Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Charlie Kirk ustreljen

Charlie Kirk ustreljen

Levakom se je totalno odpeljalo.

jp….tud nadi leviccarji so tega zmozni….nika kovac, maljevec, mesec….sami psihici sposobni svinjarij

Joj še pri nas kakšnega.

https://x.com/afpost/status/1965850551025033389

Najbolj me pa pogreje, ko napišejo, da je bil ustreljen derničarski aktivist. Kirk ni bil ravno desničarski aktivist, bil je krščanski aktivist, konzervativec.

Saj boste sčasoma dojeli koga podpirate. Kar nadaljujte z woke ideologijo.

Odgovor na objavo uporabnika
BTDT nepr., 10.09.2025 ob 22:33

Najbolj me pa pogreje, ko napišejo, da je bil ustreljen derničarski aktivist. Kirk ni bil ravno desničarski aktivist, bil je krščanski aktivist, konzervativec.

Bejž no. Cerkvenjak torej. Kaj ti ni jasno? Si kdaj prej slišalo zanj? Nisi. Čeprav boš trdilo, da si.

Naj počiva v miru.

Monovci ga kar naenkrat vsi poznajo, so hodili z njim na pijačo. Meni pa to ime, tako kot večini, nič ne pove. Nikoli slišal zanj.? Kaki troli so na tem forumu, da glava peče.

Ko preberes da ga je levicar ustrelil, pa sploh ne vejo kdo je strelec, ti je jasno da desnicarji na osnovi laži podpihujejo nasilje.

Cestitke strelcu z moje strani.

Nisem se v vsem strinjala z njim, sem se pa v kaksnih 80%. Nikoli si ne bi mislila, da ga bo kdo ubil. Nikoli ni nikogar zalil, kar je povedal, je argumentiral. In oni se imajo za tako zelo tolerantne, v resnici so pa najbolj nasilni.

Anonimno 4198, 10.09.2025 ob 22:48

Bejž no. Cerkvenjak torej. Kaj ti ni jasno? Si kdaj prej slišalo zanj? Nisi. Čeprav boš trdilo, da si.

Nanj sem pred cca. 10 leti na yt naletel, ko sem iskal razlago Korana haditov i primerjavo z Biblijo.

grozno, 10.09.2025 ob 23:03

Nisem se v vsem strinjala z njim, sem se pa v kaksnih 80%. Nikoli si ne bi mislila, da ga bo kdo ubil. Nikoli ni nikogar zalil, kar je povedal, je argumentiral. In oni se imajo za tako zelo tolerantne, v resnici so pa najbolj nasilni.

Ko človeku z argumenti vzameš vse v kar verjame, se lahko zgodi tudi kaj takega kot se je tokrat… Imel je kar nekaj debat z ljudmi, ki so od njega odhajali vidno potolčeni in ponižani. So pač imeli premalo znanja in volje…

Pravijo, da je bil zadet od dalec, da je precej verjetno, da je streljal ostrostrelec. Ce je to res, ga niso ustrelili uzaljeni v debatah, ampak je bil umor narocen. Bomo videli, kaj bodo ugotovuili.

grozno, 10.09.2025 ob 23:32

Pravijo, da je bil zadet od dalec, da je precej verjetno, da je streljal ostrostrelec. Ce je to res, ga niso ustrelili uzaljeni v debatah, ampak je bil umor narocen. Bomo videli, kaj bodo ugotovuili.

To nas toliko zadeva in toliko vemo, kot povprečen Američan ve o eni aktivistki Niki Kovač v Sloveniji.?

Zdaj se bo oglasil jajasto puklasti izmeček, češ kako mu je žal.

Nikoli slišal, 10.09.2025 ob 23:43

To nas toliko zadeva in toliko vemo, kot povprečen Američan ve o eni aktivistki Niki Kovač v Sloveniji.?

Niti ne… Umrl je človek, ki je razkrinkal precej laži, ki so nam jih prodajali o Islamu in ta je tudi pri nas na pohodu. Slava mu!

Dundee Knife Girl, Liana Kassai, Iryna Zarutska, zdaj Charlie Kirk … Ja, dosti se dogaja v zadnjih tednih. Počasi boste mogli dojeti, da je mirna koeksistenca nemogoča, da je življenje, ki ste ga vajeni živeti preteklost in da obstajajo ljudje, ki sovražijo vse nas in si nas želijo mrtve.

merx, 10.09.2025 ob 23:46

Zdaj se bo oglasil jajasto puklasti izmeček, češ kako mu je žal.

Dvomim, da je tudi on kdaj prej slišal zanj. To je čisto postranska novica za nas. Tudi če je ne bi bilo, ne bi ničesar zamudili.

Kakim levakarjem? Ko so pa nekaj časa nazaj ustrelili demokratsko kongresnico, se je tudi odpeljalo levakarjem? Greznica trumpistična smrdljiva.

Anonimno 2593, 10.09.2025 ob 23:48

Dvomim, da je tudi on kdaj prej slišal zanj. To je čisto postranska novica za nas. Tudi če je ne bi bilo, ne bi ničesar zamudili.

Seveda ni nikoli slišal zanj, ampak bo sigurno čivknil, da bi izpadel pomemben pred svojimi ovcami.

To nas toliko zadeva in toliko vemo, kot povprečen Američan ve o eni aktivistki Niki Kovač v Sloveniji.

Dosti zalostno, da se ti zdi atentat zabaven za smejat.

460479276 1222377325554382 7730085141805551024 n

Prvič slišim zanj. Dobro v slabem je da bomo kaj prebrali kdo je bil, kaj je zagovarjal in bomo še več izvedeli za kot rečejo sami Ameri deep state ker zdaj po prebranem takoj se vidi da so ga oni odstranili.

Očitno je tip bil avtentičen zagovornik normalnih ljudi. Precej sovražnikov si je pobral na svoji poti, verjetno je bil tudi obetaven v politiki in to je področje ki ga kontrolira deep state v vsakem pogledu. Tudi DT igra po njihovih pravilih ker ni druge izbire. So mu določili okvir v kateri se mora gibljati, če ne….

Ozaveščanje ljudi da so prevarani je zelo nevaren posel. Kot je nekoč rekel Mark Twain:  ‘Lažje je prevarati  ljudje kot pa da jim poveste da so jih prevarali.”

merx, 10.09.2025 ob 23:50

Seveda ni nikoli slišal zanj, ampak bo sigurno čivknil, da bi izpadel pomemben pred svojimi ovcami.

Ne samo zanj… tudi za Sama Shamouna, Raymonda Ibrahima, Jaya Smitha… Tebi so to neznani ljudje, ker imaš precej omejeno obzorje. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close