Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšen je za vas pravi moški?

Kakšen je za vas pravi moški?

Dajmo še ugotoviti kakšen je za vas pravi moški, kakega moškega bi imele za partnerja.
Najprej glede videza.
Sme biti debel ali pa zelo suh ali pa bilderske postave ali..? V glavnem okvirji za postavo.
Kaj pa višina?
Pa izobrazba? Bi imele nekoga, ki ima samo OŠ, samo SŠ…? Bi imela doktorja?
Kaj pa služba, brezposelni pridejo upoštev?
Kaj pa višina plače, koliko mora biti?
Kaj pa bivanje, sme bivati pri starših?
Kaj pa športanje, koliko je zaželeno, da športa, kaj je preveč, kaj premalo?
Kaj pa kultura, kulturne prireditve, koliko je minimum in kaj je žepreveč?

Pa pustimo to, da mora biti prijazen, zvest, vljuden, razumevajoč, pameten, razgledan, pošten, odkrit… to so take stvari, ki so verjetno vsem pomembne. Če tega ni, tudi zgoraj naštete zadeve niso več aktualne.

Enega. Vem kakšnega. Celo mislim, da vem, katerega.

Imaš vročino?

Naj ti bo:
1. Mora biti debel.
2. Višina 160 cm.
3. Najbolje nedokončana OŠ.
4. Obvezno brezposelni.
5. Brez socilnih transferjev.
6. Lahko biva pri ženi.
7. Šport je strošek, torej brez športa. Če pa grickanje kokic pred fuzbal tekmo pomeni šport, pol pa naj bo.
8. Kaj je to kultura? Ne rabi tega.

Tolk na kratko.

To si opisala takega kot si ga ti zaslužiš :)? Glede na tvoje pisanje tu gor, si si pravega izbrala.

To si opisala takega kot si ga ti zaslužiš :)? Glede na tvoje pisanje tu gor, si si pravega izbrala.[/quote]

To sem pisala zate:). Moj je idealni.

Še enkrat: kakšen je za vas, kakega bi ve imele. GF, je že napisala.

To je bolno, kar sprašuješ, zato je bilo moje vprašanje o tem ali imaš vročino na mestu.

Izbira partnerja ni enaka izbiri kužka.

Verjamem, GF, tvoje pisanje na MONu je vedno na izredno inteligentnem nivoju. Prav porast inteligence mona si povzročila.

Vem ja. Zato imam visoka intelektualna pričakovanja tudi od drugih. Pa se vedno uštejem, ker pri vseh to ni mogoče. Kot recimo pri tebi, a ne.

To si opisala takega kot si ga ti zaslužiš :)? Glede na tvoje pisanje tu gor, si si pravega izbrala.[/quote]

To sem pisala zate:). Moj je idealni.[/quote]
In virtualni. 🙂
Daj še link so njegove slike, da ga vidimo. 🙂

Saj ti ga je nazorno opisala, zdaj si pa ga nariši :). Slika še ne obstaja.

A dejansko ocenjujete potencialne kandidate po vseh teh kriterijih?
Višina in teža pri meni ne ig_ata vloge, bi pa glede na športen način življenja najbrž odpadli prekomerno debeli, ne zaradi številk ampak ker predvidevam, da se nekdo s 150kg ne giba prav redno.
Glede službe mi je važno predvsem, da svoje delo rad opravlja in ga izpopolnjuje. Mam rajši tišlarja, ki z zadovoljstvom ustvarja nekaj novega, kot nekega še in še študiranega človeka, ki mu je služba samo nekaj od 8ih do 4ih in mesečni priliv na bančni račun.
Ni problem, če biva v isti hiši s starši, če je le samostejen in ne dopušča, da posegata v njegove odločitve.
Športno povprečen rekreativec, kultura pa sem in tja kdaj.

So pa to samo dodatni kriteriji, bistveni so vsaj v mojem primeru drugi.

Končno en konkreten odgovor. glede službe pa jaz nisem tako stroga. Se mi zdi, da tako večini pomeni služba pač nuja, da preživijo. Skoraj ne poznam ljudi, ki bi res z veseljem hodili v službo, ampak preprosto zaradi denarja. Tako, da pri tem kriteriju jaz nisem tako stroga.

To sem pisala zate:). Moj je idealni.[/quote]
In virtualni. 🙂
Daj še link so njegove slike, da ga vidimo. :)[/quote]

Si pa firbčen:)).

Morda bi še tema bila zanimiva, če ne bi riba vse zasrala ..

Sem pa mislila, da boš ti povedal kaj o idealnem moškem:))).

O, jest pa imam tudi telesne kriterije. Samo si tko…bl nedoločni…
Recimo, rada imam, da je višji od mene….ampak ne štanga.
Mora ga bit nekej skupaj….ampak bohvar, da je zavaljen.
Barva las in oči je dokaj poljubna, absolutno pa ne maram polizanih
latino tipov ali tistih sultanov al kaj so….tud večina taljanov je na robu sprejemljivega…
Ja pa fajn, če lase ma. Brada, brki….hnja no.
Mora pa met prijazne učke in smejalne gubice okol njih.
Usta je fajn, če niso predebele ustnice…ampak take…sočne, poljubovalne…
Zlo važne so roke…velike, spretne 🙂 , ne znam povedat, kakšne so mi všeč..lepe skratka
Ni važno, kaj dela, ampak tisto mora počet z žarom…če to ne, naj ima vsaj kakšen hobi, pri
katerem res uživa.
Najbolj pa padam na zrelost in pamet….tisto, ki pride z izkušnjami in z odprtostjo do
sprejemanja novih stvari…večnega učenja..
Imet mora rad živali in one njega.

Tak približno je pravi zame. Se pa pustim vedno rada presenetiti :-))

Skela, kakšna je to polizana barva? :)))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Skela, kakšna je to polizana barva? :)))))[/quote]

Nisem napisala polizaba barva, ampak polizan tip 🙂
To pomeni, da se kakšna graužarija cedi iz njegovih las….po možnosti še nazaj začesanih…
Da so pol tudi debele zlate verige na kosmatih prsih vse mastne 🙂
Zdej pa oprostite minutko, grem bruhat….

lol

Skela dober okus. Moram pa priznati, da se pri meni določeni kriteriji sčasoma spuščajo. Recimo nekoč ni smel biti plešast, kaj plešast, nujno je moral imeti goste lase. Zdaj pa, če vse ostalo štima, nič zato, če je plešast :).
Meni je tudi skoraj nuja, da je višji od mene. Samo to ne pomeni, da so mi 190+ všeč. Bi me vrat bolel. Tako malo višji od mene je pa super.

Glih tolk, da moram mal na prstke stopit, da mu lupčka dam…. 😉

Si pa zanimiva s svojim razmišljanjem..bom začela mislit, da sem premalo zahtevna, ker vidim, da sama nimam pol toliko kriterijev oziroma o njih ne razmišljam 🙂

Ženskam edina stvar, ki vam je resnično pomembna, je višina. Če si 160cm palček nimaš šanse pri nobeni, pa naj si še ne vem kok fancy oblečen, urejen, nabildan,…Nič ti ne pomaga tu. Tako da na kratko, edini pogoj je višina.

Kar se pa karakterja tiče, mora bit drzen, zabaven, nesramen in pa predvsem nedosegljiv. Tu bi zraven prištel še, da ni zapečkar, da ima dobro razvito socialno mrežo, nek krog prijateljev, ki ga spoštujejo in imajo na splošno dobro mnenje o njem. Zraven ima lahko še nekaj “prijateljic”, ki se mu prilizujejo & hihitajo njegovim “šalam”, tako da mu ni nikoli dolgčas, niti takrat, ko je samski.

Pa še misel dneva :

*To be attractive when being yourself, you need to love yourself. When you love yourself, you’re full of yourself!*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close