Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne zadovolji me :/

ne zadovolji me :/

Pozdravljeni!
Spoznala sem fanta, ki ni tako lep da dol padeš, ampak je pa dober po srcu in res tak fant, da je takega dandanes težko najti. Skratka ne morem reči nič slabega. Je pa en problem in to je da me ne zadovolji. Drugače je vse super fajn ampak pri sexu je pa katastrofa…takoj ko kaj začneva mu že pride. In imam občutek kot da mu sploh ni do tega da bi se kaj potrudil glede tega, da mu ne bi takoj prišlo.
Nevem kaj naj, oddaljila sem se od njega, ampak mu ne morem reči zakaj, ker se mi zdi, kot da ne more nič naredit glede tega. Premišljujem a naj ga dokončno zapustim in izgubim fanta s katerim mi je res super (razen sexa) ali naj ostanem z njim in skoraj pozabim na sex…ampak vem da dolgo ne bom zdržala brez tega in se bojim da bi ga začela varat. Tega pa mu tudi ne morem naredit, ker je predober. Naj povem še to, da mu je to bilo prvič, čeprav je že malo čez trideset…ampak pač ni tak tip…verjetno.
Mi lahko prosim pomagate z nasveti?

Vau, v eno temo združenih koliko-že? tem… Bazooka, Čunga Lunga in Hubba Bubba združeni v en ogromen prežvečen čigumi.

Moj nasvet? Za nasvete ne sprašuj na MON-u.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prvič je to za njega in mu takoj pride….ja normalno da, kilometrino je treba nabrat in to se ne naredi v enem tednu.

🙂

A pustila bi ga zaradi slabega seksa? lol

Ti sploh ne bi začel, če ne bi bilo dobrega seksa, a ne?:)) Ne vem zakaj si tako začuden.

Sex je pomemben del ene veze, ne vem zakaj se čudite…

Ful je pomemben, sicer lahko rečeš, da živiš v prijateljski zvezi.

še za prehrano imamo ljudje “dodatke” — lahko ti dodam kar ti manjka ☺

Ti sploh ne bi začel, če ne bi bilo dobrega seksa, a ne?:)) Ne vem zakaj si tako začuden.[/quote]
Dobro! Dobro! Postudirala si me. 🙂

Slej, kot prej ga boš prevarala. Ne razmišljaš o tem za brezveze 🙂

Mogoče pa misli, da ti je tako ok, če nič ne rečeš in zato niti nima namena karkoli spreminjat. Če pa mu je prvič, bo pa potreboval še nekaj vaje, zato se mu kar približaj nazaj, če želiš sprembo na bolje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa misli, da ti je tako ok, če nič ne rečeš in zato niti nima namena karkoli spreminjat. Če pa mu je prvič, bo pa potreboval še nekaj vaje, zato se mu kar približaj nazaj, če želiš sprembo na bolje. ;)[/quote]
ja.. lahko se mu približa od spredaj ali pa od zadaj… kakor ji bolj paše 🙂

Drži ga v friend zone. Ko ti začne biološka ura bolj nabijat, ti utegne še prav priti.

Jaz pravim…pusti ga.
Niti nisi zaljubljena v njega, niti te ne zna pripraviti do tega, da bi se vanj zaljubila (dober seks).
Kaj potem ostane?
Da je tip “dober po srcu”? Ni dovolj, verjemi.

Saj mogoče je dober še kako drugače, samo potenciala še ni razvil (rabi čas). Problem je bolj v tem, da ga je “izbrala” iz napačnih razlogov oziroma, da ne ve prav, kaj bi oziroma kaj ne bi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje pa? A lahko pridem(o) k tebi privat? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj mogoče je dober še kako drugače, samo potenciala še ni razvil (rabi čas). Problem je bolj v tem, da ga je “izbrala” iz napačnih razlogov oziroma, da ne ve prav, kaj bi oziroma kaj ne bi.[/quote]

Problem je, da je vse bolj mlačno že tako ali tako, pol pa še dobrega seksa ni, da bi zadevo malo pogrel.

Še en dokaz, da če seks ne štima ”nič” ne štima, ker se ljudje osredotočamo ravno na to česar ni, in enako je pri seksu…. Ampak tale punca dobi ”simpatije” forumašev in forumašic, Dater pa dobi čisto nekaj kontra 🙂

Zanimivo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa veš kaj Dater dobi na ZS…:)

Saj ves, da ~80%? populacije misli, da se moski “odgovoren” za dober seks.

Tako kot zenske mislijo, da s pogledom opravijo svojo “nalogo” pri spoznavanju, jih se pa se misli, da je na tipu, da podobno funkcionira tipi pri spolnosti. Da jo zadovolji, lol.

Picko mu naj na usta nalima pa da vidimo…

Saj mogoče je dober še kako drugače, samo potenciala še ni razvil (rabi čas). Problem je bolj v tem, da ga je “izbrala” iz napačnih razlogov oziroma, da ne ve prav, kaj bi oziroma kaj ne bi.[/quote]

Problem je, da je vse bolj mlačno že tako ali tako, pol pa še dobrega seksa ni, da bi zadevo malo pogrel.[/quote]Mlačna je ona, ki pričakuje nekaj oh in sploh za kar se menda niti potrudila ni. Zgolj ležanje na hrbtu in čakanje, da bo on odlično opravil…. ne vem. A to je za vas dovolj, da se uležete?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jah, to je zdaj tako, če tip pusti žensko zaradi seksa, je to znak njegove sebičnosti, pa itak je on kriv, ker je domišljav in slabo seksa. Če ženska pusti tipa zaradi slabega seksa, je to njena legitimna odločitev, ker je emancipirana. Girl power!

Mogoče je pa slab seks posledica te mlačnosti.
Iz pokvarjenih jajc tudi ne dobiš slastnih piškotov. 🙂

Kaj pa veš kaj Dater dobi na ZS…:)[/quote]

Glede na to da NI REGISTRIRAN vem da ne dobi NIČESAR….

Dobro vem jaz to, kar si napisal….

Samo izpostavim človeško dvoličnost….

Tudi On_ včasih napiše kaj s čemer se strinjam….

Ženska more moškega nardit vročega, bodisi z oblekicami, bodisi z perverznostjo ipd….

Dobro če tipu pride v 2 minutah, je to res nejegov problem…..

Samo če mu pa pride po 20tih, pa s predigro pred tem, pa njej ne pride, pa je vprašanje kje je problem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close