Česa se tako boji ta moški ?
Mogoče dobim kakšno mnjenje tudi tukaj… spoznala sem moškega pred pol leta…oba sva že dlje časa samska, ločena, z odraslimi otroci… odlično se razumeva že od prvega dne, ogromno skupnih tem za pogovore imava, se dobiva čez teden na malici ali na skupnem sprehodu na bližnji hrib, čez vikend pa raziskujeva Slovenijo na enodnevnih izletih.
Je pozoren poslušalec, zapomni si vskao malenkost, nič mu ni težko narediti zame, meni pa ne za njega. Všeč mi je, da za razliko od večine moških ni želel, da čimprej spiva skupaj.
Ima odličen smisel za humor, res sem se več nasmejala v zadnjega pol leta, kot prej v 10ih letih…
Pravi pa, da potrebuje čas… pozdraviva se z objemom ob prihodu in ob slovesu…objem je dolg in počutim se tisti moment povsem varno in sproščeno z njim… Prvi mesec sva se kdaj pobožala po roki, se naključno dotaknila… poljubila se nisva nikoli…potem je postal bolj zadržan.
Sedaj pa se prav izogiba kakšnemu koli fizičnemu stiku, prav zamrznil je, ko sem se mu samo naslonila na ramo…
obema je super, da živiva vsak na svojem naslovu in to sva oba povedala, da nama je tako ok, tako da se mu ni treba bati, da bi se želela presliti k njemu ali kaj pričakovati od njega v materialnem smislu.
Vem, da je imel zelo slabo izkušnjo z bivšo in z eno partnerko vmes, s katero sicer nista nikoli živela skupaj. Omenja hinavščino in zlobo..jaz na ne vrtam vanj, kaj točno je bilo.
lepo mi je , ko sva skupaj… želim pa si seveda kaj več.
Je možno, da res potrebuje več časa, da lahko spet zaupa ženski? Upam, da ne bo trajalo še pol leta…
Hvala za vaše menje.
haha, ste me nasmejali…. ne , ne uporabljam parfumov ali kakršnikoli vonjav… minimalno naravne kozmetike… glede zadaha iz ust mi pa tudi nikoli še nihče ni nič rekel, redno sem na kontrolah zobovja…
izgledam naravno…brez umetnih ustnic, trepalnic, nohtov… . za svojih 52 let dobivam pohvale….175/65… uživam v gibanju (tek, pilates, hoja…) ne pretiravam v nobeno smer…
1.Ne privlačiš ga fizično.
2.Morda je že vse življenje prikriti gej, ni jih malo in se mu na stara leta res ne da več imeti fizičnih stikov z žensko in glumiti nekaj kar ni, a javno priznal svojo usmerjenost pa ne bi.
3.Impotenca, ki sploh ni ravno redka.
4.Kaj ko bi ga naravnost vprašala. Imaš vso pravico. Mogoče se bo izmikal, delal nevednega, mogoče ti po povedal kaj kar te bo zelo prizadelo. Tvegaj.
?, 20.08.2025 ob 10:16
1.Ne privlačiš ga fizično.
2.Morda je že vse življenje prikriti gej, ni jih malo in se mu na stara leta res ne da več imeti fizičnih stikov z žensko in glumiti nekaj kar ni, a javno priznal svojo usmerjenost pa ne bi.
3.Impotenca, ki sploh ni ravno redka.
4.Kaj ko bi ga naravnost vprašala. Imaš vso pravico. Mogoče se bo izmikal, delal nevednega, mogoče ti po povedal kaj kar te bo zelo prizadelo. Tvegaj.
Dejansko sem razmišljala, d aima lahko težave spotenco… in to seveda ni lahko povedati… ker fizična privlačnost je obojestranska…. in dejansko se mora res truditi, da se kontorlira… je enkrat omenil, da se zadržuje, kolikor se da…
Lahko vse kar so napisali, lahko pa tudi strah. Par slabih izkušenj te lahko precej sesuje. Eni rabijo 14 dni, eni pa se nikoli ne sestavijo. Vprašaj in upaj na najboljše, pripravi se na najslabše in poskui pomagat če ti je dovollj zanj in če se ti zdi vredno. Mogoče sploh ni tako hudo pa te samo navajen ni.
lloyd, 20.08.2025 ob 10:21
Lahko vse kar so napisali, lahko pa tudi strah. Par slabih izkušenj te lahko precej sesuje. Eni rabijo 14 dni, eni pa se nikoli ne sestavijo. Vprašaj in upaj na najboljše, pripravi se na najslabše in poskui pomagat če ti je dovollj zanj in če se ti zdi vredno. Mogoče sploh ni tako hudo pa te samo navajen ni.
Hvala…. tudi če bova samo prijatelja, mi je zelo dragocen odnos, ki ga imava Ne vem pa, ali bi bila še lahko prijatelja, če bi se jaz intimno povezala s kakšnim drugim moškim…
Pokpollo, 20.08.2025 ob 10:25
Hvala…. tudi če bova samo prijatelja, mi je zelo dragocen odnos, ki ga imava Ne vem pa, ali bi bila še lahko prijatelja, če bi se jaz intimno povezala s kakšnim drugim moškim…
Dajva takole, če bi bil jaz na njegovem mestu- če bi mi bilo res do tebe, če bi te imel rad, bi te prekleto težko gledal z drugim. Bi bilo obema lažje da se ne bi videla več. Isto, če bi bil impotenten- si ne predstavlajm muk da veš da lahko samo gledaš, pa čakaš kdaj boš dobila nekaga, ki te bo odrešil ščemenja. To je igra, ki je ne moreš dobit.
lloyd, 20.08.2025 ob 10:34
Dajva takole, če bi bil jaz na njegovem mestu- če bi mi bilo res do tebe, če bi te imel rad, bi te prekleto težko gledal z drugim. Bi bilo obema lažje da se ne bi videla več. Isto, če bi bil impotenten- si ne predstavlajm muk da veš da lahko samo gledaš, pa čakaš kdaj boš dobila nekaga, ki te bo odrešil ščemenja. To je igra, ki je ne moreš dobit.
Občutek imam, da mu veliko pomenim… in ja, ne bi mogla biti “samo” prijatelja…. če bi jaz spoznala nekoga drugega… čaka naju odkrit pogovor, ki se ga oba izogibava, ker se bojiva, da bi izgubila to, kar je med nama…
Pokpollo, 20.08.2025 ob 10:40
Občutek imam, da mu veliko pomenim… in ja, ne bi mogla biti “samo” prijatelja…. če bi jaz spoznala nekoga drugega… čaka naju odkrit pogovor, ki se ga oba izogibava, ker se bojiva, da bi izgubila to, kar je med nama…
Odličnega zaupnega odnosa nikoli ne more porušiti iskrenost. Kvečjemu utrdi ga.
Saj znaš korektno povedati, kar želiš, kajne?
Monklja, 20.08.2025 ob 10:49
Odličnega zaupnega odnosa nikoli ne more porušiti iskrenost. Kvečjemu utrdi ga.
Saj znaš korektno povedati, kar želiš, kajne?
Sem mu povedala, da mi je težko in da pogrešam telesno bližino. Pa razen tega, da zaradi slabih izkušenj ne želi hiteti, nisem dobila drugega odgovora.
Se trudim razumeti, le malo dolgo traja vse skupaj…premiki pa so milimeter na teden… ?
Česa pa se ima za bat?
Če se po pol leta nista dala dol, verjemi,da ne gre za obojestransko privlačnost. Ti mu telesno očitno nisi tako privlačna,kot je on tebi. Ne bit huda za to, tega se ne da prisiliti, niti sam se ne more.
Noben normalen moški se šest mesecev ne obnaša tako, verjemi.
On, ali je peder, pa ti ne upa povedat ali pa si mu popolnoma neprivlačna. Če je impotenten? Well, ko bi mu bila seksi ipd, bi nikakor ne mogel bit impotenten.
Nehaj si delat utvare in bodita raje samo prijatelja. Tudi povej mu tako, mogoče pa bo povedal kaj po resnici…zaenkrat te na suho nate…
Brez zamere, resnica je pomembna.
Forum je zaprt za komentiranje.