Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Re: biseksualka?

Re: biseksualka?

ej zmedena_, pa kaj ti eno 15 letno dete vprašuješ o njenem počutju pri poljubljanju!? Ona pa piše pri 15 letih o enem fantu kako jo je prizadel. Narobe svet z vami. Hmm, mogoče pa ima ta 21. 12. res nek vpliv. To dete še živet ni dobro začelo pa že nekaj bluzi, pa ne ve kako naj se orientira. Orientacija ti je edina pravilna Bred Pitt, še Severina poje o njemu, ne pa tista zafnana JLo. Tud, če ne zgledaš tako kot ona boš še vedno ok za mnoge moške.

bravo punca…. tak se dela ups.. razmišlja.

“Hvala bogu, da sem normalna”, si je oddahnila 13251.

Severina poje in poje in poje:

http://www.youtube.com/watch?v=8V-ujofRj68

Verjetno se je ta tvoja želja res pojavila samo zato, ker si bila razočarana zaradi fanta in si za trenutek zasovražila nas fante kar vse po vrsti. Potem pa ti seveda ni preostalo drugega kot punce in si se malo ustrašila. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zastavila sem ji precej pomembno vprašanje. Pa kaj potem, če je moj svet narobe, glavno da ni v njemu nadležnih Popayev itd.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

po tvojem opisu meni se samo zdi da se ti tole godi ker si bila zelo razocarana z tvojim fantom

gdo je pa bil zares odgovoren te locitve ti ali on ???

ce je on pa je cisto normalno da tole dozivis veliko punc svoje prve iskusnje bisex naredijo po
prvem razocaranju…

jas bi ti svetoval ne vzami te poti ker si bos zivljenje zabila –pa ves zakaj zato ker so bisex se manj

na dolgih vezah kot pa unisex zato ker so zmeraj v kontradiciji z sami seboj pa to slabo zivijo

nobenega pravega zivljenja in prave dolge veze ne morejo imeti

ne govorim ti sploh za druzino –zaradi otrok —tudi obcutka da si mamica tega ne bos sploh mogla zares spoznati.

ko si poskusila z fanti pocakaj malo da se ti srce isprazni iz tuge potem pa verjami v zivljenje

in v ljubezen enkrat jo bos zares srecala ter tvoje gnezdo naredila mlada si vse zivljenje imas pred seboj nic se ne hitij enkrat jo bos nasla to kar ti bo zares vsec enega poba kateri te bo zares rad imel .

za sedaj pa se se pripravi da bos sposobna preziveti v tem trdem svetu z solskim delom da en dober poklic si pripravis da bos samostojna ) Pa malo ven pojdi da se ozracis in novih fantov spoznas ..

ajde zivijo srecna bos jas sem siguren sonce bo tudi za tebe sijalo ..samo daj si malo casa

ker ce lahkotne poti vzames si bos zivljenje pokvarila ..bisex pa to so same poskusnje za poskusnjo
potem pa niti sama ne bos vedla gdo si kje si ciaoooo bambina

Zastavila sem ji precej pomembno vprašanje. Pa kaj potem, če je moj svet narobe, glavno da ni v njemu nadležnih Popayev itd.[/quote]

vprašanje je bilo nepomembno, Popay je pa itak v drugem svetu, od kje ti pa, da si Popay želi biti v tvojem svetu!? Tukaj se mnenja krešejo, kdo si pa kje želi biti pa kakor si sam želi.

Zastavila sem ji precej pomembno vprašanje. Pa kaj potem, če je moj svet narobe, glavno da ni v njemu nadležnih Popayev itd.[/quote]

vprašanje je bilo nepomembno, Popay je pa itak v drugem svetu, od kje ti pa, da si Popay želi biti v tvojem svetu!? Tukaj se mnenja krešejo, kdo si pa kje želi biti pa kakor si sam želi.[/quote]

Torej si se spotaknil ob nepomembnost? Hehe… ti kar ostani v svojem svetu, mi v mojem brez Popayev čisto nič ni dolgčas, mi nič ne manjka 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kako,da ti ne manjka, če ne druzga ti ena konzerva špinače manjka. Brez špinače ne boš mogla zadržat te ležeče postave. Drugač pa, jst pravm takim bejbam kot si ti, Nategnem te nežno, seveda s samimi perfektnimi filingi. Se pa ne sekirat, važn, da smo mi rešili eno dete pred napačno orientacijo, kakor se mi zdi se je vseen odločila za Bred Pitt-a. Zasluga vseh nas, ki smo sodelovali v tem problemu, pa še svet smo rešli, saj dons ni prišlo do konc sveta. Včasih se mi zdi, da bi še mati Terezo lahko zamenjal s svojimi dobrimi deli.

Špinačo obžujem, tako da si jo vsaj enkrat na teden privoščim. Kar se pa tiče tistega deteta, za katerega praviš, da smo spravili na pravo pot pa si ne bi upala biti tako suverena – lahko da gre pri njej za latenten vzorec, na katerega pa tudi precej vpliva nivo (spolnih) hormonov; sicer pa kaj potem če katera ženska v sebi prepozna, da jo občasno kakšna ženska privlači, mislim da bi bilo bolj neumno/škodljivo v tem primeru te občutke zanikati, jih v sebi zatirati….po Freudu to zatiranje vodi v nevrotičnost; tega pa nobena ne rabi 😀

Hmm, to maš prav, sm je tako, ene stvari je dobro, da zatreš. Če pogledamo narkomane, alkoholike itd, morajo to zatreti, če hočejo prekiniti. Torej bolje nevrotičnost kot zasvojenost, sm kaj, ko zarad nevrotičnosti nastradajo bližnji, pa smo spet na začetku. Važno, da smo mi na pravi strani, za druge pa, ko bodo spet v dilemi bomo pa spet kakšno “pametno” rekli, hehe. Pa se bodo spet mnenja kresala.

Kako lahko pomešaš zasvojenost, odvisnost s spolnimi nagnjenji? Na zasvojenost, odvisnost lahko vplivamo, na to kaj nas bolj privlači pa ne….so kar naši možgani krivi, zdravila za to pa še ni in ga tudi ne bo, navsezadnje to ni bolezen.

Mhmm in od kje misliš ti, da je ta nekdo dobil impulze za to nagnjenje do istega spola. Verjami, da se ni rodil s tem. Prvo je rastel v “zadeti” družini, drugo pa recimo, da ima neke težave s psiho, ki pa spet izvirajo iz otroštva, je pa res, da ne moreš nobenga na silo spremenit. ni rečeno, da tud sam nebi postal isti, če bi recimo 20 let bil v moškem zaporu in bi samo približno vedel kako zmedene samice zgledajo, hehe.Samo to je spet usmerjenost na silo.

Pravzaprav o tem ne mislim/razmišljam, se kar raje opiram se na stroko, ki izhaja iz tega, da se človek s temi nagnjenji rodi. Ni pa to moje podorčje, da bi se s tem podrobno ukvarjala in imela iz tega izkušnje, pri čemer bi dokončno sklepala, da je spolna usmerjenost zgolj odločitev (kot posledica negativnih izkušenj ali celo travm); nimam nič proti takšnim osebam, glavo da se imamo radi, spol nima veze :)))

Od kje pa ti misliš, da se človek s tem ne rodi? Človek se s tem rodi. Od kje pa ti misliš, da pridejo “impulzi” do istega spola? Saj to ne pomeni, da te nasprotni spol ne privlači več.
Družba pa potem takega obsodi in določene občutke potlači. A nisi videl, kako se je punca odzvala, ko je začutila kanček privlačnosti do nasprotnega spola. Kot, da je nekaj hudo narobe z njo, začela se je sovražit. Človek, ki je prepričan, da je v takem primeru z njim nekaj “narobe”, bo naredil vse, da se znebi tega sovraštva do sebe. Po nepotrebnem, zaradi napačnih prepričanj bo potlačil povsem pristne in naravne občutke. Ravno zaradi tega potem prihaja, da ljudje iščejo nadomestilo za te občutke v stvareh, kot so droge, alkohol in kup drugih odvisnosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Popravek: ” ko je začutila kanček privlačnosti do istega spola”

Mah jst kokr gledam kolege po športu, ko se tuširamo … nobenga nebi mogel imeti tako rad kot eno tako kot jo imas ti na sliki, recimo, hehe. Zato kar se mene tiče… naj se imajo radi, ko jih jebe, samo, da jih ne vidm kej preveckrat….. So se dve lezbe v City park-u zalizale pred mano na tistem traku, ki gre v drugo nadstropje garaže, pa verjam, da nista uživale tako kot sta se lizale. To sta delale samo zato, da vidmo kaj si upata. No in, ko sta se tako mrcvarle en meter od mene, sem se komaj zadrževal, da njihove glave še bolj ne stisnem v ta njihov vroč poljub, hehe.

Homoseksualnost se je pojavljala skozi vso zgodovino in pri vseh kulturah. Pri nekaterih bolj prikrito, pri drugih bolj odkrito – odvisno od naravnanosti kulture in tolerance do tega pojava. Za verski patriarhizem je bil seveda to hud prekršek, kjer je bila kazen tudi smrt, v antični grški kulturi pa nekaj povsem običajnega. Očitno je to izum narave,in kat nekaj povsem naravnega, da je določen procent ljudi homoseksualno oz. biseksualno usmerjenih. To (deluje/je delovalo) kot nekakšen ventil za prekomeren razplod, ki ima v določenih okoliščinah negativne posledice (tekma za hrano, prenaselitev in iztrošenje oz. primanjkovanje naravnih resorsov => tudi gonilo za migracije…)

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Homoseksualnost se je pojavljala skozi vso zgodovino in pri vseh kulturah. Pri nekaterih bolj prikrito, pri drugih bolj odkrito – odvisno od naravnanosti kulture in tolerance do tega pojava. Za verski patriarhizem je bil seveda to hud prekršek, kjer je bila kazen tudi smrt, v antični grški kulturi pa nekaj povsem običajnega. Očitno je to izum narave,in kat nekaj povsem naravnega, da je določen procent ljudi homoseksualno oz. biseksualno usmerjenih. To (deluje/je delovalo) kot nekakšen ventil za prekomeren razplod, ki ima v določenih okoliščinah negativne posledice (tekma za hrano, prenaselitev in iztrošenje oz. primanjkovanje naravnih resorsov => tudi gonilo za migracije…)[/quote]

“Ventil za prekomeren razplod”? :)) To si bom zapomnila. :))

Homoseksualnost se je pojavljala skozi vso zgodovino in pri vseh kulturah. Pri nekaterih bolj prikrito, pri drugih bolj odkrito – odvisno od naravnanosti kulture in tolerance do tega pojava. Za verski patriarhizem je bil seveda to hud prekršek, kjer je bila kazen tudi smrt, v antični grški kulturi pa nekaj povsem običajnega. Očitno je to izum narave,in kat nekaj povsem naravnega, da je določen procent ljudi homoseksualno oz. biseksualno usmerjenih. To (deluje/je delovalo) kot nekakšen ventil za prekomeren razplod, ki ima v določenih okoliščinah negativne posledice (tekma za hrano, prenaselitev in iztrošenje oz. primanjkovanje naravnih resorsov => tudi gonilo za migracije…)[/quote]

“Ventil za prekomeren razplod”? :)) To si bom zapomnila. :))[/quote]

Menda je na MONu tudi precej samskih žensk – morda spet ukana narave – ventil za prekomeren razplod??? 😀 Škoda, da niso lezbično usmerjena, se ne bi toliko pritoževale čez moške in bi se hitro poparčkale. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“Ventil za prekomeren razplod”? :)) To si bom zapomnila. :))[/quote]

Menda je na MONu tudi precej samskih žensk – morda spet ukana narave – ventil za prekomeren razplod??? 😀 Škoda, da niso lezbično usmerjena, se ne bi toliko pritoževale čez moške in bi se hitro poparčkale. :D[/quote]

Ti, ne vem o kom pišeš. Jaz se s takimi ne družim. :)))

Razumem, je tvoje razmišljanje posledica prepričanja, da homoseksualnost v resnici ne obstaja in je to le neko “kazanje”. Kaj pa če dve punci poročita in ostaneta skupaj srečni celo življenje? Misliš, da bi lahko bili srečni in da bi bili pripravljeni zavreči svoje življenje samo zato, da tebi in drugim pokažeta, kaj si upata? Bi lahko tudi isto rekli za vse heteroseksualne pare? Da so poročeni samo zato, da pokažejo drugim, da so sposobni imeti partnerja ob sebi? Tvoja teorija se mi zdi malo “sirasta”. 😉

“Malo”? Docela je sirasta :))

Da avtorico in ostale malo nasmejem – Adam in Eva, gejevska verzija. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=zKAW96N-Vms

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close