Re: biseksualka?
Saj to ni nič takega. Ni tako malo žensk, ki so fizično biseksualne, drugo je, če se boš v žensko (punco) zaljubila. Ženske so večinoma bolj erotične kot moški in to obema spoloma.
Vse bo minilo… enkrat…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne rabi te miniti, občutke sprejmemo takšne, kakršni že pač so, brez krivde ali sramu, saj so vsi dovoljeni.[/quote]Mogoče bi ji pa ti lahko pomagal, misliš, da bi jo prej minilo…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Saj je že zdaj vse normalno, le da ti paničariš zato, ker misliš, da ni normalno. 😉
Saj občutek te lahko kdaj tudi vara in je potrebno nekaj časa, da spoznaš resnico. Spoznavala se boš še celo življenje, tako da ne mislit, da že sedaj veš, kdo si. Z zavračanjem se gotovo ne boš spoznala, prej zasovražila.
So številni ljudje, ki živijo cca 2o, 25 ali še več let v prepričanjih, da so hetero potem pa nekega dne nekoga srečajo/spoznajo nekoga istega spola in začutijo, da jih ta oseba nenormalno privlači in se začnejo spraševati, kaj se jim je zgodilo, kaj se z njimi dogaja in zakaj tako iznenada, nekateri se celo v tega človeka zaljubijo…,nato – vse je odvisno potem od tega, čemu kdo da prednost, kaj si želi in česa ne in kaj pravzaprav čuti in “če sploh kaj čuti” oseba na drugi strani. Ne vidim, da bi bilo s tem karkoli narobe da nekoga poleg nasprotnega spola pritegne tudi isti; nad lastnimi občutki nimamo popolne kontrole, lahko se naučimo z njimi živeti in jih sprejeti takšne kot so, niti ni potrebno, da o njih vsakemu razlagamo; biseksualnost ni nič slabega, nevarnega ali vrednega omalovaževanja dokler se ne začnejo stvari zapletati v to smer, da pričnemo “nekomu” ovirati/razdirati zvezo/zakon. Sicer pa si še mlada in je lahko tudi to res kar so že ostali bralci izpostavili – da si v fazi iskanja. Kot zanimivost: mnoge raziskave pravijo, da je približno dobra tretjina žensk po celem svetu BI, zlasti te prevladujejo med bolj izobraženimi in nadpovprečno urejenimi, sem se že tudi sama spraševala zakaj je temu tako…sem že nekoč (pred cca 7 leti) naletela na žensko, ki me je privlačila vendar imam do zdaj le en tak primer in ni bilo iz tistega pojava popolnoma nič, ravno tako se ne morem opredeliti da sem si želela, da bi iz tiste privlačnosti nastalo kaj več,…sem mnenja, da je v življenju mnogo več bolj važnih stvari, kakor pa se nenehno sekirati kaj nam je všeč in kaj ne (kaj od tega ni prav?!!), sprejmeš to kot del sebe in greš naprej.
Zakaj bi te občutke razlagala mami? Za to imaš prijateljice pa tudi forumi so relativno dobra izbira 🙂
Ti bom jst pomagal, baje so takšni kot si ti v nevarnosti, da se čez nekaj časa izselijo na Mars. Drugač pa to bo trajalo točno še tri dni enajst ur in petdeset minut…. o sekundah pa nebi ker prepočas tipkam. To je isto kot internetna akcija 1 na dan, če te v teh treh dneh en princ na belem konju ne kresne boš postal lezbača. Bog s tabo.
In ti se ne pustiš, da se kdo “zajebava” s teboj, ker bi to pomenilo, kaj že? Da si lahkoverna? Da ne dovoliš, da se tudi drugi zabavajo, čeprav se ti zdi, da te vlečejo “za nos”?
Kot da ni možno, 15 letnica tako razmišlja.
In ti se ne pustiš, da se kdo “zajebava” s teboj, ker bi to pomenilo, kaj že? Da si lahkoverna? Da ne dovoliš, da se tudi drugi zabavajo, čeprav se ti zdi, da te vlečejo “za nos”?
Kot da ni možno, 15 letnica tako razmišlja.[/quote]
Maloprej sem na youtube-u pogledala oddajo od Oprah, ko je gostila Rickyja Martina po tem, ko je priznal, da je homoseksualec. On je potreboval kar nekaj časa, da je upal priznati svojo spolno usmerjenost.
Avtorica (če ne gre za provokacijo) bo tudi sčasoma ugotovila, ali gre le za prehodno obdobje (morda posledica razočaranja v ljubezni z moškim) ali pa bo zadeva taka ostala.
Kot da ni možno, 15 letnica tako razmišlja.[/quote]
Maloprej sem na youtube-u pogledala oddajo od Oprah, ko je gostila Rickyja Martina po tem, ko je priznal, da je homoseksualec. On je potreboval kar nekaj časa, da je upal priznati svojo spolno usmerjenost.
Avtorica (če ne gre za provokacijo) bo tudi sčasoma ugotovila, ali gre le za prehodno obdobje (morda posledica razočaranja v ljubezni z moškim) ali pa bo zadeva taka ostala.[/quote]Avtorica naj, če ne gre za provokacijo, (ali pa tudi in predvsem če gre,) vzame kako blažjo psihoaktivino substanco (kofein, tein), da njen psihoseksualni razvoj na bo ostal na tej stopnji.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Eh,…eno je oceniti, da je nek človek lep ne glede na spol, drugo je o takšnem človeku fantazirati/sanjati o intimnih odnosih, iz tega se lahko opredeliš kam te bolj zanaša (hetero, bi…). Normalno, da ženske znamo druga za drugo povedati, katera je lepa in katera ne, vendar to ni ključno niti zadostno merilo za spolno orientacijo. “ob jennifer sem sam pomisnla kok je lepa,kaj bi dala da bi bla js takaa“, dajejo te pomisleki o lastni podobi, o tem kako te vidijo drugi, želiš si biti lepa, opažena, s tem razmišljanjem se želiš lepoticam na nek način približati, toda odgovor kaj te vleče k njim moraš sama v sebi raziskati (nečimrnost, zavist, iskanje pozornosti & potrditev od ljudi ki so kao lepši od tebe) ali ti je le morda kdo pošteno okrcal tvoj videz in si zato postalo rahlo obsedena z ženskami, ker si želiš biti takšne kot one??? Tega mi ne vemo, vsekakor pa so tvoji občutki znaki, da pri sebi razčistiš, kako si zadovoljna s svojo zunanjo podobo in se pozanimaš, kaj vse lahko narediš, da bi morda svoj videz izboljšala, in če je to sploh potrebno??) Zavedaj se, da je skrb za videz nekaj s čimer se boš ukvarjala cel life, neka obdobja več neka manj, nauči se sprejeti takšno kot si in predvsem živi zdravo pa bo vse ok. Še vprašanje zate: kako se počutiš, če vidiš npr po tv-ju prizor dveh lepih žensk, ki se poljubljata?
Forum je zaprt za komentiranje.