Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Let`s talk about sex!

Let`s talk about sex!

Če je ljubezen kemijski proces, je seks mehansko delo. .-)

In kakšni ste kot “delavci”?
Se trudite, da je “delodajalec” zadovoljen, ali poskrbite le, da je opravljeno delo v vaš užitek?
Namreč slab delavec – nezadovoljen delodajalec, pa lohk sledi “You are fired” . :-))

Def Lepard – Pour some sugar on me

https://www.youtube.com/watch?v=zISm3sOpNBc

Vprašanje je, kdo je v tem primeru delodajalec in kdo delojemalec. 🙂
Če oba nista zadovoljna, potem tudi posel ne laufa. 🙂

Jaz vedno vzamem, da sem v tem primeru delojemalec. 🙂
“Zadovoljna mušterija uvek se vrača” 🙂

Kaj pa vem. Vedno sem imel več veselja z njenim veseljem, kot pa z mojim:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To delo je vedno kombinacija dveh delavcev. Samo en dober delavec nima in nikoli ne bo imel vpliva na dober izdelek.

To delo je vedno kombinacija dveh delavcev. Samo en dober delavec nima in nikoli ne bo imel vpliva na dober izdelek.[/quote]

Se popolnoma strinjam.
Ampak tukaj in na tem mestu je takoj vprašanje čustvene zrelosti in sproščenosti enega od partnerjev, da izdelek ni dober.

To delo je vedno kombinacija dveh delavcev. Samo en dober delavec nima in nikoli ne bo imel vpliva na dober izdelek.[/quote]

Se popolnoma strinjam.
Ampak tukaj in na tem mestu je takoj vprašanje čustvene zrelosti in sproščenosti enega od partnerjev, da izdelek ni dober.[/quote]

Ma ni vse čustvena zrelost.
Nekaj pa ti ja “bog da”, pa okolje.

Pridni, pridni. Skoraj deloholiki.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moški delavci vsi sebe ovrednotijo zelo visoko, a objetkivno dobrega delavca lahko oceni le delodajalec. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od srca nasmejal, ker je namreč popolnoma res. :-))

Od srca nasmejal, ker je namreč popolnoma res. :-))[/quote]

Mislim, da marsikateri delodajlci nimajo vedno odkritega odnosa z delavci, tako da jih tudi za slabo opravljeno delo potrepljajo po ramenih, da ne zbijejo delavčeve morale in prepričanja o lastni moški vrednosti. Zato ti nikoli ne izvisijo pri gostilniških ali pa tudi forumskih debatah, ko se je potrebno pohvalit – razni Daterji itd…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislim, da marsikateri delodajlci nimajo vedno odkritega odnosa z delavci, tako da jih tudi za slabo opravljeno delo potrepljajo po ramenih, da ne zbijejo delavčeve morale in prepričanja o lastni moški vrednosti. Zato ti nikoli ne izvisijo pri gostilniških ali pa tudi forumskih debatah, ko se je potrebno pohvalit – razni Daterji itd…. ;)[/quote]

-;)))))))))

Mislim, da marsikateri delodajlci nimajo vedno odkritega odnosa z delavci, tako da jih tudi za slabo opravljeno delo potrepljajo po ramenih, da ne zbijejo delavčeve morale in prepričanja o lastni moški vrednosti. Zato ti nikoli ne izvisijo pri gostilniških ali pa tudi forumskih debatah, ko se je potrebno pohvalit – razni Daterji itd…. ;)[/quote]
Resno vprašanje. Si ti sploh že kdaj delal v življenju ???

Ah, če mora dobiti kdo ustno pohvalo, potem je že nekaj sumljivo. -))

Dejstvo je, da ženske veliko lažje zaigrajo orgazem, da nebi prizadele moški ego.
Tukaj pa nastane cel kup vprašanj. Je to pošteno od nje do sama sebe? Je to pošteno do njega? Se je res lažje zlagati, kot odkrito pogovoriti?

Samo eno vprašanje, zakaj je tako trapasta da to počne. A ni lažje nekaj popraviti, če ti nekdo pove, kaj delaš narobe.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Samo eno vprašanje, zakaj je tako trapasta da to počne. A ni lažje nekaj popraviti, če ti nekdo pove, kaj delaš narobe.[/quote]

Točno tako. Cheers Mate!
Pa smo zopet pod odkritostjo in zaupanjem. Kot sem že napisal v drugi temi, zaupanje se začne pri sebi.

Ker nima dovolj poguma, pa ker noče izpast nesramna. Sej veš ženske so vse prijazne dušce dobrega srca…

Ženskam ni tako bistven orgazem, kot pa moškemu.
Zato ji “igranje” orgazma ne predstavlja nekega problema.

Zato ji “igranje” orgazma ne predstavlja nekega problema.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Igra po moje zato, da ima mir pred trotom in ker lahko. Da pa orgazem ni pomemben pa prepričaj izumitelja vibratorjev in urednika Pavlihove pratike.:-)))

Pomoje najbolj debilna izjava kateregakoli MONovca v celotni zgodovini MONa.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA[/quote]
Se vidi, da nimaš izkušenj. 🙂

Ženska lahko zelo dobro uživa v seksu in je zadovoljna, pa čeprav ne doživi vedno orgazma. Seveda pa to ne velja na dolgi rok. 🙂

Razen, če ima res hude insajderske informacije….

Igra po moje zato, da ima mir pred trotom in ker lahko. Da pa orgazem ni pomemben pa prepričaj izumitelja vibratorjev in urednika Pavlihove pratike.:-)))[/quote]
Beri in se izobražuj: 🙂

http://www.moskisvet.com/clanek/rubrika/fokus/zakaj-zenske-hlinijo-orgazem.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close