zaljubljenost:moski vs zenske
Prebrala sem, da se moski gledajo na zensko, katero se zaljubijo, drugace kot zenska moskega. Moski naj bi prehajali od spolnosti do ljubezni (v tem procesu naj bi jih vodila zenska), to pomeni, da mu je najprej pomembna njena zunanjost – ce mu je seksi, sanjari o njej in o tem, kako bi jo, sele potem razmislja o drugih stvareh. Ali povedano drugace: moski se nikoli ne zaljubi v zensko, ki mu telesno ni privlacna, ne glede na “pamet”. Pri zenskah pa naj bi bilo to obratno – moski jo mora “peljati” do spolnosti.
No, zase lahko recem, da ko sem se zaljubila, sem najprej premisljevala, kako se bova poljubila in stiskala, kako se bova pogovarjala, kako bova pocela stvari skupaj – o samem seksuz njim pa res nisem premisljevala.
Kako je bilo pri vas? Ali to , kar sem prebrala drzi?
Po moje imas kar prav. Ampak forumski zupniki ze vec cas pravijo, da oni pa ze niso tako primitivni, lol.[/quote]Malo si zgrešil bistvo “forumskih župnikov”, ampak to smo že vajeni pri tebi :))
Drži pa, da so moški bolj vizualno dojemljivi in če jih ženska ne pritegne z izgledom, jih tudi z značajem ne. To pomeni, da si izberejo žensko, ki si jo tudi fizično želijo. Ženske pa velikokrat dajejo prednost drugim stvarem, kar pomeni, da si tistega idealnega moškega potem ne želijo tako zelo —po moje je to večja napaka.
Drži pa, da so moški bolj vizualno dojemljivi in če jih ženska ne pritegne z izgledom, jih tudi z značajem ne. To pomeni, da si izberejo žensko, ki si jo tudi fizično želijo. Ženske pa velikokrat dajejo prednost drugim stvarem, kar pomeni, da si tistega idealnega moškega potem ne želijo tako zelo —po moje je to večja napaka.[/quote]
Bi se strinjal s tabo, ampak mi bo potem katera rekla, da je to samo zato, ker sem moški.
A je tebe katera zapustila z otrokom, ker nekako ne moreš pozabiti/razumeti, da si ženska z moškim lahko želi otroka. 🙂
A je tebe katera zapustila z otrokom, ker nekako ne moreš pozabiti/razumeti, da si ženska z moškim lahko želi otroka. :)[/quote]
Kaj? A bi moral napisat, da so samo moški tisti, ki razmišljajo še s čem drugim razen z glavo?[/quote]
Raje ne, ker moški pa res vedno razmišljamo le z glavo. 🙂
Kaj? A bi moral napisat, da so samo moški tisti, ki razmišljajo še s čem drugim razen z glavo?[/quote]
Raje ne, ker moški pa res vedno razmišljamo le z glavo. :)[/quote]
Mimogrede, za nekatere tvoja zgornja trditev velja samo delno. Bolj pravilno bi bilo rečt, da si želijo otroka oz. družine, moški so pri tem pač samo nujno zlo. :-))
Raje ne, ker moški pa res vedno razmišljamo le z glavo. :)[/quote]
Mimogrede, za nekatere tvoja zgornja trditev velja samo delno. Bolj pravilno bi bilo rečt, da si želijo otroka oz. družine, moški so pri tem pač samo nujno zlo. :-))[/quote]
Pa če je moški pravi, močno dvomim, da bi bil tako zlo. Za nekatere pa to res velja, ampak ne za vsako no. 🙂
Mimogrede, za nekatere tvoja zgornja trditev velja samo delno. Bolj pravilno bi bilo rečt, da si želijo otroka oz. družine, moški so pri tem pač samo nujno zlo. :-))[/quote]
Pa če je moški pravi, močno dvomim, da bi bil tako zlo. Za nekatere pa to res velja, ampak ne za vsako no. :)[/quote]
Malo offtopic, ampak mi firbec ne da miru. Marko, a ti vsak post zaključiš z najmanj enim smiley-em?
Jaz za druge ne morem govoriti….vem pa, v kaj se zaljubim jaz.
Zaljubim se v šarm, samozavest in prijaznost. Zunanjost je v drugem planu, ampak po tem, ko so
zadovoljeni osnovni “gabariti”….(višina, lasje, osnovna urejenost, pa uhančka ne sme imet :-))))
Opažam pa tako, da je pri moških zunanjost pomembna, da žensko sploh “opazijo”…se pravi vzamejo
v presojo….delijo se pa na tiste, ki najprej opazijo rit in na tiste, ki najprej padejo na joške.
Pol pridejo na vrsto pa še oči in lasje….pa dolgo nič….pol pa vse ostalo.
Zupniki… kdo bi vedel na kaj se oni palijo. Po moje na tisto edino, ki je pokazala zanimanje, lol.
Zase vem, da z zensko, ki mi kompletno, fizicno, karakterno, itd, ni dovolj vsec, ne morem biti dolgorocno. Ce iscem punco le za kratko avanturo, obicajno znizam kriterije. To velja za vse lastnosti, od videza da obnasanja.
Tudi ženska se ne zaljubi v neprivlačnega moškega.[/quote]
Seveda da ne 🙂
Ker imajo vsake oči svojega malara…. :)
Mogoče bi lahko rekli neprivlačnega po kriteriju 100 vprašanih oseb nasprotnega spola ki so spolno potešene v tistem trenutku 🙂
Dejstvo je da je pri veliki večini moških izgled številak ena, potem zelo dolgo nič in potem še kaj drugega kot je recimo znanje kuhanja, inteligenca itd.
Ženske na drugi strani imajo večinsko to bolj razdelano oz bolj primerno razporejene ”zahteve” problem je ker jih je preveč in so previsoko v razmerju kaj pa one ponujajo vizualno in inteligentno za take moške 🙂
Pač dobro pustmo higieno pri miru, to je osnova od osnove 😛 😉
In potem je šarmanten, samozavesten in prijazen moški, vendar nekoliko slabše oblečen ter z uhančkom glavni krivec za depresivno objokovanje nesrečne zaljubljenosti. :-)))
No, no, bi rekel, da je takšno izkrivljeno stališče predvsem posledica atributov, ki jih ima posameznica prvenstveno sploh za pokazat. :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.