Ženske MŽ čveka 3
Pred vami je zadnji del trilogije ženske MŽ čveka.
Če sem v prvem delu podal splošen opis žensk, v drugem opisal predvsem slabosti uporabnic na provokativen način se bom v tretjem delu posvetil privlačnosti žensk z moškega vidika.
Primernost in vedenje žensk sem ocenil z ocenami od 5 do 10 in dodal še nekaj napotkov v zvezi z primernostjo posamezne ženske MŽ čveka za resno zvezo ali avanturo.
1. Calipso – Zmerna intelektualka ki je lahko dobra sogovornica kadar ima dober dan. če ima slab dan so lahko njena dejanja izredno razdiralna. Glede na njene besede, da ima lepo telo, lepe noge priporočam avanturo. Za resno vezo je preveč komplicirana predvsem ob njenih slabih dnevih, če koga to ne moti je lahko potencial za resno zvezo. Njena dobra stran je, da ima svojstven smisel za humor.
RESNA ZVEZA: NE*
AVANTURA: DA
OCENA: 7
* – pogojno možna resna zveza
2. Bikini – Dobra rit, dolge noge in mož na drugi celini se sliši kot dobra priložnost. Kot vedno pa je hudič v podrobnostih. Čutiti je močno potrebo po tem, da bi bila ljubljena, upoštevana. Njena neskončna pregovarjanja uporabnikom NM3W kot tudi konstantno omenjanje njenega moža, ki ga je v zadnjeh dneh zamenjalo odštevanje dni do njenega odhoda iz foruma jo delajo v moških očeh čudaško.Kot intelektualka je lahko dober sogovornik. Moškemu lahko ponudi tako telesno kot tudi umsko zadovoljitev zato je primerna tako za resno zvezo kot tudi avanturo seveda, če v njo privoli. Njena slaba stran je, da ima pogosto slaba obdobja. Kljub svemu sem ji namenil visoko oceno.
RESNA ZVEZA: DA
OCENA: 8
3. Goldfish – Kot kaže se je znebila sindroma “sadni”. Čeprav se zdi, da se je po njegovem odhodu pomaknila rahlo v ozadje. Je zmerna intelektualka z dobrimi pisnimi sposobnostimi vendar zelo nezaupljiva in zmuzljiva včasih pa tudi pikra a ima dober smisel za humor in ker je samska primerna tako za resno zvezo kot tudi za avanturo. Čas preživet z njo je lahko za moškega čisti užitek in radost.
V kolikor ji uspe ublažiti njeno nezaupljivost in omiliti njen karakter je lahko takorekoč idealna nevesta.
4. Antilopa – Prva dama MŽ čveka. Ženska, ki ji ni tuje damsko obnašanje in bonton. Nasprotno. Je pravi vzor damskega obnašanja. Prav tako ženska z visokimi moralnimi načeli. Moškemu lahko nudi vrhunsko umsko zadovoljitev pogovor z njo pa je lahko poezija. V postelji oz. pri telesni zadovoljitvi moškega pridejo v poštev njene velike izkušnje s katerimi lahko moškega pripelje do extaze. Primerna je tako za resno zvezo kot tudi za avanturo. Dodatna prednost je njeno pravno znanje in finančna neodvisnost.
OCENA: 8
5. Misonka – Divja Štajerka. Kot običajno pri štajerkah je tudi ona vroče krvi in ko je jezna z njo ni šale, kar je najbolje občutil uporabnik matjažko. Moškemu je po njenih besedah sposobna zariti 8 centimeterski štikel v čelo, če ji kaj ni po godu. Ker je vezana ni primerna za resno vezo. V postelji lahko njena vročekrvnost in divjost pripelje moškega do multiplih vrhuncev v majhnem času. Če je pri fizični zadovoljitvi moškega njena divjost prednost je v vsakdanjem življenju lahko slabost saj je lahko izredno neugodna in zamerljiva. V kolikor privoli v avanturo je lahko odlična, poživljajoča izkušnja.
RESNA ZVEZA: NE
6. Margot – Zabavna ženska s katero je lahko sobivati. Epsko je opisala člane MŽ čveka v svoji povesti in tako začrtala visoke standarde pisanja zgodb na monu. Vsekakor prvo pero MŽ čveka. Je dama damski način obnašanja ji ni tuj. Ni sicer na nivoju Antilope a ji sledi. Ker se redko prereka vsekakor je primerna za avanturo v kolikor v njo seveda privoli kjer lahko moškega s svojimi izkušnjami pripelje do vrhunske naslade. Ker je vezana za resno vezo ni primerna. Njena ocena bi bila še višja v kolikor bi se pogosteje pojavlala na MŽ čveku.
RESNA VEZA: NE
7. Senza – najmanj priljubljena uporabnica MŽ čveka. Brez smisla za humor in izredno razdiralnostjo. Na vsako provokacijo odgovori hitro in silovito njen pogost izgovor pa je zakaj bi igrala šaljivko. Edina prednost je njena izkušenost pri fizični zadovoljitvi moškega zato je eventuelno primerna za avanturo. Za resno vezo nikakor ni primerna.
OCENA: 6
Se ti vidi da si brezposeln da se ti da pisat take neumnosti…. še smešno ni niti poučno…. vse od teh so katastrofa že zato ker forumirajo HAHA
Seba111, edino, kar lahko napišem na tale sestavek je, da slabo bereš tale forum in še slabše razumeš pišoče.
Imam dvoje vprašanj, ki se verjetno marsikateremu (marsikateri) pletejo po glavi ob prebiranju ekspertize.
1) Kaj hudiča pomeni, da je ženska “zmerna intelektualka” ???
2) Zakaj le ocene od 6 do 8 ( seba111 – to lahko kaže le na nekaj – nobene od njih tudi pod razno nisi imel priložnost spoznati v živo, pa ne upaš poseči po višjih in nižjih ocenah, ki bi o realnosti povedale mnogo več … preveč ugibanja in premalo dejstev .)
1. seba111 – Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla.
AVANTURA: NE
OCENA: 0
p.s.
Hudič je v podrobnostin in ja, odhajam s foruma.
Na pa smo dobili oceno izven ozkega področja 6-8 …
p.s.
Hudič je v podrobnostih, zaradi tega se menda ne odide s foruma ?[/quote]
Če ne bi bila trmasta, bi že zdavnaj odšla. Prišla sem, ko mi je bilo malce dolgčas, zdaj mi ni več in to je to. Hudičeve podrobnosti pa mi pravijo, da tukaj nimam kaj iskat. 🙂
Končno ena, ki je izplavala iz dolgčasa … tu ostajajo tiste, ki jim je dolgčas, a tega za noben denar na tem svetu ne priznajo …
Fejst bod, pa doma pozdravi ![/quote]
Če bi znali še kaj drugega prebrat kot pa tisti en stavek o ritkah, bi vedeli, da sem večkrat napisala tudi, da sem okrevala po poškodbi. Ni me sram priznat, da mi je bilo zelo dolgčas, ko sem bila prikrajšana za siceršnje aktivnosti. December in nadaljnji meseci bodo pa pri meni nori in skrajni čas je, da grem. Malce dlje kot sem sprva nameravala sem ostala samo zaradi NM-3w. Me je tolikokrat zapodil stran, da sem iz principa ostala. Ima pa vse svoje meje, tudi raznorazni forumski konstrukti. Forum sem odkrila naključno, prek foruma čustvene inteligence. Ko sem se registrirala, sem ga malce že poznala kot občasna bralka, pozneje pa ugotovila, da je bila moja predstava o tem forumu malce napačna. Namreč, zdel se mi je veliko bolj normalen od Starševskega čveka. Potem pa pride hudič in podrobnosti. Ne nameravam pa odit protestno ali pa kaj. Edini razlog, da sem napisal, da grem, je v tem, da grem takrat, ko jaz hočem in ne takrat ko se bo komu zljubilo me kam poslat. Novembra bom še tukaj. Iz principa, itak. 🙂
Končno ena, ki je izplavala iz dolgčasa … tu ostajajo tiste, ki jim je dolgčas, a tega za noben denar na tem svetu ne priznajo …
Fejst bod, pa doma pozdravi ![/quote]
Mar res le iz dolgčasa? Zakaj si pa ti tu?
@seba, tvoja ocena zame je dokaj točna, le tista o zmeni intelektualki je mal tko – sem podpovprečna v glavi…pa saj me berete, no :-))))
Nikakor nisem mogel gor priti, kaj me na tej skrivnostno zapeljivi in boleče nedosegljivi ženski privlači, evo, to bo to, IZKUŠNJE namreč. :))))))) Antilopa, a maš dobre izkušnje za štedilnikom? Jah, samo tako dobre menda ne kot Markotova Petra, ki baje speče odlične piškotke. 😀
Saj si menda v resni zvezi-poročena si. Mislim od tebe sem pa pričakoval mal več pameti.
Kdo pa je rekel, da je s tem mislil da so te ocene namenjene monovcem.
Morda si se naveličala poslušat prave žaljitve, vendar tale tema ni to in ne vali krivde na druge.[/quote]
Ženska ima vso pravico, da pove kaj si misli ne glede na tvoja pričakovanja 🙂
Saj si menda v resni zvezi-poročena si. Mislim od tebe sem pa pričakoval mal več pameti.
Morda si se naveličala poslušat prave žaljitve, vendar tale tema ni to in ne vali krivde na druge.[/quote]
Ženska ima vso pravico, da pove kaj si misli ne glede na tvoja pričakovanja :)[/quote]
Nimam pričakovanj… ženska ima pravico izrazit svoje misli, jaz pa svoje, tako kot ti svoje 🙂
Ženska ima vso pravico, da pove kaj si misli ne glede na tvoja pričakovanja :)[/quote]
Nimam pričakovanj… ženska ima pravico izrazit svoje misli, jaz pa svoje, tako kot ti svoje :)[/quote]
Sprenevedanje? Si napisal, da si pričakoval od nje….blamiranje res obvladaš, predvidevam da je to poklicna deformacija :-)))))))
Ah bejž no, mal več pameti? Seba je od prve minute, ko je napisal, da sem njegova simaptija, do mene žaljiv. Sicer na malce drugačen, prefinjen način, a žaljiv. Predvsem pa je več kot očitno določene stvari tudi zameril. Ampak bo ostal “fin” in igral svojo igro do konca, ker točno ve, da mi to ni všeč. Plus še vse ostale njegove zavajajoče nevadbe, napisane kao v šali. Meni te njegove šale in njegov humor nista smešna. In ko sem mu to omenila na ZS, niti odgovoril ni, je pa na forumu napisal, da mu težim.
Sicer pa ta tvoja logika, ki jo tukaj utemeljuješ, ne zdrži. Pa ne le z mojega vidika, mimogrede, avanture me niso zanimale niti v najstniških letih in vsi, ki me vsaj malo poznajo, vedo,da sem za to totalno neprimerna. Če bi pa tvoja logika zdržala pri Sebi, pa pri Margot ne bi napisal, da je vezana in zaradi tega neprimerna za resno zvezo.
Kaj me briga, kaj si ti misliš, na podlagi “vsega, česar ne veš”, zame je to žaljivo, pa tudi če je komu drugemu čudaško. Ja, res sem čudaška, sem poročena in omenjam moža in me avanture z internetnimi fukfehtarji ne zanimajo. Kaj češ bolj čudaškega na Monu! Da se en samski tip nenehno spotika ob eno poročeno, pa seveda ni niti najmanj čudaško.
Pa kaj on ve kakšno rit imam, pa kakšne možgane, še najmanj pa kakšnega moža in kje je! Z mano on on nima kaj počet, pa še vsi ostali moški osebki prav tako ne. Če je treba, pa lahko to vsakemu posebej še tisočkrat ponovim. Če sem se znašla na forumu, nisem dala sebe na razpolago vsakemu butcu, ki bo prišel mimo in imel pet minut časa. Nisem tukaj zato, da bi se oglaševala za karkoli. Niti ne dojemam forume kot fukfehtarske “spoznavne” portale, zato ni nobene potrebe, da me kdokorkoli ocenjuje kot žensko, ki se na internetu promovira v kataloški prodaji. Nisem tukaj zaradi moških, ki si nikjer drugje ne najdejo babe, ampak zaradi foruma kot foruma in TEM na forumu.
Samo dejstvo, da je ženska ženska in da je nek tip samski in brez ženske, mu še ne daje pravice, da se ob to žensko spotika kot da je potrošno blago v kakšni rdeči četrti. Ne le na forumu, tudi drugače v vsakdanjih situacijah v resničnem življenju. In če ženska jasno pove, da tega ne odobrava, to ni nič drugega kot spolno nadlegovanje.
Ok, pretiravam. Ampak namerno. Kaj si mislim o tipčkih, ki gnjavijo poročene in drugače vezane, pa niti nima smisla pisat. Me pa včasih resno zanima kakšne so bile njihove bivše, da sedaj tako intelektualno poniževalno gledajo na vezane ženske.
Forum je zaprt za komentiranje.