Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Medijske novice in medijski “ksihti”

Medijske novice in medijski “ksihti”

čedalje bolj si postajajo podobni — grša ko je “novica” grši ksiht jo pove v kamero.
Babnice pa še z piskajočimi glasovi

hvala bogovom (in meni) za internet in tipkanje, slike, posnetke dogodkov … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Gledam samo vreme…in Jano Morelj:)..in vedno pozabim kakšno vreme bo…

Gledam samo vreme…in Jano Morelj:)..in vedno pozabim kakšno vreme bo…[/quote]

Aja, potem ni “tvoja ljubljenka” Katja Jevšek? 🙂 No, pri njej pa – če ne bi vedel, da govori o vremenu, bi mislil, da vodi neko otroško oddajo. :))

Aja, potem ni “tvoja ljubljenka” Katja Jevšek? 🙂 No, pri njej pa – če ne bi vedel, da govori o vremenu, bi mislil, da vodi neko otroško oddajo. :))[/quote]
z obema pod roko bi ponosno paradiral po katerikoli promenadi osončja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Podpis!

Z obema bi bil jack. Jz bi pa z Majo Sodja in Petro Kerčmar : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

No, meni je pa fleten Mirko Mayer iz Kanala A kadar ga fajn zrihtajo. :))

Aja, potem ni “tvoja ljubljenka” Katja Jevšek? 🙂 No, pri njej pa – če ne bi vedel, da govori o vremenu, bi mislil, da vodi neko otroško oddajo. :))[/quote]

Mislim, da že veš, da so mi všeč temnolaske, hm, pa še nekaj rad pogledam pri ženskah…rad imam veeelike…..oči:)))

Mislim, da že veš, da so mi všeč temnolaske, hm, pa še nekaj rad pogledam pri ženskah…rad imam veeelike…..oči:)))[/quote]

Oba pogoja izpolnjujem. :))

Mislim, da že veš, da so mi všeč temnolaske, hm, pa še nekaj rad pogledam pri ženskah…rad imam veeelike…..oči:)))[/quote]

Oba pogoja izpolnjujem. :))[/quote]

Zelo lepo:))) Kakšni pa so tvoji pogoji…sem neumen, grd kot zvonar iz Notredama, reven, egoističen in nese mi v levo…bi šlo?

Oba pogoja izpolnjujem. :))[/quote]

Zelo lepo:))) Kakšni pa so tvoji pogoji…sem neumen, grd kot zvonar iz Notredama, reven, egoističen in nese mi v levo…bi šlo?[/quote]

Je povsem vseeno, ker me itak ne boš oženil. :)))))) Vidiš, karkoli rečeš, se lahko enkrat uporabi proti tebi. :))

Zelo lepo:))) Kakšni pa so tvoji pogoji…sem neumen, grd kot zvonar iz Notredama, reven, egoističen in nese mi v levo…bi šlo?[/quote]

Je povsem vseeno, ker me itak ne boš oženil. :)))))) Vidiš, karkoli rečeš, se lahko enkrat uporabi proti tebi. :))[/quote]

Saj te nisem prosil za roko….zadovoljil bi se tudi s katerim drugim delom telesa:))))

Je povsem vseeno, ker me itak ne boš oženil. :)))))) Vidiš, karkoli rečeš, se lahko enkrat uporabi proti tebi. :))[/quote]

Saj te nisem prosil za roko….zadovoljil bi se tudi s katerim drugim delom telesa:))))[/quote]

Za slednje pa ne rabiš ravno mene – imaš potencialnih žensk na pretek. 🙂

No evo pa je rojena nova MON ljubezen. Saj zdej bosta pa kmalu kot jaz in bikini :))))

Ne vem, jaz sem za njega le kos mesa. :)))

Ne vem, jaz sem za njega le kos mesa. :)))[/quote]
ne tauscani

Antilopa pa sej se bo kej premislil za tako kvalitetnega moškega je pac potrebno malo potrpljenja : )))

Saj ga še vedno lahko poskuša spremeniti in mu vcepiti vrednote. 🙂

Saj ga še vedno lahko poskuša spremeniti in mu vcepiti vrednote. :)[/quote]

Robi, saj je itak pobegnil. Se me je ustrašil. :)))

Robi, saj je itak pobegnil. Se me je ustrašil. :)))[/quote]Ne, ne …. le opazuje te iz zasede….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, saj je itak pobegnil. Se me je ustrašil. :)))[/quote]Ne, ne …. le opazuje te iz zasede….. ;)[/quote]

Ja, skrit je v visoki travi in samo čaka pravi trenutek, da napade ubogo in nič hudega slutečo antilopo. 😉

Ne, ne …. le opazuje te iz zasede….. ;)[/quote]

Ja, skrit je v visoki travi in samo čaka pravi trenutek, da napade ubogo in nič hudega slutečo antilopo. ;)[/quote]

Kako si uganila! In potem te odvlečem v svoj brlog…… in ti recitiram Prešerna do onemoglosti…:))

Robi, saj je itak pobegnil. Se me je ustrašil. :)))[/quote]
A zaradi tvoje lepote, ženstvenosti ali nepopustljivosti ? 🙂

Robi, Poet itak samo laja in ne grize. :)) Vsak večer mora poročati svoji najdražji kaj je pisal na MON. 🙂

Jaz tudi samo lajam in ne grizem :)))

Daj mi povej, zakaj toliko “navijaš” za naju s Poetom? Dolgčas? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close