Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Na katerih športnih tečajih in podobnih aktivnostih je kaj šans, da najdem kako samsko žensko tam okrog 30-40?
Pa ne mi pisat aerorobike, joge.
Zanimajo me vadbe, tečaji, ki se odvijajo v naravi. Recimo padalski tečaj ali kaj takega.

Aikido, judo, sabljanje, taekwondo, kickboxing in podobno:)).

Ej, a ti veš, da ne boš dobil ženske, če ti na čelu piše: IŠČEM!

Borilni športi? Pa je tam kaj žensk? Drugače pa hvala za idejo. Se dobro sliši, zanimive dejavnosti. Moram malo prečekirat.
Vem, da na kaki jogi je polno žensk, ampak joga pa mene ne vleče.

Kak plesni tečaj. Na Salso se vpiši.

Kaj boš na kickboxingu spoznaval ženske, haha. Tam so same možate, podobne Goldfish.

Drugače sprašujem predvsem po športnih dejavnostih, tečajih, ki se odvijajo v naravi.

To je bil joke…alohaaa. EB, vpiši se v tečaj kleklanja, da se malo pomiriš.

Ti pa na fitness, da ne boš zgledala k hribovska jožica.

Fitnes mi ne ustreza, ker si ne želim povečevati mišične mase. Hodim pa na druge stvari, ki se tebe ne tičejo. Še to se mi manjka, da me začneš zalezovati v reali.

Fitnes je samo za tipe z nizko samozavestjo.
Meni so luštne atletinje, plezalke, razne borilne veščine – punce super zgledajo. Plesalke so sploh zakon.
Samo težave je v tem, da mene športi v dvoranah sploh ne vlečejo. Borilne veščine bi še šle, to se mi vseeno zdi privlačno tako, da dobra ideja.

Potem pa še najbolje, da se prijaviš sem :

http://www.psih-klinika.si/

A take ti pecaš tam po fitnesu. Zdaj bi pa rad še za njo, da je taka? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa še najbolje, da se prijaviš sem :

http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D
Tipičen odziv nesamozavestnega tipa. Takojšnja užaljenost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A take ti pecaš tam po fitnesu. Zdaj bi pa rad še za njo, da je taka? :)[/quote]
Take so prave lepotice v primerjavi s tvojo…

Ti si užaljen, ker te noben ne šmirgla, potem pa iščeš pozornost s provociranjem 🙂

Jaz se samo hecam. A sem koga sprovociral? 🙂

Zdaj si že dva egota sprovociral…frutolinota in entipkota:).

A take ti pecaš tam po fitnesu. Zdaj bi pa rad še za njo, da je taka? :)[/quote]
Take so prave lepotice v primerjavi s tvojo…[/quote]
Če si ponosen na svojo postavo si po avtorjevem mnenju nesamozavesten 🙂

Bolj slaba tolažba bo to, ampak ok lol

Če si ponosen na svojo postavo si po avtorjevem mnenju nesamozavesten :)[/quote]
Upam da te takšne nebuloze ne ganejo… 🙂

Itak, da me. Točim solze in močim svoj 6pek 😀

Če si ponosen na svojo postavo si po avtorjevem mnenju nesamozavesten :)[/quote]
Nekaj je ponos, nekaj povsem drugega pa je napuh.
Ali pa obstaja še kaka bolj primerna beseda za napuh? Fiši?

Napuh ali luciferjev efekt:).

Ali pa obstaja še kaka bolj primerna beseda za napuh? Fiši?[/quote]
Lepi ljudje smo že po defultu večvredni in temu primerno se tudi obnašamo 😉

Saj isto je pri ženskah. Zato pa tudi so vse lepotice po tvoje ošabne, samovšečne, nezrele itd, ker so ti nedostopne, potem moraš pa po portalih iskat povprečne in podpovprečne 🙂

Ali pa obstaja še kaka bolj primerna beseda za napuh? Fiši?[/quote]
Lepi ljudje smo že po defultu večvredni in temu primerno se tudi obnašamo ;)[/quote]
Niste več vredni, le tam, kjer vam je odvzeto, vam je dodano nekje drugje. Da ste bolj enakovredni ostalim. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close