Dani Bavec, genij, ki je uničil sprejem košarkarjev.
In kdo bo kvaliteto plačal? Tisti, ki ste/so zahtevali poleg sprejema še zastonj vožnjo in pivo. Pa zastonj letala v Carigrad tudi. Še kaj zastonj?
Kdo je plačal čiščenje danes zjutraj? Ljubljančani seveda, kot vedno! Najprej nam država ukrade vsako leto 60 milijonov in jih da vam v vukojebinah, potem pridete v mesto vsak dan v množicah in nam svinjate, sedaj pa bi še kvaliteten program, ki bi bil vsakemu od vas 20.000 modelov pogodu?
Kdo bi torej moral voditi po vaše?
[/quote]
Ampak eni pa ste butnskale! In totalne keš-píčke, ker vse razumete samo takrat, ko veste, koliko stane!
Voditelj takega sprejema (ki niti prireditev ni) je tazadnja pomembna stvar, ki bi morala koga skrbeti, mora taka tudi ostati! Bistveno je, da zna voditelj v takem primeru ostati nepomemben, da v osnovi zapopade bistvo situacije! Česar pa ta ušivi voditelj ni znal! Pa jebemti, vsak maturantski ples ima svoje voditelje oz. moderatorje, zato večina državljanov vsaj približno ve, kaj je potrebno v takih situacijah! Kar spomnite se svojih moderatorjev in pomislite, kaj jih je delalo dobre ali slabe in zakaj! Nas je imela Anja Rupel. Super pevka in vse … ampak takrat je pa zadevo res zamenjala za pogrebščino. Ja, je bila dobra – za horny junce v rekelcih. Stala je pa ko lipov bog tam na odru, glih da rekla besedo dve, potem pa ni več vedela, kaj naprej. In če smo že pri tem – najbrž ni bila ravno poceni. Tako da: če nekdo samo misli, da bo znal, a tega ne ve, je to skoraj garant za polomijo. Pa ajde, maturantje niso dlakocepski (in očitno podobno mislijo (pre)plačani moderatorji), tukaj je bil pa izreden zgodovinski uspeh in ne “enkratna karierna priložnost” za nekega naduvanega, zanikrnega, alkoholičnega faceless runklja!
[/quote]
Lahko prosim napišeš, iz katerega kraja v Sloveniji si?
In kdo bo kvaliteto plačal? Tisti, ki ste/so zahtevali poleg sprejema še zastonj vožnjo in pivo. Pa zastonj letala v Carigrad tudi. Še kaj zastonj?
Kdo je plačal čiščenje danes zjutraj? Ljubljančani seveda, kot vedno! Najprej nam država ukrade vsako leto 60 milijonov in jih da vam v vukojebinah, potem pridete v mesto vsak dan v množicah in nam svinjate, sedaj pa bi še kvaliteten program, ki bi bil vsakemu od vas 20.000 modelov pogodu?
Kdo bi torej moral voditi po vaše?
[/quote]
tistega “zastonj” piva ni bilo niti za en požirek, glede na to, kakšna množica brezdelnežev se je tam zbrala.
me pa prav zanima, če jih bo vsaj pol toliko proslavljalo v Mariboru, ko bo Magna odprla vrata nove tovarne…
[/quote]
Dost je bilo, je mati narava z dežjem dopolnila pirovski kozarec. Na zdravje! še bolj bi bilo poscanopotem vse naokoli.
A misliš, da so organizatorji tako butasti, da bi pir tekel v potokih? A si ti videl-a, prve vrste pred ograjo, to je bila sama mladoletna mladina. A za njih je Zoki tudi kej za pit zrihtu – na soka , vodo, čaj je pa pozabil, nje?
tistega “zastonj” piva ni bilo niti za en požirek, glede na to, kakšna množica brezdelnežev se je tam zbrala.
me pa prav zanima, če jih bo vsaj pol toliko proslavljalo v Mariboru, ko bo Magna odprla vrata nove tovarne…
[/quote]
Dost je bilo, je mati narava z dežjem dopolnila pirovski kozarec. Na zdravje! še bolj bi bilo poscanopotem vse naokoli.
A misliš, da so organizatorji tako butasti, da bi pir tekel v potokih? A si ti videl-a, prve vrste pred ograjo, to je bila sama mladoletna mladina. A za njih je Zoki tudi kej za pit zrihtu – na soka , vodo, čaj je pa pozabil, nje?
[/quote]
Kako ni mislil nanje? Vode je bilo v izobilju!
😛
si pač še eden od tistih nepotrpežljivih Slovencev, ko mora bit popolno zadovoljen tudi v domačem naslonjaču. Tudi kar se govorcev na taki javni prireditvi tiče. Koga bi pa ti torej ? Predlagaj!
Pa ljudje tega kova, a ne razumete, da ni bilo časa za duhovito besedičenje, napletanje v stilu stand up comedy šova na odru – tudi vsi na odru so bili pošteno zmatrani, jasno, lepo so oddelali tudi na odru tisti sprejem, ampak ne – vi bi še zabavljača, da bi iz njih fore vlekel in pokal na odru, da bi se vi doma v naslonjaču smejali in vam nebi bilo treba preklapljat….
si pač še eden od tistih nepotrpežljivih Slovencev, ko mora bit popolno zadovoljen tudi v domačem naslonjaču. Tudi kar se govorcev na taki javni prireditvi tiče. Koga bi pa ti torej ? Predlagaj!
Pa ljudje tega kova, a ne razumete, da ni bilo časa za duhovito besedičenje, napletanje v stilu stand up comedy šova na odru – tudi vsi na odru so bili pošteno zmatrani, jasno, lepo so oddelali tudi na odru tisti sprejem, ampak ne – vi bi še zabavljača, da bi iz njih fore vlekel in pokal na odru, da bi se vi doma v naslonjaču smejali in vam nebi bilo treba preklapljat….
[/quote]
Pa kaj si ti zabit? Ljudje smo preklapljali, ker je bil voditelj neokusen, popolnoma neprofesionalen. Mene je bilo sram za košarkarje, da jih nekdo, po vsem kar so dosegli, obravnava tako nespoštljivo. Mučenje zdrave pameti.
Kateri koli športni novinar bi bil primeren. Predvsem iz nacionalke. Ta sprejem in navsezadnje vsi prenosi, pa so bili čisto na poptv nivoju. Kmetavzarsko!
[/quote]
Pa kaj si ti zabit? Ljudje smo preklapljali, ker je bil voditelj neokusen, popolnoma neprofesionalen. Mene je bilo sram za košarkarje, da jih nekdo, po vsem kar so dosegli, obravnava tako nespoštljivo. Mučenje zdrave pameti.
Kateri koli športni novinar bi bil primeren. Predvsem iz nacionalke. Ta sprejem in navsezadnje vsi prenosi, pa so bili čisto na poptv nivoju. Kmetavzarsko!
[/quote]
Če je kdo zabit, si to ti.
Če jih je kdo obravnaval nespoštljivo, je bila to v štartu že Modrićka z izjavo na odru, da tisto v Istanbulu vse tiste dni ni bilo nič v primerjavi s tem, kar je tam danes na trgu ( pred njo, jasno)….. Jah, zakaj torej je že stala na tistem odru in dobila še zadnjič mikrofon v roke na to tematiko? A zato, da se je lahko drla “Kdor ne skače, ni Slovenc?” Zato, da je ljudem spodaj povedala, da je to zanjo vrhunec in ne zlata kolajna slovenskih košarkašev? Blef za lasten ego pred množico ljudi torej.
Če si pa ti preklapljala v udobju svojega kavča, ker zabava ni bila zadosti interaktivna in neprofesionalna, neokusna, pa ni naš problem.
[/quote]
pa od kje ti te glupe predpostavke? pojma nimas o meni in kljub vsem komentarjem ocitno se vedno ne razumes, da je gledalce motila ravno voditeljeva pretencioznost, domisljavost, njegovi poskusi duhovicenja, dolgovezenje, siljenje v ospredje itd
dejansko bi bilo bolje, ce bi sprejem potekal brez voditelja kot pa s tem voditeljem. dovolj bi bilo, da bi nekdo pozdravil fante, potem bi sel pa mikrofon med njimi iz rok v roke. saj znajo bit sami cist dost zabavni in ljudje so prisli zaradi njih
[/quote]
Če jih je kdo obravnaval nespoštljivo, je bila to v štartu že Modrićka z izjavo na odru, da tisto v Istanbulu vse tiste dni ni bilo nič v primerjavi s tem, kar je tam danes na trgu ( pred njo, jasno)….. Jah, zakaj torej je že stala na tistem odru in dobila še zadnjič mikrofon v roke na to tematiko? A zato, da se je lahko drla “Kdor ne skače, ni Slovenc?” Zato, da je ljudem spodaj povedala, da je to zanjo vrhunec in ne zlata kolajna slovenskih košarkašev? Blef za lasten ego pred množico ljudi torej.
Če si pa ti preklapljala v udobju svojega kavča, ker zabava ni bila zadosti interaktivna in neprofesionalna, neokusna, pa ni naš problem.
[/quote]
ok, vidim da si zabit… škoda cajta…
[/quote]
pa od kje ti te glupe predpostavke? pojma nimas o meni in kljub vsem komentarjem ocitno se vedno ne razumes, da je gledalce motila ravno voditeljeva pretencioznost, domisljavost, njegovi poskusi duhovicenja, dolgovezenje, siljenje v ospredje itd
dejansko bi bilo bolje, ce bi sprejem potekal brez voditelja kot pa s tem voditeljem. dovolj bi bilo, da bi nekdo pozdravil fante, potem bi sel pa mikrofon med njimi iz rok v roke. saj znajo bit sami cist dost zabavni in ljudje so prisli zaradi njih
[/quote]
A izjava Modrićeve na odru te pa ni zmotila? Je bila hujša od celotnega vodenja Bavca.
[/quote]
ok, vidim da si zabit… škoda cajta…
[/quote]
Zame je zabit ravno tak kot si ti: kritizira na veliko voditelja, spregleda pa ključno izjavo na odru nekoga, ki reče, da ni bilo vse skupaj celo prvenstvo, vključno z 9 imi zmagami in zlato kolajno nič v rimerjavi z ljudmi pod odrom…. Hja…
Pa je Dani Bavec želel biti inovativen in je v svojem stilu predstavljal košarkarje in ko je vadil doma je bil navdušen nad svojo izvirnostjo in je ugotovil, da bi lahko njegov stil športnega poročanja lahko združil športne in nešportne navdušence. Žal pa ni pomislil, da se vsem pa njegova ideja ne zdi tako dobra kot njemu.
[/quote]
A izjava Modrićeve na odru te pa ni zmotila? Je bila hujša od celotnega vodenja Bavca.
[/quote]
Ne razumem, zakaj ste se tako zapičili v to Sanjino izjavo. Glede na to, da je ona že nekaj let praktično okupirana s košarko, kar se je videlo tudi v njenem navdušenjem komentiranjem tekem, res razumete njeno izjavo na slavju, kot da zaničuje uspeh reprezentance?
Pa saj se ji ja ni skisalo ob povratku v Slovenijo, no!
‘To ni bilo (še) nič v primerjavi z …’ je pogosto uporabljena fraza tako v vsakdanjem življenju kot tudi v medijih, ko nekdo želi nek poseben dogodek primerjati z drugim posebnim dogodkom.
Google med prvimi zadetki, kje se pojavljajo takšne fraze, najde izjave tako s področja terorizma (da napad, kjer je bilo ubitih nekaj deset ljudi, ni še nič v primerjavi s tem, kaj se bo še zgodilo), vremena (da že dosežene ekstremne temperature niso bile še nič v primerjavi s tistimi, ki bodo dosežene v naslednjih dneh), do športa (kjer neka pomembna uvrstitev ni še nič s tem, kar nekdo uspe doseči kasneje).
Jaz njeno izjavo razumem kot pohvalo zelo številčni publiki, ki je prišla pozdraviti prvake na Kongresni trg kljub slabemu vremenu, in noremu vzdušju, ki so ga na sprejemu pripravili košarkarjem.
In me res čudi, da nekateri takšno frazo očitno vidijo prvič ter jo razumejo kot zaničevanje doseženega uspeha športnikov.
Slovencelj je nepismen, premalo izobražen in prepotenten. Ker so eni zmagali si to zmago lasti kot svojo. Pa ni res. Zmagali so tisti s srcem, ne pa nezadovoljneži pred TV ekrani. Zastonj prevoz in zastonj pir, zastonj… vse to, pa slovencelju še ni zadosti. Ker misli, da je nekaj več. Pa NI! Nikol bil in nikol ne bo. Tile fantje so zmagali zaradi svojega dela v preteklosti in sedanjosti in vsi tisti, ki mislite, da bi se jim morali sedaj vsi klanjati, ste malce z…. ni. Šport je še vedno samo šport in nič več.
Če ne bi bil Bavec tako naduvan serator, bi odklonil vodenje sprejema, saj bi sicer vedel, da tega ni sposoben spodobno speljat. V bistvu je tako nesposoben, da bi na tekmovanju v nesposobnosti pristal na drugem mestu. Zakaj? KER JE NESPOSOBEN!
Bil je neduhovit, nespošljiv, kar naprej je prekinjal sogovornike, postavljal neumna vprašanja, kazal publiki hrbet in se delal sploh in oh, v bistvu je bil in je katastrofa na dveh nogah. Že kot športnega komentatorja ga ne prenesem, saj je pameten kot lesen ptič, slovenščina mu je španska vas.
Kdor koli mu je že ponudil vodenje, je ravno takšen bedak, kot Bavec sam. Naši fantje in publika so si zaslužili veliko veliko več, kot so dobili na odru od tega samovšečneža. “Ne vi men’ skandirat…” Kaj tebe k… briga, če folk skandira določeno ime. Naj si dajo duška. Kdo si ti, Bavec, da 20.000 ljudem, ki so prišli iz vseh koncev Slovenije v mrazu in dežju pozdravit naše zlate fante, da jim govoriš, naj bodo tiho?!? Govedo zarukano.
Ne morem verjet neskončni potrpežljivosti ekipe na odru. Utrujen stat v slabem vremenu, čeprav pod streho, zaradi dolgoveznega, narcisoidnega bebca, ki nima pojma… Fantje in publika, zaslužite si pohvalo za potrpežljivost. In veliko bolj ste bili spoštljivi do Bavca, kot on do vas. Škoda. Bi z veseljem videla, kako bi letel z odra.
Ta tip bi mogu it na pogrebe govort ne pa na take prireditve.skos isti dolgocasn ton + sprotno izmisljevnje neumnih uprasanj.glede scenarija nebom govoru ker ga mogoce ni on napisal, bil pa je polom.od zaljenja pa tko naprej ceprou je sam reku da je napisu scenarij.
Ceprou je po mojem bla cela organizacija v pizdi lepo bi povedal po keri poti grejo do kongreasca.bi se cela dunajska nabrala navijacev z zastavami (pa vrjamte da bi bla cist pouna 30tisoc ljudi bi ze tm stal)na kongrescu pa bi bil zakljucek s to prireditvijo.
Ne pa da jih grejo ljudje podpirat na kongresca kjer ne vids nc.
To je pac tipicno za slovenijo sam v sportu se vidm upanje pol pa itak dobijo nesposobnga samovsecnga tipa k misl da oblada in gre govort take bedarije.tud ce bo cela slovenija spluvala njegov nastop bo tipa bolil
Ko sem vidu kasno slavje so nardil srbi me je blo kar malo sram.
hvala pa vsem ki ste sli podperat nase!!!
Ne vem, zakaj se zdaj kregate okoli tega, malo brezveze je. Jaz sploh ne vem, kako naj bi izgledala taka, torej športna prireditev, sem pa bila na kar nekaj prireditvah in seveda je bil problem te v tem, da so vsi hoteli na oder, vsi se pokazat pred mikrofone, vsi se objemat in poljubljat s košarkaši in na koncu je resnično izpadlo glupo. Izpadla je trapasta gospa iz Telemacha, boj jim lonaj za sponzorstvo, ampak kaj je imela pred sabo tisto stvar, ki jo je v rokah držala? Nek karton. Izpadla je trapasta ministrica s svojimi 50.000, kar je tam flancala pred temi zvezdniki, ki so večina vsi v tujih klubih, kjer igrajo za xkrat večje cifre in niso šli na Eurobasket, da bi dobili njenih 2000 evrov. Še moja mati, stara 70 let, se je zgrozila ob tem. Izpadel je trapast voditelj, ker se je stalno obračal stran od kamere in publike in košarkaše obračal stran in gledali naj bi gor ene posnetke, za katere živ krst ni vedel, zakaj jih gledat. Košarkaši nekateri res niso sploh vedeli, kaj vraga jih sprašuje in so odgovorili lepo nekaj po svoje, videlo se jim je, da so super ljudje in so znali vzpostavit kontakt s publiko. Saj voditelj se je trudil, imel je res par pripomb, ki so mejile na žaljenje in so dajale vtis, da človek ne ve, kako se pogovarjat. Ampak prva stvar, ki sem jo vprašala domače, ko sem ga videla je bilo: kdo pa je to? Pa to ne bi bilo važno, če bi človek imel nekaj izkušenj, da bi tako prireditev lahko speljal in če bi se znal normalno pogovarjat. Hotel je iz tega narest nekaj umetniškega, pa je izpadlo prisiljeno. Moral bi voditi zelo preprosto.
To so dejstva, to ni moje ocenjevanje ali nakladanje. Meni je bilo žal prireditve kot take. Košarkašem je itak vseen. Oni so dosegli, kar so hoteli in prišli na oder poklonit se ljudem, ljudje pa njim. Bavec res ni faktor, da se bomo okoli njega kregali. Modričko sem pa jaz razumela tako, da je na koncu hotela vsaj malo popravit vzdušje, ki je kar zamrlo, in dat dogodku nek smiseln zaključek. Tako da je naredila dobro in mi je bilo všeč. Tudi iz Istanbula je fajn vodila. Nimam pripomb.
Katastrofa od vodenja, res. Sem samo par drobcev gledala, ker sem prav trpela ob poslušanju tega človeka. Modričko gre vprašat, če je bila že sita košarke v Carigradu. Haloooo? Kateri košarkarski navdušenec je bil sit tega? Kaj je tipu? Al pa tista občinstvu: “vi kar skandirajte ja, ampak on ni zdaj na vrsti”. A se tako zabija ljudem? Totalno nespoštljiv, neprilagodljiv. Ta človek ni za take stvari. Brez empatije.
Pa kaj ste hoteli ljudje? Da bo padel dol zaradi nekaj košarkašev? Ko so ljudje žvižgali županu, ministrici, vsem in vsakemu, to je pa ok za vas!
Saj zlate medalje niste zaslužili vi, zato zanjo in za vse okoli tega cirkusa nimate nobenih zaslug. Le kaj ljudje vam ni jasno? In kaj ima empatija z prireditvijo. Empatičen bi moral biti s kom? Z 20.000 ljudmi ali z 15 košarkaši in nekaj spremljevalci. Zakaj za vraga nihče košarkašev na vpraša ali so bili zaradi njegovega vodenja užaljeni? Je to kdo storil? Nihče, ampak po vseh medijih anonimno nabijate o voditelju. Anonimno, razen enega, ki ima v namen osiranja svojo spletno stran.
Forum je zaprt za komentiranje.