Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

;DDDD
[/quote]

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIB0i16CCHhtoRjRkFg1zy0w5j9zWkOpouCZgWtzd4YiWZykKN[/img]

haha, dobra

Aha, torej veš več, kot mi… torej ko takemu na odru stopi črtica v glavo, ali kaj si hotela s tem povedat?
[/quote]

Točno to.

Točno tako – in še: najti na hitro voditelja, ki se je pripravljen odpovedati tudi honorarju….. Ponavadi se jih večina tistih, ki bi jih vi meli, ne odpove.
[/quote]
Večina Slovencev ima kolektivno bolezen – nikoli niso zadovoljni.
Tale Dani Bavec je pač vodil prireditev v njegovem stilu, pa kaj potem? Ni se zgodila katastrofa, znal je držati dinamiko, ni bil žaljiv.
Grem stavit, da bi – tudi če bi na oder prišla Oprah – bilo enako nerganje. Če ne drugega, preveč kilogramov, neprimerna frizura ali karkoli drugega že.
Nekateri se naslajajo ob negodovanju, drugi pa uživamo v vsestranskem zadovoljstvu.

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjq__MKxp3UYtOoVcTL9RY-cHDW50QpOPpn9s5-2cvmAPR01y1Vg[/img]

Točno tako – in še: najti na hitro voditelja, ki se je pripravljen odpovedati tudi honorarju….. Ponavadi se jih večina tistih, ki bi jih vi meli, ne odpove.
[/quote]
Tale Dani Bavec je pač vodil prireditev v njegovem stilu, pa kaj potem? Ni se zgodila katastrofa, znal je držati dinamiko, ni bil žaljiv.
Grem stavit, da bi – tudi če bi na oder prišla Oprah – bilo enako nerganje. Če ne drugega, preveč kilogramov, neprimerna frizura ali karkoli drugega že.
Nekateri se naslajajo ob negodovanju, drugi pa uživamo v vsestranskem zadovoljstvu.
[/quote]

Se strinjam 🙂

Redko ampak se mi zgodi
Da je mene sram za voditelja sram. Cutim..zakaj pride do tega ce mi kdo razlozi.
Kje je moj problem

sem gledala. in se prav ves čas spraševala kako je to mogoče. da za tak dogodek niso našli kaj boljšega. Tole (od Bavca) je bilo res žalostno, prav pokvaril je vzdušje, mi je prav žal.
Drugače so pa teli košarkarji res pokazali kaj je to zdrav ekipni duh, sem navdušena in močno upam, da se bo tale duh malo zadržal nad Slovenijo 🙂

No pa daj, lepo prosim – predlagaj, kdo je po tvojem okusu, kdo bi bil primeren za vodenje. Da preberemo nekaj predlogov.

Aha, torej veš več, kot mi… torej ko takemu na odru stopi črtica v glavo, ali kaj si hotela s tem povedat?
[/quote]

Točno to.
[/quote]

Je tebe že kdaj kdo tožil zaradi blatenja dobrega imena?

Po desetih minutah sem prestavila program, kolikor smo se pogovarjali, je enako storila večina znancev. In sedaj berem, da je tudi tule podobno mišljenje.
Tip je bil neprebavljiv, ko bi moral dvigovat razpoloženje, mu ga je uspelo zabit dol. Nesramen, nesposoben in nespodoben. Do teh carjev bi moral biti spoštljiv, ma pokleknil bi lahko pred njimi, ne pa da jim bluzi neke kao domislice.

Če je kje peticija, da dobi odpoved, podpišem.

Za te fante bi bilo dostojno da pride nekdo ki zna naredit vzdusje. Ala Avdic, Zrnec, Godler, Slakonja, Pizama bi bil tooop ali pa kateri od mlajse generacije komikov. Se ta hip niti ne spomnim. Ziher je bil se kaksen v igri. Tisto dekletce pa…

Tole je pa tipično pretiravanje neke kokoši, ki se je zapalila.
Vse čestitke košarkašem za uspeh, ampak veš kaj, kleči pa kar sama, očitno si na to navajena.
In ti bi rada ljudi odpuščala? Skrij se raje nekam, da ti ne dobiš odpovedi.
Mislim, kaj si vse kure ne domišljate…

[/quote]

Se strinjam 🙂
[/quote]
Ma pejte v rit, vi moralizatorji! Kaj se delate nekaj vzvišene in “nad”, kot da imate kompetence ne le glede presoje ene prireditve, ampak kar glede celega naroda! Pa kaj mislite, da še nikoli nismo doživeli prireditve z dobrim vodenjem? Da naj bomo zadovoljni prav z vsakim prepotentnim pigzigmarjem, ki ga vzburja lastna rit? Vodenje je bilo čisti debakel! Že po osnovnih, čisto tehničnih kriterijih, kaj šele vsebinskih! Ma, Miro Cerar ne bi mogel zadeve bolj zasrat, kot jo je tale runkelj brezzvezen!

Se strinjam 🙂
[/quote]
Ma pejte v rit, vi moralizatorji! Kaj se delate nekaj vzvišene in “nad”, kot da imate kompetence ne le glede presoje ene prireditve, ampak kar glede celega naroda! Pa kaj mislite, da še nikoli nismo doživeli prireditve z dobrim vodenjem? Da naj bomo zadovoljni prav z vsakim prepotentnim pigzigmarjem, ki ga vzburja lastna rit? Vodenje je bilo čisti debakel! Že po osnovnih, čisto tehničnih kriterijih, kaj šele vsebinskih! Ma, Miro Cerar ne bi mogel zadeve bolj zasrat, kot jo je tale runkelj brezzvezen!
[/quote]

Prosim napiši – kateri voditelji po tvojem predlogu bi bili top za tvoja čutila?

Pa kaj tebi ni jasno, da v manj kot uri , kolikor je bilo na koncu na voljo ( že tako je bila zamuda, ker so se zadržali na brniku), ker so prenašali tudi v živo na TV, bi bilo absolutno premalo za naprimer Avdića in njemu podobnim za njegovo “nakladalsko besedičenje”. Pa še zih bi bil predrag s svojo tarifo.
Nekateri verjetno niso bili pripravljeni sprejeti, ali pa so imeli druge obveznosti.

Čisto OK je, da so dali nevtralnega voditelja – boste prej nehali s šimfanjem.

[/quote]

Prosim napiši – kateri voditelji po tvojem predlogu bi bili top za tvoja čutila?
[/quote]
Ja pa kar ne razumete! Ne gre za katerega voditelja! Gre za razumevanje čisto osnovnih zakonitosti vodenja množičnega showa! Kdor koli bi to razumel, bi bil primeren! Ma, Miro Cerar bi bil boljši, če bi mu kapnilo, da v tistem trenutku pa res ni umestno govoriti o etiki! In tale voditelj je bil točno kot Miro Cerar, ki mu ne kapne! Zato je povzročal prav telesni odpor s svojim vodenjem!

ne boste nikoli doživeli vzdušja ki je pod odrom, ki se lahko enači samo še s tistim v Planici ali na podobnih prireditvah. Ko z voditeljem vztrajaš od 17. ure rabiš samo navijaške vzklike in dobro muzko. Vse ostalo je nepomembno – če si navijač s srcem. V Ljubljano si se pripeljal zato, da pričakaš naše zlate fante ne da ti Avdič in njemu podobni krajšajo čas. Kot navijač potrebuješ MI SLOVENCI, KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, WE ARE THE CHAMPIONS,…. Tistim, ki to ni dovolj so navijači od četrtka naprej.
Meni je bilo dovolj, da fante pozdravimo v čim večjem številu, da oni vidijo kaj so si priborili, da oni občutijo to kar smo mi z vsakim njihovim košem in zmago. Oni so bili pomembni ne mi in naše zdolgočaseno razmišljanje. Bodimo še mi malo, vsaj malo podobni njim in nehajmo samo jamrat.
Bravo fantje.

Meni se je voditelj zdel zoprno prisiljen. Energijo je črpal, namesto, da bi jo dajal. Zoprni, nelagodni premori & butasti komentarji.

[/quote]
Ja pa kar ne razumete! Ne gre za katerega voditelja! Gre za razumevanje čisto osnovnih zakonitosti vodenja množičnega showa! Kdor koli bi to razumel, bi bil primeren! Ma, Miro Cerar bi bil boljši, če bi mu kapnilo, da v tistem trenutku pa res ni umestno govoriti o etiki! In tale voditelj je bil točno kot Miro Cerar, ki mu ne kapne! Zato je povzročal prav telesni odpor s svojim vodenjem!
[/quote]

Ampak jajc pa nimaš napisat, kateri bi bil zate primeren, ko se že toliko jajcaš…

In kaj tlačič Cerarja še noter – zdaj obdeluješ voditelje. No, prosim napiši svoj izbor voditeljev, ki bi po tvoje bili primerni za vodenje tega dogodka.

[/quote]
[/quote]

Oj, a košarkaša si videl kakšnega, al si meu učke zalepljene na voditelju, in pri tem z roko v žepu nekaj čudno mencal?
Saj to pa menda veš, da je šlo za sprejejm košarkašev, ne za solistični nastop Danija Bavca?

Bi bil/a ti morda boljša na odru z omejenim časom?

Kaj jamraš Bavec?? A ne preneseš, da si šrot??

Smo pa bili morda dol na tekmi 😛 Vsak sam odloči, kaj mu je pomenilo več.

[/quote]

Ampak jajc pa nimaš napisat, kateri bi bil zate primeren, ko se že toliko jajcaš…

In kaj tlačič Cerarja še noter – zdaj obdeluješ voditelje. No, prosim napiši svoj izbor voditeljev, ki bi po tvoje bili primerni za vodenje tega dogodka.
[/quote]
Aj-jaj-jaj, ste tupasti! Kakšnih jajc, zaboga?! Ma lej, če te že zanima, Manca Košir ali pa Vesna Milek bi boljš vodili! Srečen zdaj? Oni dve bi vsaj doživljali orgazme na fante, ne pa ta voditelj, ki jih je doživljal na vonj svoje riti!

[/quote]

Oj, a košarkaša si videl kakšnega, al si meu učke zalepljene na voditelju, in pri tem z roko v žepu nekaj čudno mencal?
Saj to pa menda veš, da je šlo za sprejejm košarkašev, ne za solistični nastop Danija Bavca?
[/quote]
Fak, no! Pa kdo za kriščev fuk je Dani Bavec???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close