Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.

Ampak jajc pa nimaš napisat, kateri bi bil zate primeren, ko se že toliko jajcaš…

In kaj tlačič Cerarja še noter – zdaj obdeluješ voditelje. No, prosim napiši svoj izbor voditeljev, ki bi po tvoje bili primerni za vodenje tega dogodka.
[/quote]
Aj-jaj-jaj, ste tupasti! Kakšnih jajc, zaboga?! Ma lej, če te že zanima, Manca Košir ali pa Vesna Milek bi boljš vodili! Srečen zdaj? Oni dve bi vsaj doživljali orgazme na fante, ne pa ta voditelj, ki jih je doživljal na vonj svoje riti!

Oj, a košarkaša si videl kakšnega, al si meu učke zalepljene na voditelju, in pri tem z roko v žepu nekaj čudno mencal?
Saj to pa menda veš, da je šlo za sprejejm košarkašev, ne za solistični nastop Danija Bavca?
[/quote]
Fak, no! Pa kdo za kriščev ****** je Dani Bavec???
[/quote]

Težko je primitivnega slovenclja/slovencljo zadovoljit, ja…..

Ampak jajc pa nimaš napisat, kateri bi bil zate primeren, ko se že toliko jajcaš…

In kaj tlačič Cerarja še noter – zdaj obdeluješ voditelje. No, prosim napiši svoj izbor voditeljev, ki bi po tvoje bili primerni za vodenje tega dogodka.
[/quote]
Aj-jaj-jaj, ste tupasti! Kakšnih jajc, zaboga?! Ma lej, če te že zanima, Manca Košir ali pa Vesna Milek bi boljš vodili! Srečen zdaj? Oni dve bi vsaj doživljali orgazme na fante, ne pa ta voditelj, ki jih je doživljal na vonj svoje riti!

Oj, a košarkaša si videl kakšnega, al si meu učke zalepljene na voditelju, in pri tem z roko v žepu nekaj čudno mencal?
Saj to pa menda veš, da je šlo za sprejejm košarkašev, ne za solistični nastop Danija Bavca?
[/quote]
[/quote]

Tako je to, ko se tip zapali na tipa – vrešči, poskakuje in opleta z rokicami :))))))

[/quote]

[/quote]
Kajne. Tako kot je visoko kultiviranega Slovenca lahko zadovoljiti s šodrom.

[/quote]
[/quote]

????

Ne razumem, žal.. Se pa ne mislim spustiti na tvoj inteligenčni nivo, da bi.

Se strinjam, boljš bi bilo.

[/quote]

Tako je to, ko se tip zapali na tipa – vrešči, poskakuje in opleta z rokicami :))))))
[/quote]
Torej te je kamera včeraj ujela v množici in si se videl na ekranu? Razumem.

[/quote]

????

[/quote]
Ti se kar nič ne spuščaj, da ne boš na ploh pogrnil. Je varneje, če ostaneš, kjer si.

????

[/quote]
Ti se kar nič ne spuščaj, da ne boš na ploh pogrnil. Je varneje, če ostaneš, kjer si.
[/quote]

Nimam lulčija, samo v vednost – če ti že toliko hodi po glavi, pa si mi ga kar prilepil/a.

Sedaj pa hitro – JU ima čas za malico/kosilo, pojdi teci, teci….. Ko si lačen, si drugačen.

Ah,, ja za slovenceljke in slovenceljne tako in tako ni nihče dober. Še dobro, da so košarkarji dobili zlato, kako bi jih šele popljuvali če bi bili samo srebrni. Gravž od naroda smo!
Sicer pa je bila samo košarka in ne niso carji, so samo športniki.
Premalo samozavesti imamo, zato smo tako evforični če zmaga nekdo v športu in menimo,da smo k temu tudi mi kaj prispevali. Ja, brezplačen prevoz pa pivo.
Nesramna, nesposobna in nespodobna si! To bo to!

Dvojna Ančka, kdo pa so teli košarkarji? Predvsem teli! Pride od tele mogoče?

Ah,, ja za slovenceljke in slovenceljne tako in tako ni nihče dober. Še dobro, da so košarkarji dobili zlato, kako bi jih šele popljuvali če bi bili samo srebrni. Gravž od naroda smo!
Premalo samozavesti imamo, zato smo tako evforični če zmaga nekdo v športu in menimo,da smo k temu tudi mi kaj prispevali. Ja, brezplačen prevoz pa pivo.
[/quote]

Bravo, še ena zelo prizemljena Slovenka. Čestitke!

Se strinjam 🙂
[/quote]
Ma pejte v rit, vi moralizatorji! Kaj se delate nekaj vzvišene in “nad”, kot da imate kompetence ne le glede presoje ene prireditve, ampak kar glede celega naroda! Pa kaj mislite, da še nikoli nismo doživeli prireditve z dobrim vodenjem? Da naj bomo zadovoljni prav z vsakim prepotentnim pigzigmarjem, ki ga vzburja lastna rit? Vodenje je bilo čisti debakel! Že po osnovnih, čisto tehničnih kriterijih, kaj šele vsebinskih! Ma, Miro Cerar ne bi mogel zadeve bolj zasrat, kot jo je tale runkelj brezzvezen!
[/quote]
Kar se pošiljanja kam tiče, pojdi ti tja, kamor druge pošiljaš. Zastonjkarji slovenceljski!

[/quote]

Nimam lulčija, samo v vednost – če ti že toliko hodi po glavi, pa si mi ga kar prilepil/a.

Sedaj pa hitro – JU ima čas za malico/kosilo, pojdi teci, teci….. Ko si lačen, si drugačen.
[/quote]

tudi jaz ne in tudi meni ga je prilepil, v svojem obupu :))))

Točno tako! Bruh in še enkrat bruh za Danija Bavca. Ne samo naša vrhunska košarkarska celotna ekipa, tudi 20.000 ljudi na dežju si je zaslužilo dinamično, dobro voden sprejem, ne pa takega podna od podna. Se pa ne strinjam v zvezi z Modrićko, ta se mi je zagnusila do amena.

[/quote]

[/quote]

Čestitam tudi jaz! Dodatek na prizemljenost vsem, ki zmerjajo druge!

Točno tako! Bruh in še enkrat bruh za Danija Bavca. Ne samo naša vrhunska košarkarska celotna ekipa, tudi 20.000 ljudi na dežju si je zaslužilo dinamično, dobro voden sprejem, ne pa takega podna od podna. Se pa ne strinjam v zvezi z Modrićko, ta se mi je zagnusila do amena.
[/quote]
Ah, ja 20.000 ljudi je brezplačno prišlo, pilo zastonj pivo in sedaj se usaja. Pa ste res negravžni, sodržavljani in sodržavljanke. Nezadovoljni, nergavi, tečni, zoprni. Torej ste navaden poden od podna. Velja tudi zate tretja tara, bruh od bruga si! Gnus pa to!

Kaj jamraš Bavec?? A ne preneseš, da si šrot??
[/quote]

Ravno to mi je padlo na pamet, da ima genij iz naslova polne roke dela oz. tipk in da je aktiviral še kokljo ali dve, da mu tu pomagata zagovarjati sinočnji polom. Stil je nesramno podoben 🙂

Sicer sem gledal sprejem po tv-ju. Vzdušje fantastično, tudi navijaška glasbena ta prav, tudi z voditeljem vse ok, dokler ni začel pogovorov z igralci. Tam se mi je zazadelo, kot da tu ne gre več za sprejem in slavje ampak za neko povsem drugo prireditev, ki ne vem, kam bi jo sploh dal. V glavnem, nisem štekal, kaj je želel s posameznimi vprašanji dosečt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj jamraš Bavec?? A ne preneseš, da si šrot??
[/quote]

Ravno to mi je padlo na pamet, da ima genij iz naslova polne roke dela oz. tipk in da je aktiviral še kokljo ali dve, da mu tu pomagata zagovarjati sinočnji polom. Stil je nesramno podoben 🙂
[/quote]
Ti pameti pač nimaš na pretek! In ko boš plačal za prireditev potem se usajaj. Dokler pa gre iz ljubljanskega proračuna, pa bodo tiho. Zastonjkarji slovenceljski.

Tudi mene je bilo ob gledanju tv sram in sem bila samo srečna, da nisem popuatila otrokom in rinila tja. Voditelj je bil žal koz je bil. Se pa sprašujem, kdo je zastavil koncept? Himna bi morala bito ob prihodu košarkarjev, gospa iz Telemacha ni niti najmanj sodila na oder, o njeni obleki in govoru ne bi, če je že morala priti ministrica, bi lahko bila po himni in kot ena uradna oseba le cestitala fantom, ne pa najavljala, koliko denarja bodo dobili… Eh tudi komade so vrteli ravno tri. Verjamem, da je bilo v živo vzdušje super, mi pa ni malomrat prislo na pamet, kaj si mislijo fantje ob poslušanju vseh bedastoc.

[/quote]

[/quote]
V tehle okvirčkih zgoraj je nekdo zapisal:
Premalo samozavesti imamo, zato smo tako evforični če zmaga nekdo v športu in menimo,da smo k temu tudi mi kaj prispevali.
Tole je čisti hlapčevski refleks tistih, ki ostajajo še naprej majhni. “Premalo samozavesti imamo”??? Kdo točno? Športniki, ki so osvojili zlato? Navijači, ki so jih spodbujali? Drugi ljudje, ki so jim to privoščili (zlato, namreč)? Množica, ki (nesamozavestno???) odločno izžvižga skorumpirane politike? In ki ne sprejme bedne organizacije?
A lahko razložite, kje se tu kaže pomanjkanje samozavesti? In nenazadnje, kaj ima “samozavest” tukaj sploh zraven? Kaj točno to pomeni? Da s “samozavestjo” bi nam moralo biti pa vseeno, če športnik doseže zlato? Ali znanstvenik na Jožetu Štefanu odkrije nekaj prvi na svetu? Je to tisto, kar bi pa vas zadovoljilo? Da se vsa družba dela, da dosežki niso pomembni? Zato da se ne bi preveč opazilo, kako nepomembna so vaša življenja?

Majhni ste s takimi komentarji, majhni.

[/quote]
Ti pameti pač nimaš na pretek! In ko boš plačal za prireditev potem se usajaj. Dokler pa gre iz ljubljanskega proračuna, pa bodo tiho. Zastonjkarji slovenceljski.
[/quote]

Sicer ne vem, ali spadaš v kategorijo omenjenih kokelj ali koklježev, v vsakem primeru pa potrjuješ mojo teorijo 😉

[/quote]
Premalo samozavesti imamo, zato smo tako evforični če zmaga nekdo v športu in menimo,da smo k temu tudi mi kaj prispevali.
Tole je čisti hlapčevski refleks tistih, ki ostajajo še naprej majhni. “Premalo samozavesti imamo”??? Kdo točno? Športniki, ki so osvojili zlato? Navijači, ki so jih spodbujali? Drugi ljudje, ki so jim to privoščili (zlato, namreč)? Množica, ki (nesamozavestno???) odločno izžvižga skorumpirane politike? In ki ne sprejme bedne organizacije?
A lahko razložite, kje se tu kaže pomanjkanje samozavesti? In nenazadnje, kaj ima “samozavest” tukaj sploh zraven? Kaj točno to pomeni? Da s “samozavestjo” bi nam moralo biti pa vseeno, če športnik doseže zlato? Ali znanstvenik na Jožetu Štefanu odkrije nekaj prvi na svetu? Je to tisto, kar bi pa vas zadovoljilo? Da se vsa družba dela, da dosežki niso pomembni? Zato da se ne bi preveč opazilo, kako nepomembna so vaša življenja?

[/quote]

Ti si v tejle temi že večkrat dokazal, da nič ne razumeš…in to si spet dokazal.

[/quote]

[/quote]

Podpis!

[/quote]

Ti si v tejle temi že večkrat dokazal, da nič ne razumeš…in to si spet dokazal.
[/quote]
Ko bi šlo tudi tistemu voditelju tako dobro od rok kot meni dokazovanje, a ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close