši si ti mama, tvoj mož oče in dopust je čas za odklop.
Jaz bi takole, starejša naj gre s sbojim izbrancem na ločen dopust,če ne zdrži 10 dni brez seksa. Tako bosta dopustovala na svoje stroške, ker ima tvoj mož prav. Naj si financirata sama. Vi trije pa pojdite ločeno.
Po dveh mesecih poznanstva ti mladina komandira dopust? A drugo leto bo pa drug resen *ebač na vaše stroške dopustoval? Kaj pa če gre raje tvoja hči z njegovimi na morje?
Da si dovolite, da vas mularija pri vsaki stvari izsiljuje….

Na dopustu pa res nočem poslušat skozi tenko steno, kako hči seksa.

Knauf gospa, knauf…

Knauf gospa, knauf…
[/quote]

Fedri kavča, fedri kavča.

[/quote]

Haha :)))

[/quote]

hahaha:)))) Pa ne samo fedri, plus še vse ostalo škripanje, pa butanje, pa stokanje…;)))

Če se pob niti predstavil ni, nima kaj neplanirano zravn viset.
Če je interes da sta skupaj, naj greta kasneje na ločen dopusti in to je to. Še celo poletje bo čas.
[/quote]
kolk si bil ti star, ko si pripeljal ljubimca pokazat staršem?

Ne vzamem ga zraven, niti pod tocko razno.
To je se mlada ljubezen, ki ponavadi ne traja dolgo.
Celo letos cakas na dopust, ki ti ga bo zdaj potencialno pokvaril en mulc? Ni sans!
Spala skupaj? Po dveh mesecih? Pogovori se s hcero o kontracepciji,da ne gre drugo leto z vami na dopust se dojencek.
Hceri pa reci, da lahko gre fant naslednje leto z vami, ko ga boste bolj poznali in bo bolj resno, brez tezav. Do takrat verjetno itak ne bo trajalo.
Se pa pripravi na surlast dopust.

Naj ostaneta doma.

kolk si bil ti star, ko si pripeljal ljubimca pokazat staršem?
[/quote]

Se še ni zgodilo. Na vašo žalost me XY kombinacija ne privlači.

Mislm… pa dej no lepo te prosm. Kje si ti še vidu šrauf na šrauf? Mentalno hendikepirani nimate kaj iskat v tehniki.

Bodočemu zetu predstavi finančno konstrukcijo počitnic, s tem, da seveda svoj del plača on sam. Mislim, da bo hitro urejeno, da ne bo šel.
Sicer pa, hči naj gre z njegovimi tastarimi, če jo vzamejo seveda.

Prošnja zavrnjena
Tako bi ji jaz odgovorila

Eeee tako i treba.

Kratko i jebitačno!

Eeee tako i treba.

Kratko i jebitačno!
[/quote]

Kaj pa.. brezveze zgubljat besede :))

Mlade ne komplicirajo veliko, glavno, da ga ima, saj kasneje za par let pa vse to s kompliciranjem nadoknadi… Zveza v 2 mesecih? Za sex bo menda dovolj, za kaj več pa bolj težko tako hitro…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close