Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?
Ne vidite iskalci, kako vas vaše iskanje samo frustrira? Ženske so vam prefine, pa otroke hočejo, pa ne zanimajo vas stvari, ki zanimajo ženske, pa v vsem vidite oviro..Radi bi vi žensko, ki je mlada, pa privlačna, pa da noče otrok, ker vi jih že imate..
To je brezupno. Pač niso vsem vse stvari dosegljive. večina ljudi ni dosmrtno zafrustriranih, ker jim je nekaj nedosegljivo. Pač se navadite živeti brez žensk?
Tečko, vse resne zveze so se po večini razvile iz neresnih. Daj verjemi Margot. :))[/quote]
Torej koliko neresnih zvez skleneš s temi,ki te ogovarjajo?[/quote]
Ooo veliko teh! Če ne bi bila že v zvezi.
Ampak, kot vidim imaš ti en večji problem. Otrok ne bi več imel. Torej bi rad eno žensko, po vsej verjetnosti maldo, ki pa ne bi bila rada mati, hkrati bi pa morala biti mačeha. Ne bi pa smela biti mamica, ker ti ne bi bil rad očim. Drži?
Mogoče bi se pa le začel ukvarjati z jadralnim padalstvom.
Prav smešni so. Žensko si najdeš sredi belega dne, ji pomežnikneš, kakšno rečeta, pobereš kontakt, naslednjič gresta na zmenek itd. Avtorjev slog življenja, ni nobeno opravičilo, da si ni sposoben poiskat ženske, to, da se nahaja samo v moški družbi je bolj slab izgovor. Razlog zakaj je on še vedno samski je, ker je asocialen oz. nespreten pri navezovanju stikov. To so štorasti, ženskam čudaški moški, ki jih ne zanimajo.
Kvaliteta moškega se gleda skozi mesečne prilive na njegov tekoči račun in ne starost! 🙂
Poglej ti, bodoči tečajnik.:)) Jaz delam od doma. Ni žensk, ni moških. Ne športam. Pa se redko kdaj zgodi, da me nihče ne ogovori, ko grem ven. Nazadnje pred trafiko, ko sem si šla čike kupit. [/quote]
Pohvalno, ampak ti še malo manjka, da prekosiš Daterja. Ne vem točno, morda po samohvali, mogoče pa številčnem obleganju nasprotnega spola. Menda je slednje bolj pomembno izpostaviti, če drugi čitamo. ;))
Da bi menjal hobi za to da bi našel partnerja… To pa ni ravno bistvo hobijev. Sicer pa so lahko tudi ženske hobi. Kar se denarja tiče- jama brez dna:-) Pa nekaj zadovoljstva in frustracije…. Hobi je lahko tudi iskanje ženske. Aja samo,tega že imaš….:-)))
Matjažko, a tebe nikoli nobena ne pocuka? Ooooo kako žalostno. Pa saj ti bo zalaufalo, boš videl. :))[/quote]
Zagotovo, naslednjič ko grem v bife z Marihuano. Ker se bomo v govoru ujeli, si tudi ti vabljena na šnaps. :D[/quote]
Iskreno povedano bi ti raje svetovala, da se še ti vpišeš med jadralce.
Povej, da si padalec že dolgo. Pa ne hodi v detajle :)))
Zagotovo, naslednjič ko grem v bife z Marihuano. Ker se bomo v govoru ujeli, si tudi ti vabljena na šnaps. :D[/quote]
Povej, da si padalec že dolgo. Pa ne hodi v detajle :)))[/quote]
Ne razumem tvojih metaforičnih zvez in prenesenih pomenov ter besednih iger, jaz sem preprost človek, še za besedo seks ne poznam druge besede kot fu*, ampak saj boš med samimi domačimi v gostilni. 😀
Povej, da si padalec že dolgo. Pa ne hodi v detajle :)))[/quote]
Ne razumem tvojih metaforičnih zvez in prenesenih pomenov ter besednih iger, jaz sem preprost človek, še za besedo seks ne poznam druge besede kot fu*, ampak saj boš med samimi domačimi v gostilni. :D[/quote]
Jaz pa ne razumem kako si ti predstavljaš, da boš pil šnaps z Marihuano. Pa človek božji, a ne vidiš da on tolče rakijo na rakijo, cel večer, potem pa zdere flašo vina in je še vedno zmožen sek… (ali pa fu***, kakor hočeš). Daj mi povej, si ti zmožen toliko spit? (drugo me ne zanima).
Da bi menjal hobi za to da bi našel partnerja… To pa ni ravno bistvo hobijev. Sicer pa so lahko tudi ženske hobi. Kar se denarja tiče- jama brez dna:-) Pa nekaj zadovoljstva in frustracije…. Hobi je lahko tudi iskanje ženske. Aja samo,tega že imaš….:-)))[/quote]
Saj dvomim, da bi tudi on menjal hobi. Menjal bi samo začasno, da najde žensko, potem pa nazaj na stare hobije. 🙂
Točno tako, hobij je lahko tudi iskanje ženske v reali oz. spoznavanje in flirtanje z random pičozami. Samo za vas je to pretežak zalogaj, ker vam primanjkuje samozavesti. Zato pa mečete denar za tečaje, se udeležujete nekih delavnic, krožkov, samo zato, da bi lahko prej koga spoznali. Kaj ni to lame ? Na koncu koncev pa se gre samo za nepotešenega moškega, ki bi ga čim prej rad umočil. Zakaj potem ne skoči do prostitutke, saj bi tudi tam moral plačat, pa še hitreje bi prišel do začrtanega cilja.
Ti visoki kriteriji avtorja so v resnici “mindfuck”, zanalašč je napisal “iščem pametno, izobraženo, nekaj mora imet v glavi”, ker ve, da bo na tak način izpadel bolj resen in ne nek obupan fakfehtarček, ki bi naskočil prav vsako.
Forum je zaprt za komentiranje.