Turčija z družino
Se malo hecaš z nami? Prvič slišim o tem. Pravzaprav niti ne vem, če sploh lahko izveš, kateri prevoznik takrat leti.
Odgovarjam limonci: Mi gremo prvič v Turčijo. Po opisih sodeč, naj bi bil kraj Side okrog 60 km od letališča. Poglej na zemljevid, se mi zdi, da je Side na eno stran zaliva, na drugo oz. nasprotno stran pa Kemer. Po moji oceni sta pribl. enako oddaljena od letališča. 1fen pa se sigurno ne šali, ko je napisal, da je Belek najbližji.
Napiši, če ni skrivnost kako ste se odločili, kam in kdaj greste. Mi gremo v hotel Paloma Side beach. Vedno zbiramo med hoteli, ki so družinam prijazni in kjer se kaj dogaja.
Hvala vsem za odgovore.
Mi se nismo odločili še nič konkretnega. V Turčijo bomo šli šele oktobra. Bomo pa izbirali med kraji Belek, Side in Kemer kot ste vas je večina svetovala.
Deti: sporoči kako ste se imeli in kakšen je bil hotel. Tudi mi izbiramo hotele, ki so primerni za dužine, imamo namreč 3 predšolske otroke. Zelo pomembno pa nam je tudi, da hotel ni predaleč od letališča.
Letos spomladi smo bili v Egiptu in je bilo super, ker je bil hotel res primeren za otroke.
Lepo se imejte!
Ob četrtkih 14,10 se leti iz Brnika z Sunexpress-om. Pred dvema tednoma
namesto ob tej uri so poleteli ob 23 uri. Čez teden dni ob povratku bi morali biti doma ob 13,30 a so bili ob 22,30. V letalu je bil mehanik, ker
letalo ni bilo povsem tehnično izpravno.
Ta prevoznik zamuja skoraj iz vseh letališč.
Lahko preverite na strani airport antalya in poglejte lete tega prevoznika.
Nič ne strašim, samo povem kaj se dogaja.
Lahko tudi povprašate koga, ki je letel pred dvema tednoma in vam bo povedal. Razburjene potnike je na Brniku moral celo direktor letališča
miriti in pregovarjati naj poletijo, veliko pa jih je z otroki enostavno odšlo domov.
Agencije bodo imele kar veliko reklamacij.
Toplo priporočam Kemer ali Beldibi(hotel Paloma Renaissance), zelo primeren za družine. Z nami je bilo ogromno majhnih otrok in mislim da so kar uživali. Kraj Kemer je manjšega obsega, ima tudi nekaj trgovinic lepo plažo.Oktobra je še vedno toplo, tako da ne bi smel biti problem. Nazaj smo leteli z nadomestnim letalom Adrie, ker smo imeli s Sun expresom kar nekaj težav z zamudo.
Priporočam predel Side. Bila že dvakrat v kraju Kumkoy, ki je oddaljen kakšnih 5 km od Side.
Bila sem hotelu Emir Beach sem zelo zadovoljna. Hotel je čisto zraven plaže, sobe zelo lepe, osebje prijazno; skratka ga priporočam.
Če greste v Turčijo, priporočam letovanje preko kakšne tuje turistične agencije, ker so cene kar nižje od tistih, ki jih ponujajo slovenske turistične agencije.
lp
Zanimivo:)
Naši dvojčici bosta letos postali šolarki, tako da gremo tudi mi 22. okt:) Mogoče se pa srečamo:)
Imamo pa še eno malčico.
Če boste našli kakšno ugodno varijanto za družine pa prosim napiši. Gremo še mi tja;) Tudi jaz bom napisala, če nejdem kaj pametnega.
Kje ste pa bili v Egiptu. Mi v Hurgadi, hotel Domina Makadi Bay
V nedeljo odhajamo na morje, tako da se oglasim tri tedne.
Se tipkamo…:)
deti: tukaj je moj mail, če želiš lahko še kakšno rečeva…. mojcaaat@mail.com
Čao
Popravljam svoj mail, ena črka je zmanjkala:)
Forum je zaprt za komentiranje.