Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Groza hči mi vsak dan utruja, če lahko vzamemo na morje še njenega fanta…

Groza hči mi vsak dan utruja, če lahko vzamemo na morje še njenega fanta…

Kaj pa.. brezveze zgubljat besede :))
[/quote]

Hihi tko ko v vojski.

V: RAZUMEŠ?

jst: RAZUMEM!

V: MA RAZUMEŠ TI MOJ K*

:))))) smo tkoj vse razumeli.

Hihi tko ko v vojski.

V: RAZUMEŠ?

jst: RAZUMEM!

V: MA RAZUMEŠ TI MOJ K*

:))))) smo tkoj vse razumeli.
[/quote]

Itak takoj že v startu brez možnosti pritožbe :))

Celo leto sem na šihtu, imam tistih nekaj dni za relax in odmor od vsega, pa da bom potem imela okoli enga smrkolina, ki si misli, da je po dveh mesecih to že čisto zares?? Smrklovje ne kapira, da to ni isto kot obisk doma po šoli, ampak da je to naš dopust, ki niti ne stane tako malo in ga plačamo zato, da se sprostimo, tako da mi res ni za nobeno prilagajanje tistih nekaj dni odklopa. Sem rada zelo komot na dopustu in da bom potem zaradi nekoga gledala, kaj si bom v apartmaju oblekla ali slekla, pa da ne bom šla iz kopalnice samo v gatah v sobo, pa tudi, da mi res ne paše, da bo nek prišlek zraven gledal ali gremo samo na pijačo, ali si kupimo za večerjo burek na štantu ali gremo nekam na večerjo…. No, jaz res ne bi, ampak na pas mater pa devetnajstletnice tudi ne bi vlekla na morje. Dovolj je stara, naj lepo en mesec delata, drugi mesec pa, če bosta še vedno skupaj, kam kampirat za nekaj dni in bosta imela skupen dopust po svoje. Vsi mi smo bili enkrat mladi in brez denarja, pa smo se ravno tako mogli prebit s kakšnim pranjem posode ali čiščenjem, da smo lahko kam šli.

Ma jaz se doma ne dovolim
Samo resna, resen bo v mojo bajto stopla, nisem jaz avtobusna postaja

Mislim, ste resni?
Vi bi vzeli s sabo na morje fanta ali punco od vaših najstniških otrok?????

Še bolj me je sezulo, da bi ti vaši najstniški otroci radi na morje z mamicami in s fantom??????

Mislim, vi delajte, kakor hočete, jaz ne bi vzela tega fanta s sabo, hči lahko ostane doma ali pa gre pozneje na dopust še s fantom, z nami pa ne bi šel.

Kaj ste tk proti masaži klitorisa, a mora hči res vse sama delat?

Ja, to je ekstra dober point…. Pri nas nekega fanta šele po dveh mesecih ne bi imeli doma, niti še ga ne bi poznali, tako da itak takšnih problemov še ne bi imeli.

2 meseca je kar malo kratka doba. Jaz sicer ne kompliciram in bi fanta vzela s seboj. Moj sin je star 17, s punco ste resda ze vec kot pol leta skupaj, pa ni omenil za skupen dopust. Midva z mozem sva sama povabila dekle se zraven, on pa bo sel potem se z njimi. Z mozem bova na morju po svoje, onadva tudi, kdaj bomo skupaj jedli se bomo sproti zmenili in skupaj pripravili. Hci pa je kot vasa stara 19 let in bo sla na dopust skupaj s fantom. Poleti bosta delala, midva bova se zraven malo primaknila. Jaz bi v vasem primeru hcerki financirala pa naj gre sama s fantom na dopust.

Baje mislijo tudi njegovi starši našo vzeti s seboj na dopust..ampak oni bodo šli menda komaj v septembru.
Ne vem kako se bo vse skupaj končalo, mi gre pa vse to prepiranje in pregovarjanje čedalje bolj že na živce, še bolj pa mojemu možu čeprav se je on zdaj začel čedalje bolj umikati stran, da pri temu skoraj nič več ne sodeluje, saj ga je že vse skupaj minilo.
Sama sem sicer hčeri predlagala, da naj si poiščeta svoj apartma in da na kosilo lahko hodita k nam, če bosta želela, a hči ni preveč za saj pravi, da bi namesto tega porabljenega denarja šla lahko potem še enkrat skupaj sama na svoj dopust in bi bila tako vsaj enkrat malo več časa na morju. (Je že od majhnega zelo rada na morju in ta želja tudi sedaj, ko je že večja ni nič manjša kot prej).
Denar se mi niti ne zdi nek večji problem, saj fant že dela, a mi je vseeno njemu težko nekaj zaračunati, ker ne vem kakšne ugodnosti bo kasneje moja hči imela od njega/njegovih, če bosta seveda še skupaj.
Po eni strani bi seveda rada hčeri ustregla, ker je le končala Srednjo šolo in verjetno kasneje res ne bo več nekih priložnostih, a me vseeno moti ker ne bi bila tako sproščena kot, če bi bili sami. Pa še mož to nikakor ne sprejme in res ne vem kako bi vse skupaj on prenašal, no morda se bo kaj omehčal in pristal, da gremo vsi..

Lahko da je resno med njima, lahko da ni. Vedela boš morda drugo leto. Moja frendica je enkrat vzela tacga mulca na počitnice, so vsi skupaj komaj preživeli, skupaj s hčerko. Izkazal se je pač bedak. Povzročal tiho slabo voljo tako pri starših, kot pri izbranki, samo tamala sestra se je imela fino. Torej zakaj imet totalnega tujca na počitnicah? Nima smisla. Seveda se tvoji hčeri zdaj zdi, da je srečala svojega princa, ampak ta princ je mogoče samo žaba, brez upanja na transformacijo. Ti pa si boš zaradi tega pokvarila dopust. Lepo ji povej, da mora za take počitnice fanta malo bolj poznat in da enostavno se ne počutiš prijetno ob tej njeni prošnji. Če bo vse ok, morda drugo leto ali še kasneje. Jaz sem imela fanta z nami na morju, ampak sem z njim hodila mislim da dlje kot eno leto, povabil pa ga je moj oče, ne pa da sem jaz silila. Jaz sem bila s fantovimi starši na morju ravno tako po kakšnem letu ali več.

Če ji kaj ne paše, naj ostane doma. Ne bo konec sveta. Še boste šli skupaj na morje, brez skrbi.

Kolikor razumem, imate apartma z eno spalnico, kar je za 3 odrasle ravno pogojno. Ja, tudi tamala hci je ze bolj v odraslo smer.

Tako kot ni vam za prezivljat dopusta z nekim X mulcem (kar se strinjam, jaz tudi ne bi), tako tudi mulcu ni za prezivet dopusta natlacen v apartmaju z neko X familijo (tudi tega jaz ne bi).

Ta velika naj torej ostane doma. Kot je ze zgoraj nekdo predlagal, naj gresta oba za 1 mesec delat, potem pa z zasluzkom za teden ali dva na dopust po svojem okusu.

Pri 15ih pa resna zveza? Saj se hecaš, no. Definicija resne zveze: da sta vsaj že eno leto v intimnem odnosu, pa da preživljata skupaj več kot par urc dnevno. A je tako morda? Mama, fajn te “scat vozi” tale tvoja 15-letnica, alia ji popuščaš, da imaš ljubi mir pred njeno puberteto, oziroma. A si ti tudi tako zgodaj imela že intimnega fanta? Saj to ja , da se ne samo ovohavata, pa hihitata, pa ja verejtno veš.

Ja, to je ekstra dober point…. Pri nas nekega fanta šele po dveh mesecih ne bi imeli doma, niti še ga ne bi poznali, tako da itak takšnih problemov še ne bi imeli.
[/quote]
Tudi pri nas nismo pristaši vsakotedenskih menjav zobnih ščetk v kopalnici in selitev s plasticnimi vreckami cez vikend. Nisem navdusena nad prehitrim špilanjem odraslega lajfa pri najstnikih. Tu ne mislim samega seksa, ampak res mi ni treba vedeti za vsako izkoriščeno priložnost. Marsikatera dilema potem odpade, pa če sem še tako zategnjena, v resnici niti nisem, vsaj za moje pojme ne.

Pri 15ih pa resna zveza? Saj se hecaš, no. Definicija resne zveze: da sta vsaj že eno leto v intimnem odnosu, pa da preživljata skupaj več kot par urc dnevno. A je tako morda? Mama, fajn te “scat vozi” tale tvoja 15-letnica, alia ji popuščaš, da imaš ljubi mir pred njeno puberteto, oziroma. A si ti tudi tako zgodaj imela že intimnega fanta? Saj to ja , da se ne samo ovohavata, pa hihitata, pa ja verejtno veš.
[/quote]
Ta velika ima fanta, ne ta mala. Pri 19 pa menda ni vec prezgodaj za to.

Ja kaj pa pol, če bo šla ona znjimi septembra. To ne pomeni, da ste nekaj njemu dožni.

Punca ni več pet let stara. Se še ne zaveda tega.

Lej, če bi imeli eno vilo na morju ne rečem. Tako pa v majhnem apartmaju nagužvani ko izbjeglice, pa še nihče ga niti ne pozna dobro… face

[/quote]
Tezave z branjem? 19 letnica.
Glede na to, da je apartma rezervirab before him in je zaradi premalo poznavanja njegove osebnosti in navad naj kar pocakata na naslednje leto, ko boste vzeli vecjega.

Sploh ne vem , kako še hči spravite , da gre z vami. Sicer imam sinova in prvi pri 16 ni šel več z nami, mlajši pri 17.
Hodiva skupaj z možem sama ali pa s prijatelji.
Naj si tamlada dva zaslužita, nekaj primaknete zraven in naj gresta sama.
Tako je bilo tudi z menoj. Pri 17 sem šla sama s fantom na morje….

V vsem jim pa tud ni treba ustrest
Mama in oče odločata kdo gre kdo ne in ne smrkarija
Kaj se sploh pregovarjati z njimi.?

Definitivno naj gre poba z vami

Pa pofukaj ga da vidiš če ustreza potrebam familije.

Mi imamo eno taksnole izkusnjo. Na las podobno.
Hoteli dmo narediti uslugo, pocutila sem se enako kot ti.
Rezultat:
Iz 14 dni dopusta smo skrajsali na 7 dni.
Poleg svojih dveh otrok sem imela se ebega velikega otroka.
Naredil nic, pri hrani je bil pa vedno prvi in najbolj priden, nikoli dovolj…
Nobene stvari ni ubogal…
En vecer sem znorela, o vzrokih ne bom govorila…
Pokazal se je v svoji katastrofalni ampak pravi luci…
Ko je ugotovil, da sem ga prebrala, sem mu bila najvecja groza na svetu…
V zivljenju nismo nikdar imeli tako obupnega dopusta, prava nocna mora…
Ko smo prisli domov, sem ga odpeljala k starsem in dobil je dozivljenjsko prepoved, da se kdaj prestopi prag nasega dvorisca….
Zadaj so bile namrec tako grozne stvari, da si prej v sanjah nisem niti predstavljala.
Hci je zaradi nasprotovanja in uzaljenost se kar nekaj casa bila z njim. Na sreco se je koncalo…
To mi je bila velika sola, da se nikdar in nikoli vec ne podredim zelji kogarkoli.
V najini hisi in v najinem zivljenju bova samo midva gospodar.
Dejstvo je, da imamo zares grozno izkusnjo in ne bomo dovolilu, da se se kdaj ponovi.
Zato z moje strani – ODLOCEN NE!!!

Men je pa jasno zakaj je mož čist slabe volje..
Spet ne bo nič, ker bo mlajša z vama v sobi..
Če ne bi bilo fanta od starejše bi bila vidva z možem sama v spalnici, obe hčerki pa skupaj na raztegljivem kavču, ane?

Se strinjam z večino..
Sama naj si financirata dopust oz.finančno ju podprita, pravzaprav njo, če vama to ni problem, in naj gresta pa sama naokrog..

Dobro ti je en/a napisal/a, da to lahko pride v poštev čez eno leto, ko dokažeta mal več resnosti njune veze..

Zdaj pa, je to šlepanje in podpiranje lenobe in komoditete dveh zatreskancev, ki bi rada imela zastonj tip top servis, hkrati bi pa špilala nekaj odraslega..

Ti bi stregla ko blesava, od spred in od zad, da imata lahko onadva nemoten dostop se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posvečat drug drugemu..

Ti pa vsak večer zmatrana in v sobi s tečnim možem in 16letnico..

A imate ženske tekmovanje za pokal najbolj Cankarjanske mame vseh mam?

Ni mi jasno zakaj silite moža v nekaj za kar mu ni. Ali otrokom vedno v vsem ustrežete in se jim klanjate? Poglej dejstva:
– apartma je premajhen za 5 ljudi – ima le eno spalnico! Mi bi šli v tak apartma, če res ne bi imeli za kaj večjega, pa smo tudi 4.
– vidva trdo delata in potem si bosta še sobo na dopustu delila s hčero, zato da se bo imela druga hčer super? A seksata pa nič več?
– ponudila si jima možnost da gresta v drug apartma in uporabljata mama hotel, pa ona ni za to? Mislim, da je bila tvoja ponudba več kot dobrodušna. Je hči od vedno tako sebična ali razvajena?

Sem razmišljala kaj bi jaz naredila v tvojem primeru. Zelo verjeno bi poskusila najeti večji apartma – kar je sicer tik pred zdajci malce rizično in postavila pravila igre. Siguno jim ne bi bila služabnica, ne možu in ne otrokom – tako kot jim tudi sedaj nisem.
Če se z večjim apartmajem ne bi izšlo, bi pač povedala da je apartma premajhen še njenega fanta in da naj se odloči ali gre z nami ali ne.

Sem punca, drugina mijega fanta me resda prvic ni vzela s seboj (verjetno bi me, ampak je prostora le za 5 v avtu in je sla pac punca od starejsega brata zravn), no potem ko starejsa vec nista hodila, so zraven vzeli mene. Sama sem skupaj s starsi seveda prispevala zraven nekaj hrane in pa tudi castla sem kaj. Je pa res, da so odnosi med nami ze takrat bili poglobljeni in tudi starsi so se med seboj dobro razimeli.

Nobene stvari ni UBOGAL? Kaj ste vi prfukjeni malo? Se mi zdi, da si se tu ti pokazala v pravi luči in ne on.

To je pa samo slaba organizacija. Najmanjša malenkost je prestaviti pomožno ležišče iz spalnice v dnevni prostor in je tam pač “otroška soba”, starša pa lahko imata spalnico za sebe.

Pa niti ni nujno, da spita golobčka na kavču in tamala na pomožnem ležišču. Še vedno lahko spita sestri na kavču, kot je bilo prvotno mišljeno. Fant, ki je prišel nenapovedano in zadnji, se mora pač zadovoljiti s pomožnim ležiščem. Pa še zadovoljen bi moral biti, ker ne nazadnje bi mu lahko ponudili prenočevanje na pomožnem ležišču – v spalnici s starši. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close