Je katera iskala samo bogatega in sexi?
Kako najti bogatega in sexi? Poznate katero ali ste ve taki iskale in ste uspele najti? Sama ne znam najti niti enega za občasna dobivanja, kaj šele da bi bil oboje bogat in sexi. Pa nisem tako grda in debela. Sem pa sramežljiva. Kako se znebiti tega? Zaljubljenost se mi zdi brezveze, če se zaljubiš v nekoga, ki je zadovoljen z svojimi 500 eu in si želi tako živeti do konc življenja, imeti otroka, vsak dan kuhano kosilo, oprano… To ni zame. Torej kako najti nekoga ki je bogat in sexi. Samo bogatega ne bi, hočem takega ki bo tudi hooooooot. Pa če ni bogat, da je vsaj ambiciozen, želi nekaj doseči…
Tega bi takoj poročila. http://www.ekspresno.info/jakov-uspijeva-svladati-dinka-koji-zavrsava-u-zatvoru/
Bogat. V mislih nisem imela jahte in tri hiše, pa milijon na računu, ampak solidno službo z vsaj 3000 eu plače, dober poklic, ambicioznost, morda lastno podjetje… Ker imam dovolj revežev, ki so delali za 500 eu jamrali kako je hudo, spremenili pa nič. Raje sem nuna, kot da sem še z kakšnim jamračem.
Bravo za vprašanje. Ker lepota, oprsje, druge ženske “kvalitete” pri bogatem niso nič vredne, ker si na vsake dva meseca omislijo mlajše, druge, …
edino če ima ženska denar, bi tak znal ostati v zakonu
seveda bi imel zraven ne eno, temveč več ljubic, ne poznam namreč nobenega s plačo 3000′, ki bi bil zvest
Moj bratec je bogat. Ima čez 3000 € plače, ogrooomen avto, lastno podjetje vredno par milijonov in več kot 130 kg. Aja, pa ženo in hčerkico tudi, a to te verjetno ne moti?
P.S. Tudi jaz nisem ravno pri revnih. Težko je verjeti, kako so šele TIPI mahnjeni na denar. Vsi bi se nekam priženili in uživali od tujih žuljev. Zato tudi sama iščem nekoga z debelo denarnico, če bo pameten in sexi pa še bolje. Bejba, hudo konkurenco imaš!
Velik večja možnost je, da takega najdeš na tej http://www.slovenianboatshow.eu/ al pa podobni zadevi kot na lokalnem balinplacu. Lahko probaš tud v kakšnem portoroškem klubu, stari Ljubljani, tečaju kakšnega dražjega športa. Zagotovila pa ni, da na kakšni fensi lokaciji ne naletiš na tipa, ki se sicer preserava sto na uro, v resnici pa nima za burek, lahko pa tud naletiš na tipa, ki se v kafič v predmestju pripelje v stari kripi, žuli en pir, a ima še kaj več kot 3k mesečno.
Forum je zaprt za komentiranje.