Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

Nimam besed za tega prepotentnega, dolgočasnega egoista, ki je iz ene največjih čag, ki sem ji bil priča, naredil eno navadno žalost.
Ma ne morem verjet, da ti rata vlečt energijo dol in se ustavljat, jemat besedo košarkarjem, pa to ni res no.
Mali Dončič ima 100x vč talenta kot ta preplačan, precenjen klovn.
Sanjo Modrič bi pustili, da vodi event.

Sem gledal res en kmet, skoraj da jih ni žalil sam čakal sem kdaj bo teg amučenja konec.

men je pa Bavec prou seksi tipček za 44 let

samo gobec mora imet zaprt!

samo gobec mora imet zaprt!
[/quote]

ma ne vem kaj je zdej blo da ste tok jezni, ne gledam… drgač pa kaj se sploh on vtika v šport a ni igralec?

Menda igralec pokra

Menda igralec pokra
[/quote]

ma ne biu je tam POD ENO STREHO, Koren al kok je biu k je z Nino Ivanič se skos dol dajau ona je pa z njegovim fotrom hodila (v filmu)

Ocitno pr zmavcu ni dost dobil.
Katastrofa. Pocasi, ampak vztrajno se mu kisa.

Sem gledala malo po tv.

Zanima me mnenje tistih, ki ste sli na ta sprejem od dalec, kako se vam je zdelo, je bilo vredno ali bi raje ostali doma, ce bi vedeli, kako bo?

A je zelo dezevalo?

Ma doma je blo čist uredu. Nisem več 13 da bi na dežju stala

Seksi? Ta meh krompirjast? No ja, je mati narava že tako poskrbela, da se tudi v tumpaste runklje ženske lahko zaljubljajo, kot se tudi žrtve alkoholičarskih očetov zaljubljajo v alkoholike, ker se jim v njihovih skisanih možganih vidijo lepi.

Se strinjam s prvim zapisom. Obupno povezovanje, brezzvezno besedičenje, neobvladovanje dinamike prireditve, sproti izmišljevana vprašanja tja v tri dni (košarkarji so itak odgovarjali po defaultu, edino takoj na začetku se jim je malo zataknilo, ko so videli, da je bilo vprašanje nerazumljivo in za lase privlečeno, a se na srečo s tem niso ukvarjali in je vsak povedal tisto, kar se pač avtomatično govori ob takih zadevah), potem še neko kao privat šaljenje s športniki, ki tudi ni šlo skozi, skratka, porazno.
Kdo pravzaprav sploh je ta človek? Odkod se je kar naenkrat vzel en tak brezzveznež? A se po TVjih kje duva ali kaj? Še ena potrditev pravilosti, da TVja ne gledam. In da ne poslušam debilnih ruralnih radijskih postaj, če je slučajno radijec.

Seksi? Ta meh krompirjast? No ja, je mati narava že tako poskrbela, da se tudi v tumpaste runklje ženske lahko zaljubljajo, kot se tudi žrtve alkoholičarskih očetov zaljubljajo v alkoholike, ker se jim v njihovih skisanih možganih vidijo lepi.

Se strinjam s prvim zapisom. Obupno povezovanje, brezzvezno besedičenje, neobvladovanje dinamike prireditve, sproti izmišljevana vprašanja tja v tri dni (košarkarji so itak odgovarjali po defaultu, edino takoj na začetku se jim je malo zataknilo, ko so videli, da je bilo vprašanje nerazumljivo in za lase privlečeno, a se na srečo s tem niso ukvarjali in je vsak povedal tisto, kar se pač avtomatično govori ob takih zadevah), potem še neko kao privat šaljenje s športniki, ki tudi ni šlo skozi, skratka, porazno.
Kdo pravzaprav sploh je ta človek? Odkod se je kar naenkrat vzel en tak brezzveznež? A se po TVjih kje duva ali kaj? Še ena potrditev pravilosti, da TVja ne gledam. In da ne poslušam debilnih ruralnih radijskih postaj, če je slučajno radijec.
[/quote]

hvala da si deliu z nami kako sta se s tvojo zacopala drug u druzga.

očitno že ni brezveznež če ti je stopu na kompleks 😉

Kdo je ta človek, še nikoli slišala zan, pa to me ni motilo, motilo me je da je bilo njegovo vodenje tako nepripravljeno, enostavno sem bila skoz napeta kdaj se bo začelo on pa samovšečni prdec, kot, da so ljudje zaradi njega!!

Ni kriv on, kriv je tisti, ki ga je predlagal in sprejel. Mislim, da je zaključil z delom voditelja, če smo pošteni.

Jaz sem bila tam. Prišla sem malo po osmi uri. Deževalo seveda je, ampak ob vzdušju to sploh ni bilo tako moteče, kot je bilo moteče slabo vodenje prireditve, pa več ekranov bi morali namestit, ker se res ni nič videlo. Vzdušje pa super in ni mi žal. Za voditelja pa res en velik minus.

Sem včeraj isto razmišljala, ko sem gledala.. Res katastrofa voditelj.. Veliko je boljših, ne vem kje so tega našli. Vsak športni novinar bi bolje vodil..

Tole je bilo pa res žalostno vodenje katastrofa

Joj in kaj bi vi zdaj radi, najmanj Oprah da pride.

In koliko od vas, strokovnjakov za vodenje prireditev, na hitro sklamfanih skupaj, ste v real lifeu navadni b.e.bkoti?

Radio 1 pa hvala za avtobus! Se ni videlo pol odra zaradi tega!

Modrićeva je izjavila na odru včeraj, da tisto v Istanbulu, kar se je zgodilo in dogajalo, ni bilo nič v primerjavi s tem, kar je pod odromo ( ko je stala na odru). A res? Malo prepotentna je bila tudi ona s tole izjavo, sorry…..

Ko stopi črtica v glavo.

Točno tako – in še: najti na hitro voditelja, ki se je pripravljen odpovedati tudi honorarju….. Ponavadi se jih večina tistih, ki bi jih vi meli, ne odpove.

Ja pa nehaj snifat, ane…

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPvifIZTN7zirBXhg-pWZHFaIht9cKVLo-KmhATFAVkL7u6ZBg-A[/img]

Aha, torej veš več, kot mi… torej ko takemu na odru stopi črtica v glavo, ali kaj si hotela s tem povedat?

;DDDD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close