Groza hči mi vsak dan utruja, če lahko vzamemo na morje še njenega fanta…
Glej, če si želiš skupni dopust z družino, potem vzemi s sabo tudi fanta, pa stisni zobe in mu plačaj tistih nekaj kosil, za sam apartma pa ne boste zaradi njega nič več plačali. Pa bodi prijazna, saj bodo jeseni tudi njegovi, ko bo šla tvoja z njimi na dopust, seveda če se ne boš preveč vtikala v njuno razmerje in ga odgnala.
Opcije, da greste vsi vi in brez fanta pa nimaš, ker če ne ne boš dovolila fantu, da gre zraven, potem tudi punca ne bo hotla it. Če pa jo boš vseeno prisilila da gre, vam bo pa tam zagrenila življenje.
Midva sva šla k mojim za par dni “na obisk”.
Če se postavim v tvoji kožo,ne bi silila moža,da vzamemo fanta s sabo,ker tudi tebi ni. Naj gresta sama,hci gleda na denar in stroške,kje ste pa vi in vaše udobje? Če bi imeli velik app ne rečem,takole pa…No way.
Včasih gre z nami ta starejša z otrokom,sicer hodi z možem. Ta Mala je ze vzela prijateljico s sabo,pa je blo tudi eno samo prilagajanje. Gremo letos sami,drugo rundo pa mogoče še vnuk. Midva nisva zategnjena,samo neko slepanje zaradi sparanja odpade,ce ni drugih interesov. Ko je hči začela sama hodit sva ji vedno dala nekaj denarja,da je lahko šla in uživala. Saj tudi,ko je z nami šla ni bilo zastonj. Tudi za smučanje sva ji prispevala ko je hotela it s svojo družbo.
če ti jaz povem v imenu svoje je bila vmes droga taka in drugačna.
Ti je sedaj vse jasno.
Ja
[/quote]
Ja sem poštekala par postov nazaj je nekdo pisal spet podobno in je omenil droge. Na vašem mestu sicer ne bi norela in si kvarila dopust. Klicala bi njegove starše in zahtevala da ali pridejo ponj ali ga skipam na bus. Če je bil mladoleten. Drugače gas, naj gre kakor ve in zna. Pomenila bi se pa s hčerjo, ne z njim.
Forum je zaprt za komentiranje.