Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

1. Odprl si temo na Monu
2. Sprašuješ nas kje spoznat samsko žensko
3. Pripravljen si se celo vpisat na tečaj, da bi jo lažje spoznal. Namesto, da bi se vpisal tja zaradi sebe, boš raje šel nekam kjer boš lahko naletel na več žensk

Obupan si.[/quote]
Ti si tud pripravljen gaarti na fitnesu, da te vsaj katera opazi? Torej je tudi to obup, saj tako lažje spoznaš katero. Kako se tebi vedno rata v lastno koleno ustrelit?[/quote]
Sanjaj fakfehtarček. Jaz hodim na fitnes zaradi sebe, ker želim imet čim lepše izoblikovano postavo in predvsem zaradi zdravja in ker se po treningu odlično počutim. To da se ženske palijo name je potem samo še bonus 😉

Sprašuje, kje bo našel žensko, ne o vrstah rekreacije… Na lednem plezanju jih kar mrgoli anede

To je pa res. Treba je le vedet, kaj te veseli in tja iti. Drugače je, ko tega veselja ni dovolj in človek potrebuje še nek drug stimulant.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si tud pripravljen gaarti na fitnesu, da te vsaj katera opazi? Torej je tudi to obup, saj tako lažje spoznaš katero. Kako se tebi vedno rata v lastno koleno ustrelit?[/quote]
Sanjaj fakfehtarček. Jaz hodim na fitnes zaradi sebe, ker želim imet čim lepše izoblikovano postavo in predvsem zaradi zdravja in ker se po treningu odlično počutim. To da se ženske palijo name je potem samo še bonus ;)[/quote]
Đaba razlagaš, nije žvaka za seljaka…Ne bo dojel

Sanjaj fakfehtarček. Jaz hodim na fitnes zaradi sebe, ker želim imet čim lepše izoblikovano postavo in predvsem zaradi zdravja in ker se po treningu odlično počutim. To da se ženske palijo name je potem samo še bonus ;)[/quote]

Saj veš, da izpadeš ravno kontra, a ne? Ker sicer ne vidim, čemu toliko lastne samopromocije. Ustavi se, itak ti nben ne verjame…krof.

Aja? Nisem vedel, da vsa ta zloba izhaja iz tega odličnega počutja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja? Nisem vedel, da vsa ta zloba izhaja iz tega odličnega počutja. :)[/quote]
Kaj bi rad ? Odgovoril sem ti na vprašanje, zdaj me pa pusti pri miru, retardun.

Sprašuje, kje bo našel žensko, ne o vrstah rekreacije… Na lednem plezanju jih kar mrgoli anede[/quote]

Ja, res nas je kar nekaj. Same samske. Tipi so vsi poročeni. Jih je več, ampak so poročeni. Tako, da smo presrečne, če pride kak samski tipček.

Sprašuje, kje bo našel žensko, ne o vrstah rekreacije… Na lednem plezanju jih kar mrgoli anede[/quote]

Ja, res nas je kar nekaj. Same samske. Tipi so vsi poročeni. Jih je več, ampak so poročeni. Tako, da smo presrečne, če pride kak samski tipček.[/quote]
hmmm pa tam naj ne bi bile neke bajsike, če se kaj spoznam 🙂
Rabim mal več podatkov, mi greš za inštruktorco?

Zaželeni so samo prijetni moški, zlobni ne. Plačaj si inštruktorja.

Vsako načrtno vpisovanje nekam s ciljem, da nekoga srečaš, te pripelje tja, da v življenju srečaš še več ljudi, ki jih nikoli ne bi želel srečati. Edina prava pot je v življenju, da počneš stvari, ki te veselijo. Potem tudi avtomatsko srečuješ ljudi, s katerimi imaš nekaj skupnega, ker jih veselijo iste stvari, kot tebe.

hehe tudi prav 🙂 če podlegaš tako zlahka tujemu mnenju. To naj ne bi bilo ravno v prid lednim plezalcem

In, če me veseli nogomet, pikado, rokomet, košarka in podobno, kaj potem? Tam pa res ne bom spoznal nobene ženske.
Torej iščem nekaj, kar mi je kolikor toliko ok (torej ne joga ali fitnes) in da so tam ženske.

hehe tudi prav 🙂 če podlegaš tako zlahka tujemu mnenju. To naj ne bi bilo ravno v prid lednim plezalcem[/quote]

V naši dejavnosti je tako, da je potrebno imeti predvsem v glavi močno pospravljeno, biti sočuten, biti obziren, zanesljiv in tako naprej.
Si ne predstavljam plezati z nekom, ki tule gor po monu zmerja in žali ljudi. Bistvo v plezariji je, da lahko soplezalcu resnično zaupaš. Da je stabilen v glavi, psihično močan.
Človek, ki žali po netu pa sigurno ni psihično stabilen.

Pa dobro, zakaj si sploh iščeš žensko? če te veselijo same moške zadeve? kaj je konec koncev narobe s tem, da si samski?

Kot vsak moški, imam tudij jaz določene potrebe.

Kaj bi rad ? Odgovoril sem ti na vprašanje, zdaj me pa pusti pri miru, retardun.[/quote]
Res si, hvala. 🙂

Važno je tudi, da ima službo. Tile alpinisti pa ponavadi ne hodijo v službo, se mi zdi?
Zaželena je tudi vsaj višja šola.

Važno ti je 150 stvari, v glavnem pa bi rad predvsem seksal.

Preveč kompliciraš. Sicer pa mi tema itak smrdi po provokaciji in nekomu je spet dolgčas.

No ja, načeloma je res lažje. Je pa tako, da če imam jaz rad fuzbal, še ne pomeni, da ga mora imeti rada tudi ona, zato da bova lahko živela skupaj oziroma, da se bova lahko razumela. Različni hobiji načeloma niso problem. Problemi so ponavadi povsem nekje drugje.

No ja, načeloma je res lažje. Je pa tako, da če imam jaz rad fuzbal, še ne pomeni, da ga mora imeti rada tudi ona, zato da bova lahko živela skupaj oziroma, da se bova lahko razumela. Različni hobiji načeloma niso problem. Problemi so ponavadi povsem nekje drugje.[/quote]

Vsekakor imaš prav.
Problem pa je, kjer se srečati. Saj potem, ko je stvar že utečena, ni problema. Samo nekje se je treba spoznati.

Spletni portali, recimo?

hehe tudi prav 🙂 če podlegaš tako zlahka tujemu mnenju. To naj ne bi bilo ravno v prid lednim plezalcem[/quote]

V naši dejavnosti je tako, da je potrebno imeti predvsem v glavi močno pospravljeno, biti sočuten, biti obziren, zanesljiv in tako naprej.
Si ne predstavljam plezati z nekom, ki tule gor po monu zmerja in žali ljudi. Bistvo v plezariji je, da lahko soplezalcu resnično zaupaš. Da je stabilen v glavi, psihično močan.
Človek, ki žali po netu pa sigurno ni psihično stabilen.[/quote]
jp pa še kako prav imaš… 🙂

Ne rini za raznimi alpinistkami, padalkami in podobnimi možačami.
Ženske v takih športih so prave možače. Ne znajo kuhat, ne znajo gospodinjit. Znajo pa letat okrog. Ob vikendih ne bo miru. Težila ti bo, da gresta v gore, če ne bo pa sama s kolegom šla pa tako naprej.

…in zdaj boš izpadel, da nisi psihično stabilen 🙂 Verjamem, da te bo mnenje ene anonimnice močno prizadelo ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close