Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Zakaj mladi fantje tako vneto pecajo ženske tam okrog 35, 40 in tudi več let?
20 letniki so sploh sitni. Ampak pri njih razumem. Očitno so povsem neizkušeni v spolnosti in upajo, da jih bo katera naučila.
Ampaka kaj je pa s 25, 28 letniki? Zakaj tako vneto silijo v 10-15 let starejše ženske? Ti pa menda ne iščejo osnov spolnosti in učiteljice, ki bi jih učila?
Iščejo finačno oporo?
Jaz zgledam kar toliko stara kot sem, nisem videti nič mlajša. Samo ti mladeniči so pa res eni adijo pamet. Ne vem kaj bi ženska imela koristi s fantkom, ki je skoraj pol mlajši , recimo z 20letnikom ali pa t udi, če je ‘le’ 10 let mlajši 28letnik.
Kaj so res tako optimistični, da bi ženske jim prale, kuhale namesto mamice pa še stanovanje jim zastonj dale ali kaj?
Nekaj razlogov: http://www.elle.si/lifestyle/mismas/zenske-zrele-in-izkusene/
Iščejo tisto, kar pri sebi pogrešajo.
In ker smo priča neki permisivni vzgoji, ki vzgaja pomehkužene moške, jim zrela in samozavestna ženska predstavlja dober nadomestek njihove lastne samozavesti.
Oh, jest pa mislim, da sam zbirajo “trofeje”. Ker je to kukr moderno, cele fame so spletene okol teh “milf-ic”
(kok bedno ime itak) …pa da se pol hvaljo za šankom pred kolegi…
To je značka v zbirki, klukca narejena, tko kot je treba enkrat probat snifat, pa s padalom skočit, pa kar je
še takih “junaških” dejanj, s katerimi izpadeš frajer pred prjatli.
Dodano vrednost zadeva dobi, če narediš selfie z njo v postelji in ga daš še isti hip na FB…al kej podobnega…
Čeprav se grozno bere, je morda res nekaj na tem. Ti, wd40, a moraš res biti vedno tako prekleto resnicoljuben? :)))[/quote]
No ravno treba mi ni biti:-)) ampak… lahko mi verjameš, kar sem napisa, tudi to je del resnice, poleg vse tiste fame o milfah.. Poznam mulce, vem kaj jim roji po glavi… Potem se pa najde še kakšen brihtol starejšega letnika, ki zadevo malo podpihuje, pa nasedejo:-))
Čeprav se grozno bere, je morda res nekaj na tem. Ti, wd40, a moraš res biti vedno tako prekleto resnicoljuben? :)))[/quote]
No ravno treba mi ni biti:-)) ampak… lahko mi verjameš, kar sem napisa, tudi to je del resnice, poleg vse tiste fame o milfah.. Poznam mulce, vem kaj jim roji po glavi… Potem se pa najde še kakšen brihtol starejšega letnika, ki zadevo malo podpihuje, pa nasedejo:-))[/quote]
Dobro, če bom potrebovala iskreno moško mnenje, bom povprašala tebe. ;-))
Forum je zaprt za komentiranje.