Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brez darila :(

Brez darila :(

Ker je ravno Božič, me nekaj zanima kaj bi naredili v mojem primeru. Za enega izmed Božičev od svojega fanta nisem dobila NIČESAR, čeprav je vedel da meni to ogromno pomeni. On ima veliko družino in se vsi med sabo obdarujejo – vsem skupaj sva kupila darila (neke malenkosti), name pa je očitno pozabil. Niti ene čokolade. Isto je bilo za moj rojstni dan. Češ da ni imel denarja o.O Kaj pravite? Jaz sem se počutila grozno, še vedno se, pa je od tega že kar nekaj časa. Zamera se kuha tako dolgo, da mu letos za božič nisem kupila prav ničesar, niti mu nimam namena za rojstni dan.

Prosim za kakršen koli nasvet, pogovor.

Veronika

Meni deluješ kot razvajena punčka, a to da maš njega ni največje darilo izmed vseh? Če ni dovolj razmisli o tem, če si ga sploh želiš.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To decembersko obdarovanje meni preveč prisilno deluje.

A če bi si želela samo eno čokolado za božič, sem razvajena? In isto velja za rojstni dan? Ne govorim o darilih za ne vem koliko denarja…. čokoladka te pride en euro, tudi manj…. Ne vem zakaj bi bila potem razvajena?

Če bi ti kupu čokoladko, bi pa rekla, da ti je kupu premajhno. Zmer neki…

Pa vseeno, meni se zdi ful lepo če podariš neko malenkost za božič, sploh pa za ROJSTNI DAN…. ? In če od ljubljene osebe ne dobiš ni….je mal žalostno…

No, če ne kupi nikomur, je škrt, če pa vsem, razen tebi…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ravno to je problem. vedno kupi VSEM, meni pa niti za božič niti za rojstni dan!!! To je ta “problem”, ki ga jaz tukaj vidim. Čisto na vse je pozoren, še na partnerke od stricov/bratrancev itd….vsem je kupil darilo, meni pa NIČESAR. In isto je bilo za rojstni dan…..
Bi vi naslednjič isto naredili in ničesar kupili zanj ?

Pa si sploh pisala božičku, si bila pridna čez leto? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imam dobro idejo. Prevaraj ga na Božič.

Mislim, da bi se lahko malo pogovorila. Darila sicer nimajo veze, se pa pojavi vprašanje prioritet.
Sicer kar se mene tiče, rad kupim kakšno reč, nekomu, ki mi nekaj pomeni.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mislim, da bi se lahko malo pogovorila. Darila sicer nimajo veze, se pa pojavi vprašanje prioritet.
Sicer kar se mene tiče, rad kupim kakšno reč, nekomu, ki mi nekaj pomeni.[/quote]

Ja sej ravno to sem mislila ja….nimajo veze, sama ne maram teh pretiravanj in pretvarjanj z darili – ampak samo da pokažeš neko pozornost. Pa vseeno, dejansko pri meni letos božiček zanj ni nosil :/ morda sem naredila napako s tem, ampak vseeno….

Pa kdaj boš doumela, da maš ti največje darilo (naj bi ga imela) in sicer NJEGA………… največ njegovega časa, drugi dobijo darila, ti pa njegovega kurca, kaj lepšega bi si želela, če želiš karkoli drugega potem se zamisli to je to.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sicer kar se mene tiče, rad kupim kakšno reč, nekomu, ki mi nekaj pomeni.[/quote]

Ja sej ravno to sem mislila ja….nimajo veze, sama ne maram teh pretiravanj in pretvarjanj z darili – ampak samo da pokažeš neko pozornost. Pa vseeno, dejansko pri meni letos božiček zanj ni nosil :/ morda sem naredila napako s tem, ampak vseeno….[/quote]

Zakaj ga pa kar direktno ne vprašaš? Tudi, če ga boš morala pustiti, boš vsaj videla njegovo reakcijo. Če se razideta, bo vsaj vedel, da zato, ker ti ni posvečal pozornosti. Tako boš iz leta v leto slabe volje okoli praznikov in rojstnega dneva, čas pa teče….

Bodi srečna in hvaležna, da poseduješ žensko intuicijo, s pomočjo katere si našla kompatibilno osebo, svojo dušo dvojčico, s katero boš živela srečno do konca svojih dni.

Ja sej ravno to sem mislila ja….nimajo veze, sama ne maram teh pretiravanj in pretvarjanj z darili – ampak samo da pokažeš neko pozornost. Pa vseeno, dejansko pri meni letos božiček zanj ni nosil :/ morda sem naredila napako s tem, ampak vseeno….[/quote]
Kaj pa če on misli, da je sam tvoje največje darilo? 🙂 Kaj pa on pravi na to, da kupi vsem nekaj, tebi pa nič?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj ga pa kar direktno ne vprašaš? Tudi, če ga boš morala pustiti, boš vsaj videla njegovo reakcijo. Če se razideta, bo vsaj vedel, da zato, ker ti ni posvečal pozornosti. Tako boš iz leta v leto slabe volje okoli praznikov in rojstnega dneva, čas pa teče….[/quote]

Sem ga vprašala, pa je rekel da ni imel denarja in da je mislil da ga bom jaz edina razumela če ne bom dobila darila…ampak sama na to gledam tako, da itak celo leto veš kdaj bo božič/rojstni dan, in da bi v celem letu lahko našparal tisti en ali dva evra za enko malenkost (za ta denar dejansko v kaki trgovini dobiš kako malenkost!)… Imaš prav, dejansko mi letos ni do božiča in praznikov, še manj do rojsntega dneva…. vse je izgubilo tisti čar 🙁

Kaj pa če on misli, da je sam tvoje največje darilo? 🙂 Kaj pa on pravi na to, da kupi vsem nekaj, tebi pa nič?[/quote]

Da nima denarja, in da je pričakoval da ga bom razumela…

In ti ga nisi. Ampak kaj to se je zgodilo lani?

Ne, jaz tega ne morem razumeti. Ker se mi zdi da ima lahko v enem letu našparaš tisti en evro, da za božič kupiš eno čokolado…. Ja to se je zgodilo lansko leto, in je v meni vse “privrelo” ravno sedaj, v času božiča. Ker me je situacija res prizadela 🙁

Zakaj ga pa kar direktno ne vprašaš? Tudi, če ga boš morala pustiti, boš vsaj videla njegovo reakcijo. Če se razideta, bo vsaj vedel, da zato, ker ti ni posvečal pozornosti. Tako boš iz leta v leto slabe volje okoli praznikov in rojstnega dneva, čas pa teče….[/quote]

Sem ga vprašala, pa je rekel da ni imel denarja in da je mislil da ga bom jaz edina razumela če ne bom dobila darila…ampak sama na to gledam tako, da itak celo leto veš kdaj bo božič/rojstni dan, in da bi v celem letu lahko našparal tisti en ali dva evra za enko malenkost (za ta denar dejansko v kaki trgovini dobiš kako malenkost!)… Imaš prav, dejansko mi letos ni do božiča in praznikov, še manj do rojsntega dneva…. vse je izgubilo tisti čar :([/quote]

Ne biti tako malenkostna, saj bistvo božiča ni v obdarovanju. To je samo potrošniška logika. Bistveno je, da se imata rada in da ti to čutiš oziroma ti on to zna pokazat. Ne ocenjuj ga po materialnih stvareh. Mogoče pa mu ni fajn, da ti kupi manj vredno stvar, če bi ti rad kupil nekaj več.

A letos se pripravlja enak scenarij? Najboljše, da si čokolado letos sama kupiš, pomaga pri slabi volji. 🙂

Sem ga vprašala, pa je rekel da ni imel denarja in da je mislil da ga bom jaz edina razumela če ne bom dobila darila…ampak sama na to gledam tako, da itak celo leto veš kdaj bo božič/rojstni dan, in da bi v celem letu lahko našparal tisti en ali dva evra za enko malenkost (za ta denar dejansko v kaki trgovini dobiš kako malenkost!)… Imaš prav, dejansko mi letos ni do božiča in praznikov, še manj do rojsntega dneva…. vse je izgubilo tisti čar :([/quote]

Ne biti tako malenkostna, saj bistvo božiča ni v obdarovanju. To je samo potrošniška logika. Bistveno je, da se imata rada in da ti to čutiš oziroma ti on to zna pokazat. Ne ocenjuj ga po materialnih stvareh. Mogoče pa mu ni fajn, da ti kupi manj vredno stvar, če bi ti rad kupil nekaj več.[/quote]

Vem da je potrošniška logika – samo to apeliram na ogromne nakupe. Meni nikoli ne kupi nič kaj vrednega. Se stvari darila zame npr gibljejo okoli 10,20 eur ……mogoče kdaj 30. Tako da niti ne pričakujem nikoli nekaj dragega (tega tudi nebi hotela navsezadnje). A se nebi vsaka ženska počutila fajn, da se na svoj rojstni dan (tudi božič) zbudi in jo partner preseneti z rožico? Mogoče sem pa pač samo jaz tako čudna in občutljiva….

Treba ga je razumeti, tako kot pravi Antilopa: morda ni hotel prizadeti tvojih čustev s poceni darilom. Če boš dovolila, da ti trmoglavljenje s tako malenkostjo uniči srečo z ljubljenim bitjem, potem si je niti ne zaslužiš.

Če bi imel namen ti karkoli dati, bi sigurno našel tisti evro ali dva.
In če je vedel, da ti to toliko pomeni, potem to pomeni, da mu ni ravno mar za tvoje želje.
Mislim, da boš z njim še velikokrat razočarana, če se že pri takšnih malenkostih zatakne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close