Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM

Dobrodošli v 21. stoletju, čas v katerem vlada enakopravnost med spoloma (lol)

Se čist strinjam.
Posebna kuga so sfeminizirani, pomehkuženi, razvajeni moški, ki niso niti sami zase sposobni
poskrbet…

Ki pa je le stranski produkt permisivne vzgoje.

Sicer trenutno ne morem pogledati videa. Mi pa marsikaj povesta 2. in 3. post na to temo. Temo o feminizmu. Zacne pa se govoriti o “sfeminiziranih moskih”. So MON. In WTF je ta izraz?

Ki pa je le stranski produkt permisivne vzgoje.[/quote]

Je pač produkt današnje družbe….z vzgojo vred….

Sicer trenutno ne morem pogledati videa. Mi pa marsikaj povesta 2. in 3. post na to temo. Temo o feminizmu. Zacne pa se govoriti o “sfeminiziranih moskih”. So MON. In WTF je ta izraz?[/quote]

Ne veš, kaj pomeni feminizacija?
Poženščenje po slovensko…

Sicer trenutno ne morem pogledati videa. Mi pa marsikaj povesta 2. in 3. post na to temo. Temo o feminizmu. Zacne pa se govoriti o “sfeminiziranih moskih”. So MON. In WTF je ta izraz?[/quote]
Izraz, ki si ga lahko izmisli samo feministka.

Ni nujno. Nekateri starši otroke učimo, da ne udarijo nazaj, ampak da rešujejo z besedami oziroma dialogom. Če se nanesem na video bi bilo bolje, da otroke učimo, kako se ubranit pred koleriki in hudo impulzivnimi ljudmi.

Izraz, ki si ga lahko izmisli samo feministka.[/quote]

Hja, jaz si ga definitivno nisem izmislila….

Me ne čudi, kdo je avtor posta. Spet en nesrečnež več na Zemlji.

Ni nujno. Nekateri starši otroke učimo, da ne udarijo nazaj, ampak da rešujejo z besedami oziroma dialogom. Če se nanesem na video bi bilo bolje, da otroke učimo, kako se ubranit pred koleriki in hudo impulzivnimi ljudmi.[/quote]
To že. Vendar je pa eno nasilje in provociranje, drugo pa sposobnost biti samostojen in poskrbeti zase.
In to, da si se sposoben braniti, pa tudi udariti nazaj, če te kdo napade, je znak, da si sposben poskrbeti zase. Ker mehkužca hitro opazijo provokatorji in se nad njim znašajo. Pozneje, ko odraste, pa to vlogo prevzame partnerka. 🙂

Pogledal. In, ja, tako pac je. Enakopravnost med spoloma po zensko. Zagavarjanje le te s strani pozenscenih tipov je le stranski produkt feminizma.

Monovci pa nabijajo o mehkuzcih, lol.

Da jo tip zagrabi in obvlada, ona mal zajauka, pa bi folk kuj zacel pristopat.

Samo enkrat v zivljenju je ena ultrasibka zacela histericno noret na mene. In, kaj bos naredil, ni stvar mehkuzca ali ne. Le za zapestje mocno primes, da jo umiris, pa ze ne ves, ce se bo kaj zlomilo. Bolje se umakniti se, ce je le mozno. Se najmanj tvegas.

babo se v javnosti 1x užge, da se ji zrola ☺
je pa zato treba doma veliko trenirati, da v javnosti uspe vsakič že prvič ☺

če bi bil kdo od tukajšnjih ženomrzcev sposoben racionalne presoje, bi mu bilo jasno, da ne gre
za kvazi bitko med spoloma….
Gre za znašanje močnejšega nad šibkejšim….in ženska JE (vsaj v 95%) fizično šibkejša od moškega.
Pa malo karikirajmo tale video – če bi ta isti tip mlatil otroka, ali starca, bi bile reakcije ljudi enake, a ne?
In seveda bi se enako posmehnili, če bi taisti otrok ali starec “mlatila” tipa….
Ampak…ker je v posnetku ženska, gre seveda za feminizem….
Saj v bistvu gre za vse, kjer se prepoveduje nasilje nad žensko takoj za feminizem…a ne?

no prid miško, če si upaš….

Raje se vprasaj, kaj o namenu posnetka pove dejstvo, da se le ta zakljuci s sporocilom, da se (baje?) kar 40% nasilja v partnerskih vezah zgodi nad moskim. 😉

Raje se vprasaj, kaj o namenu posnetka pove dejstvo, da se le ta zakljuci s sporocilom, da se (baje?) kar 40% nasilja v partnerskih vezah zgodi nad moskim. ;)[/quote]
Fizičnega nasilja! O psihološkem nasilju pa bolje da ne govorimo 🙂 Že situacija iz sosednje teme je psihološko nasilje, ki ga bejba izvaja nad moškim zarad usranega prstana in poroke…

Ne. Sem že videl primer, enkrat v trgovini, ko je otrok svojo mamo fizično napadel . Mu je govorila naj preneha, naj se umiri itd. Pa so ji potem druge ženice priskočile na pomoč. V tem primeru se je šlo za znašanje šibkejšega nad močnejšim.

Lej dater, brezveze že ni bla histerična. Morš razumet.
Ziher si ji kej naredu (prevaru, whatever). V takem primeru morš prepir na cesto pelat pa ji ene par vzgojnih šamarov dokler te mimoidoči ne ustavjo. Tko so pol oni krivi za nadaljni potek dogodkov (porazdeliš krivdo – ne bit sebičen 🙂
Če boš bežu od take bo še slabš k te bo vpisala v feministično partijo (fapparty).
/sarcasm off

Raje se vprasaj, kaj o namenu posnetka pove dejstvo, da se le ta zakljuci s sporocilom, da se (baje?) kar 40% nasilja v partnerskih vezah zgodi nad moskim. ;)[/quote]

A baje? A tko, kot je baje kar 80-90% umorjenih v Sloveniji žensk (s strani partnerjev, zalezovalcev,
ljubimcev itd)?
Ne rečem, da nasilja nad moškimi ni….ampak 40%??? Razen če se šteje psihično nasilje, to pa komot.

Pa kaj spet palamudiš? A te spet noben ni želel nategniti?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Fizičnega nasilja! O psihološkem nasilju pa bolje da ne govorimo 🙂 Že situacija iz sosednje teme je psihološko nasilje, ki ga bejba izvaja nad moškim zarad usranega prstana in poroke…[/quote]

S strani moškega je itak vse, kar ni vabilo na seks, ali na pir na kavču, psihično nasilje….

Ne posploševat. Jaz imam rad ženske. 🙂

Seveda se ne gre za bitko med spoloma. Gre se za bitko interesov, želja, navad, vrednot….Gre se za to, čigav interes bo obveljal v nekem odnosu ali v družbi.

Fizični nivo je le eden izmed vseh dejavnikov. Fizična premoč še ni noben pogoj za celostno premoč. Na primer, pomehkužen moški je lahko fizično veliko močnejši od ženske, pa bo ženska nad njim imela premoč in bila nadrejena.

Pa kaj spet palamudiš? A te spet noben ni želel nategniti?[/quote]
SPET! 🙂

Pa kaj spet palamudiš? A te spet noben ni želel nategniti?[/quote]

A boš spet cvilu moderatorju, ko te bom nadrla nazaj kot psa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close