Kdaj vas mine veselje do spolnosti s svojo drago?
Meni se to ponavadi zgodi po kakih treh mesecih razmerja. Ne vem, kako, ampak vsakič naletim na isti vzorec. Tudi prijatelji pravijo, da se jim podobno dogaja z ženskami. Po nekaj mesecih postanejo dolgočasne. Ko postane spolnost rutinska, je zame vseeno, tudi če je ni. Ko že vnaprej veš, kakšen bo scenarij, te vse mine. Vsaj meni vse dol pade. Bukvalno rečeno. Zdaj bo kakšna moralistka rekla, da se je treba pač potrudit. Ja, saj se po eni strani strinjam, ampak zakaj bi vse slonelo vedno samo na meni? Zakaj mora biti vedno dec tisti, ki se mora nekaj trudit? Zakaj pa ne bi tudi gospa vsake toliko pokazali malo vneme in truda? Jaz sem se že dovolj potrudil, da sem zapecal do moških precej kritično damo, ni to tako simpl, jo osrečil, jo očaral, ji podaril mnoge situacije, nagrajene s smehom, pihal na dušo, da so bile očke vlažne, enkrat se pa vsa ta investicija lahko tudi meni majčkeno povrne z vsaj malo izvirne motivacije z njene strani, ne pa, da si deležen samo rutine in klišejev. Potem te pa še užaljena obtoži, da se najbrž kurbaš okoli, če ti doma ni do tega. Ma, kakšna kurbarija neki, če mi ubiješ vso voljo?
Mogoče pa je nisi dovolj osrečil in očaral, da ne želi prevzeti iniciative. Mogoče si ti njej dolgočasen zaradi tega, ker se tako trudiš, da zadeve ne bi bile dolgočasne? :))) Meni tvoje ravnanje izgleda bolj kot neke vrste pogodba – jaz sem to naredil zate, ti moraš to narediti zame, če ne….si nimava več kaj povedat.
Mogoče pa je nisi dovolj osrečil in očaral, da ne želi prevzeti iniciative. Mogoče si ti njej dolgočasen zaradi tega, ker se tako trudiš, da zadeve ne bi bile dolgočasne? :))) Meni tvoje ravnanje izgleda bolj kot neke vrste pogodba – jaz sem to naredil zate, ti moraš to narediti zame, če ne….si nimava več kaj povedat.[/quote]
Ja, saj gre v resnici za pogodbe. Kako pa ti gledaš na razmerje s svojim potencialnim tipom? Vzameš kar prvega obupanca s ceste, da mu boš osrečila življenje s svojo brezpogojno ljubeznijo ali imaš kriterije od kje se začne moška kvaliteta, vredna tvoje ljubezni?
Mislim, da je tvoja težava, da na razmerje gledaš iz “tehničnega” vidika. Ženska ti ni pomembna kot celotna osebnost, ampak te bolj zanimajo posteljne aktivnosti. Če se na osebo ne navežeš tudi čustveno, preveč pozornosti posvečaš seksu in ti druge kvalitete niso pomembne. Tudi, ko kupiš avto, ti je ta interesanten mesec ali dva, potem je vse rutina, pa zaradi tega ne boš vsak tretji mesec kupoval nov avto. Vsaka stvar je na začetku bolj zanimiva kot kasneje, to je treba vzeti v zakup. Mene spominjaš na otroka, ki od veselja, ko dobi novo igračko, nekaj dni te ne more izpustiti iz rok, potem pa jo vrže v kot in je več ne pogleda. Pa mu starši zaradi tega ne bodo vsak teden kupovali nove igračke.
Mogoče pa je nisi dovolj osrečil in očaral, da ne želi prevzeti iniciative. Mogoče si ti njej dolgočasen zaradi tega, ker se tako trudiš, da zadeve ne bi bile dolgočasne? :))) Meni tvoje ravnanje izgleda bolj kot neke vrste pogodba – jaz sem to naredil zate, ti moraš to narediti zame, če ne….si nimava več kaj povedat.[/quote]
Ja, saj gre v resnici za pogodbe. Kako pa ti gledaš na razmerje s svojim potencialnim tipom? Vzameš kar prvega obupanca s ceste, da mu boš osrečila življenje s svojo brezpogojno ljubeznijo ali imaš kriterije od kje se začne moška kvaliteta, vredna tvoje ljubezni?[/quote]
Tisti, ki me že nekaj časa poznajo tu gor, dobro vedo, da ne poberem prvega tipa s ceste. Kajne, Robi? :))))
Ker si ti tisti, ki imaš problem, ki se ti ponavlja. Zato ga je treba reševati pri sebi.
Dokler boš razlog iskal izven sebe, boš na istem.[/quote]
Saj to je ravno problematično Robi…. ker ko rešuješ taki problem je za tistega ki relativno enostavno dobi ženske, najlažje poiskat novo 🙂
Jaz trdim (kot sem napisal tudi v drugi temi) da mora (oz bi naj) tudi punca dodala svoj del k temu…. ampak kot sem tudi že napisal…. 90% ženskam je to tuje….
Ker si ti tisti, ki imaš problem, ki se ti ponavlja. Zato ga je treba reševati pri sebi.
Dokler boš razlog iskal izven sebe, boš na istem.[/quote]
Saj to je ravno problematično Robi…. ker ko rešuješ taki problem je za tistega ki relativno enostavno dobi ženske, najlažje poiskat novo 🙂
Jaz trdim (kot sem napisal tudi v drugi temi) da mora (oz bi naj) tudi punca dodala svoj del k temu…. ampak kot sem tudi že napisal…. 90% ženskam je to tuje….[/quote]
Imamo takšne in drugačne ženske in imamo takšne in drugačne moške. In če nekdo znova in znova najde iste in se znajde pred podobnim problemom, je potem razlog v njem, ker išče in najde takšne s katerimi soustvari podobne situacije.
Sicer pa, lahko poskušaš spremeniti svet. Oziroma samo ženske. 🙂 Želim ti veliko sreče. 🙂
Mislim, da je tvoja težava, da na razmerje gledaš iz “tehničnega” vidika. Ženska ti ni pomembna kot celotna osebnost, ampak te bolj zanimajo posteljne aktivnosti. Če se na osebo ne navežeš tudi čustveno, preveč pozornosti posvečaš seksu in ti druge kvalitete niso pomembne. Tudi, ko kupiš avto, ti je ta interesanten mesec ali dva, potem je vse rutina, pa zaradi tega ne boš vsak tretji mesec kupoval nov avto. Vsaka stvar je na začetku bolj zanimiva kot kasneje, to je treba vzeti v zakup. Mene spominjaš na otroka, ki od veselja, ko dobi novo igračko, nekaj dni te ne more izpustiti iz rok, potem pa jo vrže v kot in je več ne pogleda. Pa mu starši zaradi tega ne bodo vsak teden kupovali nove igračke.[/quote]
A, če se ti prijateljica potoži, da ne čuti več enako do tipa, ker je postal pust in dolgočasen, ji tudi rečeš, da je otročja, ker preveč pozornosti namenja fizičnim vidikom razmerja, da je sprijaznenje z dolgčasom in rutino dokaz odraslosti, potem pa še malo pofilozofiraš s primerjavami ob nakupu štirikolesnega plehovja?
Mislim, da je tvoja težava, da na razmerje gledaš iz “tehničnega” vidika. Ženska ti ni pomembna kot celotna osebnost, ampak te bolj zanimajo posteljne aktivnosti. Če se na osebo ne navežeš tudi čustveno, preveč pozornosti posvečaš seksu in ti druge kvalitete niso pomembne. Tudi, ko kupiš avto, ti je ta interesanten mesec ali dva, potem je vse rutina, pa zaradi tega ne boš vsak tretji mesec kupoval nov avto. Vsaka stvar je na začetku bolj zanimiva kot kasneje, to je treba vzeti v zakup. Mene spominjaš na otroka, ki od veselja, ko dobi novo igračko, nekaj dni te ne more izpustiti iz rok, potem pa jo vrže v kot in je več ne pogleda. Pa mu starši zaradi tega ne bodo vsak teden kupovali nove igračke.[/quote]
A, če se ti prijateljica potoži, da ne čuti več enako do tipa, ker je postal pust in dolgočasen, ji tudi rečeš, da je otročja, ker preveč pozornosti namenja fizičnim vidikom razmerja, da je sprijaznenje z dolgčasom in rutino dokaz odraslosti, potem pa še malo pofilozofiraš s primerjavami ob nakupu štirikolesnega plehovja?[/quote]
Eh kje… takrat ji reče, da je tip ”prasec” in jo potolaži 🙂
A, če se ti prijateljica potoži, da ne čuti več enako do tipa, ker je postal pust in dolgočasen, ji tudi rečeš, da je otročja, ker preveč pozornosti namenja fizičnim vidikom razmerja, da je sprijaznenje z dolgčasom in rutino dokaz odraslosti, potem pa še malo pofilozofiraš s primerjavami ob nakupu štirikolesnega plehovja?[/quote]
Podčrtala sem ti “ključni del stavka”. A ti ne ČUTIŠ enako do ženske zaradi slabega seksa ali zaradi drugih razlogov? Karkoli mi potoži moja prijateljica, je to njen problem in ga bo morala ona sama rešit. Mogoče nekateri preveč pričakujejo od razmerja in mislijo, da se vedno mora bliskati od strasti, ne vem. Ni mi pa jasno, zakaj ti vedno izbereš takšne ženske, ki te po treh mesecih razočarajo. Mogoče imaš nerealna pričakovanja od razmerja? Ni mi jasno, kako je neka ženska lahko na začetku razmerja “tigrica”, potem pa naenkrat postane “mrtva riba”.
Če sama nima spolnih potreb in ima moškega za zadovoljevanje drugih interesov, potem mogoče res. Če pa hoče imeti tudi orenk ljubimca v skupnem gospodinjstvu, se pa že mora pobrigat, da tudi v njem vzbudi strast, ki zagotavlja razne presežke. Drugače to ne gre.[/quote]
Seveda ima spolne potrebe. Tudi potrebe po partnerju ima. In partnerja je izbrala brez, da bi se kaj dosti trudila. Ti si se trudil, a ne? A je kaj cudnega, ce pri seksu pricakuje podobno? Hahaha.
Se spomnim ene, ki mi je govorila kako sem super, da so ljubimci vseh njenih frendic za nic. In… tudi ona je bila za nic. In me je po parih seksih vse minilo. Potem pa se je cudila, zakaj se mi vec ne da. Ona pa kar bi. Da je sama nikakva, pa ni pomislila. Pa ni bilaa neumna zenska.
Zenske, ki so v postelji dobre, inovativne, … so relativno redke. Govorim o taksnih, s katerimi bi izkusen jebac z veseljem leta seksal.
Podčrtala sem ti “ključni del stavka”. A ti ne ČUTIŠ enako do ženske zaradi slabega seksa ali zaradi drugih razlogov? Karkoli mi potoži moja prijateljica, je to njen problem in ga bo morala ona sama rešit. Mogoče nekateri preveč pričakujejo od razmerja in mislijo, da se vedno mora bliskati od strasti, ne vem. Ni mi pa jasno, zakaj ti vedno izbereš takšne ženske, ki te po treh mesecih razočarajo. Mogoče imaš nerealna pričakovanja od razmerja? Ni mi jasno, kako je neka ženska lahko na začetku razmerja “tigrica”, potem pa naenkrat postane “mrtva riba”.[/quote]
Kaj pa je narobe s tem, da pričakuješ nekaj žara tudi po začetnem obdobju zveze? Je to pričakovanje premalo odraslo? Zakaj za vraga je ženski tako težko enkrat na teden pričarati nekaj vzdušja, ki ga je na začetku zmogla vsak dan? Kako dragocena krona z glave odpade zaradi tega? Nič se ne rabi pretirano bliskat od strasti, kakšna lučka pa vseeno lahko malo sveti v razmerju. A mora biti srednjeveška tema? A to so nerealna pričakovanja, da pričakuješ vsaj malo soli v pogreto župo, da ni tako klavrno polužitna? Po tehle tvojih izjavah si kar mislim, kako je bilo tvojim bivšim bivati s tabo pod isto streho. Življenje polno same radosti.
Podčrtala sem ti “ključni del stavka”. A ti ne ČUTIŠ enako do ženske zaradi slabega seksa ali zaradi drugih razlogov? Karkoli mi potoži moja prijateljica, je to njen problem in ga bo morala ona sama rešit. Mogoče nekateri preveč pričakujejo od razmerja in mislijo, da se vedno mora bliskati od strasti, ne vem. Ni mi pa jasno, zakaj ti vedno izbereš takšne ženske, ki te po treh mesecih razočarajo. Mogoče imaš nerealna pričakovanja od razmerja? Ni mi jasno, kako je neka ženska lahko na začetku razmerja “tigrica”, potem pa naenkrat postane “mrtva riba”.[/quote]
Kaj pa je narobe s tem, da pričakuješ nekaj žara tudi po začetnem obdobju zveze? Je to pričakovanje premalo odraslo? Zakaj za vraga je ženski tako težko enkrat na teden pričarati nekaj vzdušja, ki ga je na začetku zmogla vsak dan? Kako dragocena krona z glave odpade zaradi tega? Nič se ne rabi pretirano bliskat od strasti, kakšna lučka pa vseeno lahko malo sveti v razmerju. A mora biti srednjeveška tema? A to so nerealna pričakovanja, da pričakuješ vsaj malo soli v pogreto župo, da ni tako klavrno polužitna? Po tehle tvojih izjavah si kar mislim, kako je bilo tvojim bivšim bivati s tabo pod isto streho. Življenje polno same radosti.[/quote]
Mislim, da ti ženska ne da, ker si nesramen, hehe. :))) Ne razumeš ženske duše, zato imaš sušo.
Kaj pa je narobe s tem, da pričakuješ nekaj žara tudi po začetnem obdobju zveze? Je to pričakovanje premalo odraslo? Zakaj za vraga je ženski tako težko enkrat na teden pričarati nekaj vzdušja, ki ga je na začetku zmogla vsak dan? Kako dragocena krona z glave odpade zaradi tega? Nič se ne rabi pretirano bliskat od strasti, kakšna lučka pa vseeno lahko malo sveti v razmerju. A mora biti srednjeveška tema? A to so nerealna pričakovanja, da pričakuješ vsaj malo soli v pogreto župo, da ni tako klavrno polužitna? Po tehle tvojih izjavah si kar mislim, kako je bilo tvojim bivšim bivati s tabo pod isto streho. Življenje polno same radosti.[/quote]
Mislim, da ti ženska ne da, ker si nesramen, hehe. :))) Ne razumeš ženske duše, zato imaš sušo.[/quote]
Morda res. Meni pa se zdi, da je tudi tvoja susa posljedica nerazumevanja moskih.
Mislim, da ti ženska ne da, ker si nesramen, hehe. :))) Ne razumeš ženske duše, zato imaš sušo.[/quote]
Ni stvar, da mi ženska ne da, ampak se meni pod njenimi pogoji ne da? Šteken? Obtožuje me kurbarije, ker nisem zainteresiran. Kaj pa pravzaprav pomeni razumeti žensko dušo? A obstaja univerzalna ženska duša? To se sliši, kot da ste vse iste, takih izjav pa menda ne marate…
Ni stvar, da mi ženska ne da, ampak se meni pod njenimi pogoji ne da? Šteken? Obtožuje me kurbarije, ker nisem zainteresiran. Kaj pa pravzaprav pomeni razumeti žensko dušo? A obstaja univerzalna ženska duša? To se sliši, kot da ste vse iste, takih izjav pa menda ne marate…[/quote]
Kaj, ko bi ji kar direktno rekel, da je vajino razmerje postalo rutina in bi ga rad malo popestril, rabiš pa tudi njeno pobudo? Mogoče se ženska sploh ne zaveda, da ti je postalo dolgčas. Veš, jaz je ne poznam. Mogoče ima določene fantazije, pa jih ne upa udejaniti. Mogoče si jo z nečim zbegal, celo prizadel, pa kuha mulo (na tak način). Težko rečem. Vsekakor pa ji na miren način povej, da nimaš druge ženske.
Ni stvar, da mi ženska ne da, ampak se meni pod njenimi pogoji ne da? Šteken? Obtožuje me kurbarije, ker nisem zainteresiran. Kaj pa pravzaprav pomeni razumeti žensko dušo? A obstaja univerzalna ženska duša? To se sliši, kot da ste vse iste, takih izjav pa menda ne marate…[/quote]
Kaj, ko bi ji kar direktno rekel, da je vajino razmerje postalo rutina in bi ga rad malo popestril, rabiš pa tudi njeno pobudo? Mogoče se ženska sploh ne zaveda, da ti je postalo dolgčas. Veš, jaz je ne poznam. Mogoče ima določene fantazije, pa jih ne upa udejaniti. Mogoče si jo z nečim zbegal, celo prizadel, pa kuha mulo (na tak način). Težko rečem. Vsekakor pa ji na miren način povej, da nimaš druge ženske.[/quote]
Saj ravno v tem je problem, ker začne trmoglavit in se zapirat vase, ko izpostavim problem, okrog katerega se že ves čas vrtiva. Pa res previdno načnem temo, ne udarim z obtožbami, ne navalim nanjo ko mutav u paprike, samo nič ne pomaga. Takoj je užaljena, fura svojo tiho mašo in s te pozicije se ne premakneva. Začne mi najedat živce z izjavami, da pa mogoče nisva za skupaj, pa da ne rabim biti z njo, da me v nič ne sili in ko ji odvrnem, da ima mogoče res prav in bi kazalo iti narazen, takrat pa v jok, pa histerične scene, pa teatraličen cigu migu gor pa dol po stanovanju, cel repertoar dramatike…Vse drugo, samo pogovorit se ne.
Kuća v Milanu, vidva res nista za skupaj, če je tako kot pišeš. Mislim, da se tega ne da popravit in da vajin problem ni le v seksu, ampak tudi drugje – nista sposobna komunicirat in verjetno nikoli ne bosta. Tudi, če bi bil en dan enkraten in bi bil ti super zadovoljen, bo naslednji dan vse po starem. Verjetno nista kompatibilna.
Kot praviš, niso vse ženske enake in nismo vsi moški enaki. Zato je bistveno, od koga kaj pričakuješ.
Kakšna je tista oseba, od katere kaj pričakuješ. Iz tvojega zapisa sklepam, da to pričakuješ od “napačnih” žensk, zato dobiš vtis, da imaš nerealna pričakovanja.
Seveda to ne pomeni, da slučajno živiš skupaj z napačno, ampak nehote iščeš takšne, da dobiš potrditev, da so ženske napačne in nesposobne zadovoljiti tvojih pričakovanj.
Ti pa ne njihovih, zato je ženska prav tako razočarana nad tabo.
Kot praviš, niso vse ženske enake in nismo vsi moški enaki. Zato je bistveno, od koga kaj pričakuješ.
Kakšna je tista oseba, od katere kaj pričakuješ. Iz tvojega zapisa sklepam, da to pričakuješ od “napačnih” žensk, zato dobiš vtis, da imaš nerealna pričakovanja.
Seveda to ne pomeni, da slučajno živiš skupaj z napačno, ampak nehote iščeš takšne, da dobiš potrditev, da so ženske napačne in nesposobne zadovoljiti tvojih pričakovanj.
Ti pa ne njihovih, zato je ženska prav tako razočarana nad tabo.[/quote]
Če je razočarana, naj se izjasni, zakaj in kako. Ne pa, da mulo kuha, ko predlagam sporazumni razhod, pa vrišč, kot da bo vesolje razpadlo v brezno večne nesreče.
Forum je zaprt za komentiranje.