Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Ženske niso za moške športa. Pika.
Ženska mora biti mila, mora znati speči kako odlično pecivo, zanjo so nežni športi. Ne pa ti moški športi.
Same možače.
Kaj je lepega na ženski, ki vozi recimo downhill ali pa ledno pleza? Pa to ni ženska, to je dec.

Ja in kdo te sili, da laziš za takimi?

zato pa so tam samske… rinejo se med moške in obupno iščejo žrtev

Točno tako. Potem pa jokajo kako jih noben tip ne mara pa kje najti samske moške in tako naprej.
Rinejo se v alpinizem, v padalstvo, v celo smučarske skoke.
Kje je pa nežnost, milina?
Grem na downhill, v park. Ne moreš verjeti, kup babnic tam. Same možače. Pa babnice, kaj rinite v to?
Ni čudno, da ste samske.
Pa beri kaj je naštela ta saristika. Same tipične moške športe. Ziher je možača.

Pa si najdi eno, ki ni možača. ne razumem problema.

V takih aktivnostih so same možače. Kateri normalni moški bi si želel tako možačo za partnerko?
Potem pa ti gre namesto v trgovino kupit si eno lepo oblekico, raje kupovat dele za kolo ali pa cepine ali kaj takega. Daleč od dame.

Sploh ne razumem, da folk ne dojame, da lahko žensko spoznaš kjerkoli in da za to ni nujno, da postaneš jadralni padalec. Kakšna logika je to, da se ukvarjaš z nečim, kar te pravzaprav sploh ne veseli, zmečeš ful denarja, zato da tam spoznaš eventuelno 5 bab, od katerih ti pa itak nobena ne ustreza.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, poglej. Imam službo. Sami moški. Tu ni možnosti, da katero spoznam.
Po službi grem domov, pojem, potem pa športat. Športam samo v moških športih, kjer smo res sami moški. Ekipni športi. Po športanju na kako pivo in potem domov.
Kje naj potem srečam ženske, če ne spremenim svojega sloga življenja?
Preprosto si moram nekaj najti. Neke nove aktivnosti.
Sem v stalno istem krogu ljudi, moških seveda.

Online spoznavanje, ona-on..

Že sprobano, tam gor smo sami moški. Tu in tam kaka ženska.

Tiste ženske nad 30, ki so samske, niso nič prida. Kvalitetne so si partnerje že davno našle. Ostaja škart roba.

In zakaj ste dedci, ki hočete družino čakali tako dolgo?

Kaj bom imel pri 30ih froce? Takrat se uživa. Je treba uživat mladost. Ko imaš otroke je konec potovanj, športanja, žuranja.

Bolj zmotnega prepričanja pa ni sposoben sklamfat niti Marko 🙂

Ja no in nad čim se zdaj pritožuješ?

Avtorju dopovedujem, da nima smisla iskati med škart robo. Kvalitetne so že zdavnaj oddane.
Zafrustrirane babnice in možače pa ostajajo samske.

Poglej ti, bodoči tečajnik.:)) Jaz delam od doma. Ni žensk, ni moških. Ne športam. Pa se redko kdaj zgodi, da me nihče ne ogovori, ko grem ven. Nazadnje pred trafiko, ko sem si šla čike kupit. Hočem ti reči, da ne rabiš spreminjati svojega sloga življenja, ampak obnašanja. Namigni kakšni. Kjerkoli.
Ajde. Držim pesti :)))

Tudi kvalitetni dedci so oddani, po isti logiki. Ne?

Margot, koliko teh je pa za resno vezo, ki te ogovarjajo?

To pa ne. Ženskam biološka urica tikataka. V tem je razlika.

To pa ne. Ženskam biološka urica tikataka. V tem je razlika.[/quote]

S čim se tolažiš. Kaj to tebi pomaga, isti problem imaš žensko dobit, kot kao ženska škart roba.

Tečko, vse resne zveze so se po večini razvile iz neresnih. Daj verjemi Margot. :))

Tečko, vse resne zveze so se po večini razvile iz neresnih. Daj verjemi Margot. :))[/quote]

Torej koliko neresnih zvez skleneš s temi,ki te ogovarjajo?

Ja ta biološka ura je pa tudi križ. Jaz iščem v tej starostni skupini, ko jim res tiktatka in hočejo otroka imet takoj. Jaz jih pa že imam pa nočem več delat otrok.

Jas bo treba iskat pač višje, med ženskami, ki otroke že imajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close