Ženske po 39. letu niso več privlačne
Jaz pa mislim, da so 39 letnice enako uporbne kot 39 letniki, če ne še bolj. Jaz ko danes gledam ženske med 35-40 zgledajo ful doro – športne, urejene, samozavestne, poleg njih pa neki tipčki z lampom. Mislim, kdo je tu na očeh ko gresta mimo? V takšno žensko se vpiknejo od 30- 50 letniki in vsem se sline cedijo. Tip z lampom pa sedi za šankom in sanja, kako bi on najstnice. Ja, ja, še svoje ne more obvladat. To je realnost. Velikokrat!
Pretiravat pa tud ni treba:-)))
da ne boste prišle že do tja, da vas pri 30tih policaj vpraša, če ste dovolj stare, da spredaj v avtu sedite:-)))[/quote]
Nič ne pretiravam, ravno pretekli vikend je znanka upihnila že svojo 40.svečko in bi jo vizualno komod postavila med maturantke (no, če sem povsem odkrita – tudi po njenem obnašanju, a to je že druga zgodba 🙂 ).
Razprava o moški privlačnosti je nekaj drugega kot debata o ženski. Moški mora biti nekaj posebnega, da je spolno privlačen ženskam, ženska je pa lahko povsem povprečnega izgleda, ampak se bo vedno našel kakšen iskreno spolno zainteresiran fehtar. Seveda mnogi moški povprečne (tudi podpovprečne) zunanjosti pridejo do partnerk, vendar vse te zveze ne temeljijo na spolni privlačnosti, vsaj ženske jih ne doživljajo tako, temveč zaradi bolj pragmatičnih interesov. Velika večina dedcev tega ne razume. Mislijo, da izžarevajo nek šarm, spolno privlačnost, če kakšna kaže interes za njih. V resnici interes ni namenjen njim samim, ampak določeni koristi, do katerih lahko ženske pridejo prek spolnega odnosa z njimi. Seks z moškimi je za ženske pač nujno zlo za dosego ciljev.
Forum je zaprt za komentiranje.