Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mala Danka

Mala Danka

imam občutek, da sta jo stara dva fentala, mogoče po nesreči, mogoče sta bila konstantno nasilna. Nekam zakopala, pa prišla do zapuščene vikendice, kao mala je izginila.

Seveda je mrtva, to jaz pišem že ves čas.  Nobene logike ni v nekakšni ugrabitvi – otroke se ugrablja na mestih, kjer je veliko ljudi in ne za nekim grmovjem v neki vukojebini…. , kvečjemu bi lahko šlo za prodajo, ampak tudi prodaja bi bila malo verjetna.  Otroka so ubili.  Kdo točno, bo pa policija še raziskala.

Mala Danka je mrtva.

https://www.sd.rs/vesti/drustvo/mala-danka-ilic-je-ubijena-2024-04-04

Odgovor na objavo uporabnika
seveda211, 04.04.2024 ob 10:20

Mala Danka je mrtva.

https://www.sd.rs/vesti/drustvo/mala-danka-ilic-je-ubijena-2024-04-04

ups! Kot vedeževalka sem videla to, a sem mislila, da fantaziram… mislim na članek zgoraj

sam poglejte, moja objava je PRED uradno objavo o smrti, 9.13 sem objavila

mayya489, 04.04.2024 ob 10:26

ups! Kot vedeževalka sem videla to, a sem mislila, da fantaziram… mislim na članek zgoraj

Daj spelji se sprehodit skozi odprto okno, zaostala poscana nagravzna zverizena spaka.

Pa saj je bilo logično.  Že izjave matere na začetku preiskovanja so nakazovale na to.  Otrok pri 20 mesecih ne more v nekaj minutah izpuhteti.

To je res tragedija. Sicer ne edina, če pogledaš malo po svetu, a vendar. Brez potrebe

Bos “fantaziralo” o mrtvih otrokih, 04.04.2024 ob 10:32

Daj spelji se sprehodit skozi odprto okno, zaostala poscana nagravzna zverizena spaka.

iz tebe pa buta nasilje človek Nevaren si tudi ti s to agresijo v sebi. Te je baba pustila kajne

Upanje umira zadnje. Jaz močno upam in si želim, da je živa in zdrava pri kakšni normalni družini.

mayya489, 04.04.2024 ob 10:38

iz tebe pa buta nasilje človek Nevaren si tudi ti s to agresijo v sebi. Te je baba pustila kajne

Ne, nobena “baba” me ni zapustila, trogloditski trol. Bi pa bilo odlicno, ce bi ti zapustilo nas.

Če najdejo truplo je to najbrž to. Žal.

Ampak ne bi bilo prvič, da ljudje priznajo umore in druge zločine ki jih niso storili. Za 5 minut slave najbrž.

Strašno je to,da prav tekmujete dezurate cele dneve da objavite te tragične vesti. Vi ste bolj patetični od teh morilcev. Vi se še naslajate tu gor.

Bolani ste!

Ni je vec, hec je zdaj imam obcutek, da sta onadva zato  rekla, da je Danka verjetno na posnetku, da bi speljala pozornost drugam.. Vesta pa itak, da ni ona, ampak da opereta svoje roke..

Ker ti, ce vidis, da je otrok tvoj, ga spoznas takoj. Ne pa, da, se jima zdi, oziroma njej se zdi.

Pa itak ni, puncka na sliki je starejsa in bolj buckasta..

In poleg tega, zakaj bi nekdo, ki je ugrabil otroka, se javno kazal z njim sredi Dunaja, na tramvaj postaji, kjer je ogromno folka in ga lahko takoj kdo opazi.. Medtem ko cela Srbija in ostale drzave iscejo tega otroka in slike povsod po TV, internetu itd.. Se ona kaze sredi Dunaja.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4374793/prve-slike-deponije-u-banjskom-polju-bageri-sve-prekopavaju-otkriveno-ko-su-osumnjiceni-za-monstruozno-ubistvo-danke-ilic

Umorili so dve leti staro punčko. Pošasti!

Ne vrjamem da je mrtva.

Groza, 04.04.2024 ob 10:59

Umorili so dve leti staro punčko. Pošasti!

kot piše sta jo dva komunalna delavca zbila po nesreči in namesto, da bi se s tem soočila, sta jo odvrgla na deponiji.

Če prav razumem članek, naj bi šlo za nesrečo teh dveh delavcev vodovodnega podjetja.

.https://youtu.be/YYN5y9gu3BI?si=3xlQOQm-p8UtzUZQ

a se boste zdaj tisti, ki ste lupetali, da jo je mati prodala, umorila….. kaj opravičili nam ostalim, ker staršem se itak ne morete ker ste živali primitivne, SRAM NAJ VAS BO!!!!

Abc868, 04.04.2024 ob 11:00

Ne vrjamem da je mrtva.

Ne verjamem dokler je ne najdejo. Potem bi mama slisala avto, saj ni bila deklica 5km stran od nje.

qw1, 04.04.2024 ob 11:07

a se boste zdaj tisti, ki ste lupetali, da jo je mati prodala, umorila….. kaj opravičili nam ostalim, ker staršem se itak ne morete ker ste živali primitivne, SRAM NAJ VAS BO!!!!

Zakaj že bi se morali TEBI opravičiti?  Ker si nabijalo o ugrabitvi?

Edini logičen sklep je bil, da Danka ni bila ugrabljena, da se ni izgubila.  Torej ostaneta samo dve možnosti, ali jo je ubila oseba, s katero je Danka bila ( mama) ali pa prodala.  Tretja možnost, ki se je zdaj izkazala pa žal ni bila preveč verjetna, ker bi človek pričakoval da bi mama slišala udarec nekaj metrov stran. Ampak ni mogla slišati, ker se je dogodek odvil 400 m stran od vikenda in materina izjava, da je samo nekaj minut ni bilo zraven Danke ne pije vode.  Namesto da bi pazila na otroka je zgleda buljila v telefon.

tudi jaz ne verjamem tej zgodbi.

Grozno. Boga punčka, bogi starši.

Ampak, za moje pojme je mati kriva najmanj zanemarjanja mladoletne osebe. Otroka zbije avto, ona pa tega niti ne sliši, niti ne vidi, vse skupaj se pa odvije nekaj 100 m stran.

Kar pomeni, nič ni šlo za to, da je mama za hip pogledala stran. ta en hip je ziher trajal vsaj 15 min. 2 letni otrok v par minutah ne pride daleč.

Žal je otrok žrtev tako staršev, ki nista pazila nanjo, kot dveh nevestnežev, ki sta jo zbila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close