Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Santiago de Compostela Camino

Santiago de Compostela Camino

Ciao,

12. marca se odpravljam na Santiago de Compostela Camino. Nameravam hoditi do konca meseca, torej do 31.3.2009. V tem času seveda ne bom zmogla prehoditi celotne poti, zato se bom 1.4. vsedla na avtobus in se pripeljala do Santiaga z avtobusom. Nazaj grem 3.4.2009.

Če se mi želi kdo pridružiti naj pusti svoj GSM. Imam povprečno kondicijo in pot v dvoje bo po seveda po želji.

ciao

To potovanje imam že nekaj časa v mislih – peš ali s kolesom. Bi se prav rada priključila eni skupinici ali nekomu z enako željo. Stara sem “že 50” let! LP

Leta itak niso pomembna, saj po poti hodijo tudi 70-letniki. Pač hodiš.
Jaz sem stara 41 let, če želiš se mi lahko pridružišin seveda lahko greve tudi narazen na poti, saj ni nič obvezno.

Hoj,
odgovorila bi zankici, da se oblikuje manjša skupina,ki bi pot prekolesarila.Do začetka poti s kombijem, nato pa na kolo,kombi prevaža prtljago,leta pa so ta prava.

Tudi jaz, v kratkem 50 letnica, precej športno aktivna, bi kot prekolesarila. Kdaj pa načrtujete odhod?
Lep pozdrav

Planirana sta 2 odhoda,eden v maju in eden v juniju.Vsi, ki pot prekolesarijo so navdušeni, ni potrebno,da si vrhunsko pripravljen,dovolj je, da si redno športno aktiven in da spomladi sedeš na kolo.

Pozdrav

Ja, katero pot, gorsko ali cestnO? lani sem mislil it gorsko prepotovat, pa sem zaradi logistike odpovedal..

Cestna varianta za gorsko s trekingom ne bi prišel .

No, jaz bi šel edino gorsko, cestne nikakor. Če bo le vse ok, bom šel jaz potovat v Alpe julija, s kolesom jasno… :-)) Komaj čakam.

A bomo kaj kolesarili po kaminu?

Čeprav se mi zdi, da so najbolj idealni meseci za kolesarjenje nekje od maja do junija in potem jeseni za Camino..

No, jaz sem se odločil, predvidoma bo padla Švica in del Italije poleti… Komaj čakam….,na klance! 🙂

v Pirenejih, na Manjarinu in O Cebreiru zna biti v Marcu precej sneženo.

Šli bi v maju ali juniju.

Jaz bi šla pa rada peš. Julija ali avgusta. Ne vem še, kako bo z mojim dopustom. Bi šel kdo peš?

Do tja bi šel z kombijem,potem pa celo traso peš-za dlje časa

Pavel,s čigavim kombijem bi šel? Za koliko časa?

OJ !
Ja,jaz bi enkrat rada šla peš, a v dveh rundah, zaradi dopusta.
LP

Pozdrav!
Odpravil bi se peš. Star sem 32 let v srednji kondiciji, tko da se pridružim oz. se mi pridruži nekdo, ki se mu pretirano ne mudi. Pokličite 040351766, lp Matej

Seveda se pridružim tudi skupini, ali posameznikom (ženska ali moški), leta niso pomembna, lahko gremo tudi narazen na poti, brez obveznosti in vsak po svojem planu. LP Matej
Pokličite me na 040351766

Jaz štartam julija, v načrtu pa je da končam avgusta (32 dni hoje).

jaz, jaz ali si se že odločil-a? Od kod si? Ali bi hotel-a sopotnico?

Ja, imam že plačane letalske karte. tako da… zaziher grem.
če pustiš mejl, se ti javim, pa lahko rečeva še kakšno o Caminu.

Po pomoti sem zbrisala meil nekoga, ki mi je pisal- incialke so J n A. Prosim, če še enkrat pošlješ pošto.

Grem peš, 28 aprila iz LJ z vlakom, tako da bom začel s Caminom 30.4.

lp

Vso srečo in veliko lepih trenutkov,to je moja velika želja in bo 1x tudi uresničena.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close