Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezaželeni poklici pri partnerju

Nezaželeni poklici pri partnerju

Da ne smetim sosednje zanimive teme odpiram novo.

Mene pa zanima kateri poklici pri partnerju bi vas zmotili? Oz. s kom ne bi šli v razmerje zaradi njegovega poklica oz. službe?

Recimo mesar, mogoče moteče?

Ali pa recimo, da je ženska novinarka, ki poroča s kriznih območij, kar pomeni, da je več mesecev na leto odsotna od doma.

Ali pa recimo mornar, ki je tudi več mesecev odsoten.

Ali pa ženska, ki dela v kakem moškem poklicu, recimo da je avtoličarka ali kaj takega.

Vsak mesec je odprta tovrstna tema. Predlagam iskalnik.

Recimo… nuna.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ha,ha, odličen odgovor.

Diler.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

zvodnik, poklicni morilec… 😀

Meni pa ne bi bilo ok, če bi bil tip mornar, vojak, ki redno hodi na misije (če bi šel vsake par let na misijo ok, če pa bi se to redno ponavljajo pa mi ne bi bilo ok). Tudi kak vrhunski športnik mi ne bi bil ok, recimo on bi šel igrat nogomet v ZDA kaj pa jaz? Ostala sama doma.
Pa tudi kaki alpinisti mi niso ok, ker nikoli ne veš kdaj bo kaj narobe pa kar naprej na odpravah.

ok…dejmo primer…spoznaš nekoga, ki ti je nenormalno všeč…se dobita na pijači, v vsemu se štekata itd…nakar ti pove, da je vojak recimo al pa da mu je najljubši hobi alpinizem…. boš prekinla stike z njim zarad tega? ne vem…jst ne 🙂

Ne, stikov ne bom prekinila, ne bom pa šla v resno razmerje z njim.

aha ok…jst če bi srečala nekoga, ki bi mi bil nenormalno všeč in bi mela skupne poglede na vse…se sam na podlagi poklica ne bi odločala glede skupne prihodnosti…isto je vsak dan nevarnost, da ma tvoj tip avtomobilsko nesrečo, čeprav nima takga poklica… za fuzbalerje (in ostale športnike) je tko, da se ponavadi njihove drage selijo z njimi, če grejo pogodbeno v tujino špilat… mam 2 kolega, ki sta vojaka in sta bla na misiji že parkrat-oba mata resne punce, ki jim ni problem počakat, itak mamo pa mi čez bol mirovne misije, tko da pri naših vojakih ni neke panike, da se jim karkol zgodi, bol je problem odsotnost…se pa skoz slišiš drgač preko skypa itd. 🙂 tko da ja-za ene je tud poklic merilo, za druge ne…. vsak kakor mu najbolj paše 🙂

Ej, sorry, jaz imam svojo službo in se ne bi selila za fantom, vsake par let, ko bi menjal klub. To žal ne gre. Razen, če bi seveda tam dobila službo, ampak to seveda ni tako enostavno. Pa potem spet druga država čez par let? Ne hvala. Službe ne padajo z neba.
Kar se vojaka tiče pa, če bi bila ena misija na par let, potem ni panike, če bi bil pa vsako leto par mesecev odosoten pa ne hvala. Ne rabim virutalnega moža. Tudi virtualni seks me ne vleče.

ja sj te kapiram čist… glede fuzbalerjev in podobnih- jst poznam par primerov naših “športnikov”…poznam pa med temi samo eno punco, ki dela, ostale so vse brez službe oz. jim je služba da so lepe in majo otroka z njim… določene niti lepe niso neki no…. vojak- hm, itak majo določeno uni, da ne morš vedno it na misijo (včasih so se ful grebl za misije, ker so ble totalno bolš plačane in so potem lahk prej našparal in ustvarl s tega keša neki koristnga)… je pa res smotan ja, sploh če že maš otroka, da gleda fotra prek skajpa več k pol leta…. mah ka vem…. vsaka stvar na svetu ma + pa – .. morš sam pr seb razjasnt česa je več in se odločt 🙂

Meni pa ni, da bi bila lepa spremljevalka brez službe. Kaj, bi me potem, ko ne bi bila več lepa, načevljal? Je kar bolj ziher imeti svojo službo. Saj načeloma nisem proti selitvi kam drugam, ampak prej mora biti služba.
Pa tako, če gre nekdo recimo za pol leta v tujino na izobraževanje, mogoče tja delat, je v bistvu super. Recimo kaki profesorji gredo kdaj pa kdaj pa kaki znanstveniki. Samo ne preveč pogosto. Tako, da ne bo izpadlo, da ne bi partnerja nikamor pustila.
Hobiji tudi ok, samo ne ravno kaki himalajci.

Tudi me ne bi motilo, če bi šel kdaj sam zase na dopust. Recimo s kolegi smučat, ker jaz ne smučam, če bi seveda en del dopusta oba skupaj preživela.

ja če brez službe, spremljevalka-potem pač morš vzet v zakup vso sranje, ki ga to prinaša…ene tud za to živijo in izključno iščejo sam športnike že od nekdaj….sm tvojga mnenja glede tega, kar si napisala v zadnjih dveh komentarjih…itak, sj to je normalno 🙂

Ha,ha, odličen odgovor.[/quote]
Še par: novinar, politik, prostitutka, duhovnica česar koli, teolog in podobno, striptizeta, pa še kakšen poklic bi se našel…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

izpostavljena javna oseba (aka candra na TV, v medijih …)

Pa razne hostese…

Biti hostesa je tipično študentsko delo, tudi jaz sem bila nekoč, nič
groznega….da bi bila pa katera hostesa prav po poklicu…no, take
pa tudi jaz ne bi marala…. 🙂

Mogoče bi moral napisat socialite, al kako jim že merikanci pravijo:-)) Pa tajnice, pa v turizmu se tudi kakšna tečnoba najde… Še malo pa jih bo zmanjkalo;-)))

Si pozabu uslužbenke na davčni, pa na CSD :-))))

Ha,ha, odličen odgovor.[/quote]
Še par: novinar, politik, prostitutka, duhovnica česar koli, teolog in podobno, striptizeta, pa še kakšen poklic bi se našel…[/quote]

Zakaj pa ne bi smela biti novinarka?

Si pozabu uslužbenke na davčni, pa na CSD :-))))[/quote]
Uuuuu, uuuu, pa res:-))))) pa vse z filo faksa:-)))))

Uuuuu, uuuu, pa res:-))))) pa vse z filo faksa:-)))))[/quote]

Ta faks je čisto v redu, ni v redu FDV faks. 🙂

Uuuuu, uuuu, pa res:-))))) pa vse z filo faksa:-)))))[/quote]

:-(((((
na, pa si me…prizadel…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close