zaljubljenost:moski vs zenske
Saj mislim, da dolgoročno nihče ne more biti. Me pa zanima, če tudi ti trdiš, da ženske padajo na denar?
Jaz takih izkušenj nimam. Jih pa imam, da še kako padajo na lepoto prav tako kot moški.[/quote]
Padajo morda ne, se pa ob njega zelo rade spotaknejo. :-)))[/quote]
Če moški ni preveč obseden s svojo lepoto, da bi opazil še kakšno “spotikanje” žensk. 🙂
Saj mislim, da dolgoročno nihče ne more biti. Me pa zanima, če tudi ti trdiš, da ženske padajo na denar?
Jaz takih izkušenj nimam. Jih pa imam, da še kako padajo na lepoto prav tako kot moški.[/quote]
Ja vendar to so posebne vrste žensk. Jaz imam izkušnje da jih strašno privlači vpliv. Pa recimo, da imamo primer direktorja. On ima vpliv in poleg tega še denar. Je to smrtonosna kombinacija za ženske?
Ja vendar to so posebne vrste žensk. Jaz imam izkušnje da jih strašno privlači vpliv. Pa recimo, da imamo primer direktorja. On ima vpliv in poleg tega še denar. Je to smrtonosna kombinacija za ženske?[/quote]Za take bolj otročje, neodrasle, vsekakor.
A ti pa nisi direktor pa nimaš te sreče, da bi se naivnice za tabo metale? :))))
Tako kot si moški ne predstavlja seksa z neprivlačno žensko, tako si ženska ne domišlja “lubčkanja in objemanja za začetek” z neprivlačnim moškim. Seveda poznamo tudi fenomen Zsa Zsa Gabor, po katerem moški z dovolj polnim bančnim računom enostavno ne more biti grd. Tudi predajanje fetišizmom lahko zadovoljuje prvinske nagone. Iz prve roke lahko povem, da lahko tudi fizično in tehnično manj privlačne ženske pritegnejo s kakimi atributom inteligence, ki se recimo kaže v izvirnem humorju. To skupaj z ležerno vedrostjo tvori poseben šarm. Tako imaš sicer najraje v svoji bližini kot prijateljico. Čeprav te včasih lahko potegne celo v nekaj krhke spolne fantazije. Samo takrat si ponavadi že kar dobro nažgan…
Ja vendar to so posebne vrste žensk. Jaz imam izkušnje da jih strašno privlači vpliv. Pa recimo, da imamo primer direktorja. On ima vpliv in poleg tega še denar. Je to smrtonosna kombinacija za ženske?[/quote]Za take bolj otročje, neodrasle, vsekakor.
A ti pa nisi direktor pa nimaš te sreče, da bi se naivnice za tabo metale? :))))[/quote]
To ni nedoraslost, ampak investicija v prihodnost! In kdor investira v prihodnost, zdaleč ni naiven. ;))
A ti pa nisi direktor pa nimaš te sreče, da bi se naivnice za tabo metale? :))))[/quote]
On_ če ti povem kaj sem se boš požrl od foušije 🙂
Kdo pa lahko ve koliko denarja nekdo ima?
Zenska ne bo nujno “padla” na pijaco, vecerjo, izlet, ipd, a ne? S taksnimi ponudbami se zna celo obratno doseci. Tudi to, da se Janez pohvali z na novo zgrajeno hiso (prezgodaj!) ali cem podobnim, je lahko prej minus. Govorim predvsem za slovenske (kulturne) razmere. Obstajajo pa cisto znanstvene raziskave, ki so jasno pokazale vlogo bogatega (videza).
Ti klišeji, da grejo ženske na denar, so RES čisto mimo.
Sem že pisala, ja, so DOLOČENE vrste žensk, ki se prostovoljno zaprejo v zlato kletko in prenašajo
prepotentnega alfa samca z velikim avtom in bazenom…..in na srečo taki moški tudi iščejo TOČNO
take na zunaj lesketajoče, znotraj pa prazne ženske, ki jih imajo za statusni simbol…tako kot uro in
članstvo v golf klubu….in se najdejo in so oboji srečni.
Povprečna normalna ženska pa smatra, da je dovolj, da se zna dečko sam preživljati.
Ja, je fajn, da je USPEŠEN na svojem področju (ker je potem samozavesten, umirjen in zadovoljen),
denar je pa sekundaren….
In, kaj sreče? 😉 heh[/quote]Matjazko sprijazni se, izpadel si, en las preveč ti manjka…. :)))))))[/quote]
Zdaj se mu pa uhan vidi. 🙂
Če bi bil denar sekundaren potem bi ti blo vseeno tudi če se lahko preživlja ali ne……
Denar je pomemben, noben noče nobenega vzdrževat 40+ let 🙂
Pri denarju se ljubezen konča…. to je dejstvo.
Se pa vseeno strinjam s tabo, da so v manjšini tiste ki so res ”pleh” pičke.
Je pa zanimivo teoretično vprašanje, ali bi se punca odločla za moškega ki ma službo z solidno plačo pa je ”baraba” v stilu da je dolžn davkariji, da je bil pri mutnih poslih zraven
Na drugi strani pa bi bil IDENTIČEN moški (pač v teoriji isti onemu fizično) pa vse enako, samo bi bil brezposeln in (zaradi izobrazbe in načina mišljenja) v relativno brezupnem primeru da najde službo v naslednji XY letih, bi pa bil dober člvoek, oziroma pošten pa vse….
Koga bi izbrale 🙂
Verjamem, da marsikatera tistega prvega.
Prebrala? Na intimnem ljubezenskem področju tuje izkušnje ne štejejo prav veliko. Če si sama na to ne znaš odgovoriti, te bodo drugi zmedli, preusmerili v to ali drugo smer. Narava nikjer enolično določena, tudi pri spolih ne. Torej nedvoumnega oz. točnega odgovora ne moreš dobiti, ker to ni matematika.
Ja vendar to so posebne vrste žensk. Jaz imam izkušnje da jih strašno privlači vpliv. Pa recimo, da imamo primer direktorja. On ima vpliv in poleg tega še denar. Je to smrtonosna kombinacija za ženske?[/quote]
No, sem vzela za primer svojega bivšega direktorja. Starejši, osivel, najmanj pol glave nižji od mene, zadnja leta mu trebušček pridno rase (se vidi, da se ukvarja z bolj ležernimi športi a la golf, na jadranju najraje pusti, da ostali migajo itd.)… Karakterno gledano gre pa za človeka, ki bi najraje vse skregal med sabo, najbolj se znaša nad tistimi, ki zanj največ naredijo (v prvi vrsti njegova tajnica), brez feelinga za sočloveka…
Skratka, kar se mene tiče, me ne gane niti to, da je premožen (huda bajta, dva vikenda, zavidljiv vozni park, jadrnica, bivša sodelavka, ki je še vedno v tej firmi, pravi, da si zdaj kupuje jahto), niti to, da je vpliven (vse do političnega vrha, če sklepam po tem, koga vse sem gledala po hodnikih in sejnih sobah, ko sem še tam delala, in po tem, katere projekte in med kakšno konkurenco je dobil).
Če bi bil denar sekundaren potem bi ti blo vseeno tudi če se lahko preživlja ali ne……
Denar je pomemben, noben noče nobenega vzdrževat 40+ let 🙂
Pri denarju se ljubezen konča…. to je dejstvo.
Se pa vseeno strinjam s tabo, da so v manjšini tiste ki so res ”pleh” pičke.
Je pa zanimivo teoretično vprašanje, ali bi se punca odločla za moškega ki ma službo z solidno plačo pa je ”baraba” v stilu da je dolžn davkariji, da je bil pri mutnih poslih zraven
Na drugi strani pa bi bil IDENTIČEN moški (pač v teoriji isti onemu fizično) pa vse enako, samo bi bil brezposeln in (zaradi izobrazbe in načina mišljenja) v relativno brezupnem primeru da najde službo v naslednji XY letih, bi pa bil dober člvoek, oziroma pošten pa vse….
Koga bi izbrale 🙂
Verjamem, da marsikatera tistega prvega.[/quote]
Normalno, da prvega. Zakaj? Zato, ker v Sloveniji NI NIČ TAKEGA, če si dolžen davkariji ali če si baraba – glavno je, da IMAŠ TI. Ko se bo kolektivna moralna zavest spremenila, bodo tudi razmere drugačne.
Ja vendar to so posebne vrste žensk. Jaz imam izkušnje da jih strašno privlači vpliv. Pa recimo, da imamo primer direktorja. On ima vpliv in poleg tega še denar. Je to smrtonosna kombinacija za ženske?[/quote]
No, sem vzela za primer svojega bivšega direktorja. Starejši, osivel, najmanj pol glave nižji od mene, zadnja leta mu trebušček pridno rase (se vidi, da se ukvarja z bolj ležernimi športi a la golf, na jadranju najraje pusti, da ostali migajo itd.)… Karakterno gledano gre pa za človeka, ki bi najraje vse skregal med sabo, najbolj se znaša nad tistimi, ki zanj največ naredijo (v prvi vrsti njegova tajnica), brez feelinga za sočloveka…
Skratka, kar se mene tiče, me ne gane niti to, da je premožen (huda bajta, dva vikenda, zavidljiv vozni park, jadrnica, bivša sodelavka, ki je še vedno v tej firmi, pravi, da si zdaj kupuje jahto), niti to, da je vpliven (vse do političnega vrha, če sklepam po tem, koga vse sem gledala po hodnikih in sejnih sobah, ko sem še tam delala, in po tem, katere projekte in med kakšno konkurenco je dobil).[/quote]
Saj bo boljš. Zdaj si pač popušila, pa kaj? Vsak kdaj popuši. To ni nič takega. Kaj bo zdaj za proletariat pri tebi kaj za džabe že enkrat ali spet samo izgovori? Kaj se spet ven vlečeš, ko je treba malo materiala ljudstvu šenkat? Kaj zaj?
Skratka, kar se mene tiče, me ne gane niti to, da je premožen (huda bajta, dva vikenda, zavidljiv vozni park, jadrnica, bivša sodelavka, ki je še vedno v tej firmi, pravi, da si zdaj kupuje jahto), niti to, da je vpliven (vse do političnega vrha, če sklepam po tem, koga vse sem gledala po hodnikih in sejnih sobah, ko sem še tam delala, in po tem, katere projekte in med kakšno konkurenco je dobil).[/quote]
Saj bo boljš. Zdaj si pač popušila, pa kaj? Vsak kdaj popuši. To ni nič takega. Kaj bo zdaj za proletariat pri tebi kaj za džabe že enkrat ali spet samo izgovori? Kaj se spet ven vlečeš, ko je treba malo materiala ljudstvu šenkat? Kaj zaj?[/quote]
Eee, kdaj sem popušila? Ko sem dala odpoved po pol leta, ker mi je bilo jasno, da so bili delovni pogoji slabi že takrat, in da bodo v prihodnje kvečjemu še slabši? Pa je kasneje res prišlo do krčenja kolektiva, nižanja produkcijskih stroškov … luksuz pač stane.
Samo džabe ves luksuz, če človek ni sposoben normalnega čustvovanja.
Forum je zaprt za komentiranje.