Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski pri 30

samski pri 30

sem v vezi,ki pocasi razpada. Nikoli me ni bilo strah biti samska,do letos,ko je vse drugace. 30 let,prelomnica,zadnji vlak,kaj ce ostanem sama in brez otrok – to so misli,ki mi begajo po glavi. Ter seveda skrb,kje najti se kakega normalnega,samskega,po moznosti brez otrok? Se mi zdi skoraj mission impossible. Kaj mislite? Je bila kaksna v taki situaciji,pa da se je dobro izteklo?
l

Dobro? Torej ti enačiš biti dobro s tem, da si v zvezi in imaš otroke, ne s tem, da se prvo kot prvo ti s sabo počutiš dobro in zadovoljno? S takšnim razmišljanjem ne boš daleč prišla. Še si v vezi in že misliš na naslednjo.
Bodi brez skrbi, moški niso tako bedasti in hitro zavohajo ženske, odvisne od odnosov. Postavi s temelj, spoznaj sebe, bodi zadovoljna sama s sabo in brez skrbi, se bo našel nekdo, ki ga bo pritegnilo ravno to.
Poleg tega pa 30 let ni nobena starost.

Na milijone. Seveda, da se izteče dobro samo malo manj strahu in več poguma do življenja.

Brez skrbi, če si fejst punca ni nobenega problema, če si pa zategnjena, neurejena, zakompleksana nosilka lulike, potem pa zna biti problem. Sploh se pa ne obremenjun z “zadnjim vlakom” ker je brez veze. Lahko drug teden spoznaš nekoga, ki ti bo to to in začneš znova…skratka brez panike in veselo ter živahno naprej. Samo novim kandidatom ne takoj razlagat, da se ti kam mudi (poroka/otroci), to deluje zelo kontracepcijsko….pri moških. Pusti času čas, če boš ok, si bo moški sam zaželel kaj takega.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Jaz svetujem mlajšega 😉

Sem zamenjala svojega +5 za -5 in se imam super 😀

moja prijateljica.
z dolgoletnim fantom, ki pa se ni želel vezati sta se razšla pri njenih 31-ih, Pri 33-ih je spoznala zdajšnega moža. Zdaj imata tri otroke.

Tako, da ni za obupat.

Ne skrbi.
Tudi jaz sem bila pri tvojih letih pred razpadom zveze. Pa mi je bilo važno le to, da zaključiva to ne več smiselno ‘potovanje’ in da si lahko oddahnem od vsega. Sem bila vesela, da bo zdaj vse OK. Prav viselo mi je nekam za kakšne druge veze, važno da je bilo tukaj in zdaj vse dobro.

V bistvu sem se počutila zelo udobno. Po recimo pol leta pa sem prišla skupaj z nekom, ki me je opazoval že celo leto in ni vedel, kako priti do mene. Zdaj sva skupaj 3 leta in se imam tudi zelo udobno 🙂 res res sem srečna. Ampak veš kaj – prej sploh nisem imela občutka, da bi mi kaj manjkalo!

Skratka, ne skrbi, sprosti se in uživaj. Bo vse še prav. Vse se zgodi z namenom.

LP bejbi blu

geez s čem se eni vse obremenjujete… pust si zadihat pol boš pa že vidla, al boš rabla rednga partnerja pa otroke al ne. najslabš je direkt iz ene zveze v drugo koj letat.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pri 30 še nisi prestara in še ni čas za zadnji vlak.

Razidi se s tem, če ti res ne odgovarja. Potem pa se vpiši na kakšne tečaje, kjer je večina moških, ali pa v kakšno društvo, kjer je veliko moških. Pa poskušaj ne oddajati vibracij v smislu: moram dobit tipa, moram dobit moža…
Ker to moški zavohajo in se takih žensk ogibajo.

Pa seveda stilska preobrazba, če si sedaj nisi dovolj všeč. Že kakšen obisk frizerja dela čudeže… Ti kar pogumno. Nič ni prepozno.

najprej bi rada povedala,da nisem odvisna od vez,da znam biti samska in znam tudi uzivati v tem,in da nimam namena takoj iskat nove veze.

Priznam pa tudi,da bi rada imela nekoc otroke,druzina,po moznosti se psa,hehe. In realno pogledano v teh letih ni ravno veliko samskih,zal. Za namecek imam pa se samsko sosedo,malo cez 40,zagrenjeno,jezno na cel svet. Take prihodnosti se pa bojim.

Če boš upoštevala moj nasvet, ti bo sigurno uspelo.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ma ti si isto zadrgnjena kot tvoja soseda.

Enako se mi je zgodilo pred leti, le da sem bila jaz še malo mlajša. Po “reglcih” moških prav veliko okrog mene ni bilo (največ v zvezah), to pomeni enako stari ali malo starejši. Pa je prišel mimo en mlajši, he, he, he, to je zdaj moj moški 🙂 že uhuhu let … Tako da tudi jaz svetujem, tako kot ena zgoraj, da se ozri navzdol oziroma nazaj boš imela več izbire 🙂

Bom odkrit do tebe. Med 30-letnico in 30-letnico je razlika. Če si neprivlačne zunanjosti, imaš bolj malo možnosti. Neprivlačne ženske se praviloma oklenejo prvega tipa, ki pokaže zanimanje za njih in so z njim do konca. Če se ločijo, je za njih dobiti novega misija nemogoče. Samci, ki so na nivoju, hočejo lušno. Samcev, ki so mamini sinčki,celo pijanci, si pa itak nobena normalna ne želi. Potem odpirajo obupane teme na mon-u, kot so “kje so samski moški”.

Če si povprečna, ciljaj na ziheraše, ločence.

Če si po zunanjosti malo višji nivo, vsaj lušna, če ne celo lepa, se nimaš kaj bati. Lepe ženske s epraviloma poročijo nekje med 27 in 34 letom, ko par kandidatov sprobajo.

Sama veš, kje si. Jaz ti samo predočam situacijo.

V kakšnem smislu so ziheraši? Meni osebno se zdijo še najmanj ugoden kader.

Drugače pa brez panike in lepo počasi najprej počisti godljo, v kateri si zdaj, potem pa dalje.

Če si črnolasa, vitka,visoka…se nimaš kaj bat.;-))) Veliko je tudi na zunanjem videzu. Delaj na tem in ne se zdaj nažirat, ko si samska.

Pojdi v savno, na tekmo, koncerte …pa ni hudiča, da ne boš dobila “ta pravega”.

Če si črnolasa, vitka,visoka…se nimaš kaj bat.;-))) Veliko je tudi na zunanjem videzu. Delaj na tem in ne se zdaj nažirat, ko si samska.

Pojdi v savno, na tekmo, koncerte …pa ni hudiča, da ne boš dobila “ta pravega”.[/quote]

no, pa tudi če so tvoji laski druge barve ni panike-kar pogumno v novi life

Hvala lepa za prijazne, pozitivne besede:)

Ni me strah, da ne bi dobila partnerja, bolj me je bilo strah,da so vsi že oddani, ker ravno veliko samskih teh let ne poznam, tisti ki pa so, so pa taka žalost, da škoda besed. Samo očitno se z malo sreče še najdejo.

Hvala vam:D

Ob temle sem se spomnila teme, nekaj časa nazaj, ko so samske trdile, kako so srečne in oh in sploh. Kako jim moramo biti zavistne, da so frei, svobodne, da so izpopolnjene. Se mi je že takrat zdelo, da govorijo o kislem grozdju.

Tebi pa pravim samo to, da še ni nič pozno, da se malo upicani in na lov. Samskih moških nad 30 je še veliko. In tudi dobrih.

Drugače pa brez panike in lepo počasi najprej počisti godljo, v kateri si zdaj, potem pa dalje.[/quote]

Ziheraše ali ločence bi moral napisati.

30-letniki so vsi oddani samo na vasi.V mestu je veliko samskih fantov teh let.

Ob temle sem se spomnila teme, nekaj časa nazaj, ko so samske trdile, kako so srečne in oh in sploh. Kako jim moramo biti zavistne, da so frei, svobodne, da so izpopolnjene. Se mi je že takrat zdelo, da govorijo o kislem grozdju.

Tebi pa pravim samo to, da še ni nič pozno, da se malo upicani in na lov. Samskih moških nad 30 je še veliko. In tudi dobrih.[/quote]

Uh, a tale soseda je zdaj reprezentativni vzorec? Ti, jaz imam pa sosedo, staro malo čez 30, poročeno, mož dober tip, trije otroci, večno nezadovoljna, tečna ko drek, če jo vidim pred hišo, sploh ven ne grem, samo da se ji izognem. Torej so po tvojem vse poročene s tremi otroki nezadovoljne in tečne? Ker je pač ena soseda dovolj.

Drugače pa brez panike in lepo počasi najprej počisti godljo, v kateri si zdaj, potem pa dalje.[/quote]

Ziheraše ali ločence bi moral napisati.[/quote]

Aja.
Kdo so pa potem ziheraši?

Ziheraši pač, tipi, ki nimajo nekih zahtev glede žensk.

Ogromno je samskih moških pri tvojih letih, tako da le POGUMNO – prepričana sem, da ne bo tako zelo težko … samo bodi potrpežljiva in prvemu, ki ti bo malo všeč se ne obesi okoli vratu, ker ženska ne more skriti, če vsa obupana išče moškega za zakon, poleg tega pa še hudičevo odbija.
Srečno – le pogumno naredi nov korak, če veš, da za sabo puščaš nekaj kar bi prej kot slej razpadlo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close