Multipli nicki
Zadnjic sem bil v knjiznici in srecam tipa kako tipka po knjiznicnem racunalniku (ok, tipkovnici d me ne bo kdo zagrabil za jezik) poleg ima pa se notbooka. Ni bilo veliko prostor pa se usedem poleg. Klepetava in mi pove kako zadeva deluje na forumih. Takole pravi: doma imam PC in kabelski net-tam imam en nik. Ce bi se kdo rad igral ali ce zelim biti glavni imam poleg notbooka (seveda na kartico da je drug IP) tako da takoj dva navaliva na reveza in ga sesekljava 😉 Na ta nacin dobim podoporo in se mi zvisa rejting. Zenske pac padajo na tipe ki jih drugi spostujejo. Hm 😉 In kaj pocnes sedaj, vprasam? Ja to je vendar dodatni IP, in tretji nik.
Ne bom izdal foruma no najbolj mi je vsec bila igra “dobr-slab”. En nik je nesramen do zensk, drugi pa prijazen. Razlozi mi: nekatere padejo na prvega druge na drugega. Ponudb ne zmanjka 😉
Ne nobene naivnosti ni, nekateri pac imajo nacrt. Preprican sem da je tudi tu nekaj podobnih modelov. Da o menjavi nikov niti ne govorimo. Ta podatek pa bi res rad izvedel: koliko menjav je na leto?
Naivnost pač.[/quote]
A nas, ki odpisujemo na eno te isto? 🙂
Ne vem, ampak čedalje bolj se mi zdi, da ima Primož tu kake plačane “zabavljače”, ki vedno znova odpirajo teme na katere se potem klika, da forum ne zamre, ker princip pisanja je res vedno enak…
No, saj mu ne zamerim, on živi od tega, bolj sem jezen sam nase, ker vedno znova nasedem…. :/
Odslej bom tudi jaz idealna ženska. Z drugim nickom. Samo še v trgovino po kompjutor skočim … :)))[/quote]
Potem samo pazi dan si ne bos organizirala 2 zmenkov na isti dan pod razlicnima imenoma. Lahko se ti zgodi da 2 krat srecas isto faco ;)[/quote]
Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))
Potem samo pazi dan si ne bos organizirala 2 zmenkov na isti dan pod razlicnima imenoma. Lahko se ti zgodi da 2 krat srecas isto faco ;)[/quote]
Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))[/quote]
Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.
Mislim, da je skrajni čas, da se tudi jaz pojavim z novim nickom, in sicer kot poročena ženska z dvema otrokoma, ki se bo spravljala na samske ženske in moške češ, da je z njimi nekaj narobe. :)))[/quote]
Mmm … ne verjamem, da bi bilo to tebi všeč. Potem jih ne bi mogla osvajati.[/quote]
Jaz nikogar ne osvajam na MON-u. Razen, če je že navaden pogovor osvajanje.
Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.
Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.
Senza, nihče ti ni kriv, če si ne znaš izboriti svoj prostor pod soncem. Namesto, da bi izpostavila svoje prednosti, se zaletavaš v osebo, ki jo imaš za svojo konkurenco. Margot je zanimiva, ima smisel za humor….ti pa si enostavno neopazna. Mene tipi tudi v reali hitro opazijo, čeprav se ne oblačim vpadljivo, niti se v družbi preveč ne izpostavljam.[/quote]
Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.
P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…
Prav imaš. Senza nima nič SWAGa v sebi.[/quote]
Važno, da imaš ti dovolj Secretly We Are Gay -a za izvoz.
Antilopa, daleč od tega, da bi te imela za konkurenco. Ti in jaz privlačiva popolnoma drugačen tip ljudi, verjemi.
P.S. Za človeka, ki napiše, da me ignorira, je zelo zanimivo, da se v vtakne v moj post, čeprav je že iz nagovora jasno, komu je post namenjen. Vidiš, jaz sem ti (ravno s tem, da sem poudarila, da post ni tebi namenjen) želela pomagati pri tem, da bi me lažje ignorirala, pa nočeš…[/quote]
To pa verjamem, jaz privlačim zelo pametne moške. :))
Forum je zaprt za komentiranje.