Medijske novice in medijski “ksihti”
čedalje bolj si postajajo podobni — grša ko je “novica” grši ksiht jo pove v kamero.
Babnice pa še z piskajočimi glasovi
hvala bogovom (in meni) za internet in tipkanje, slike, posnetke dogodkov … ☺
Gledam samo vreme…in Jano Morelj:)..in vedno pozabim kakšno vreme bo…[/quote]
Aja, potem ni “tvoja ljubljenka” Katja Jevšek? 🙂 No, pri njej pa – če ne bi vedel, da govori o vremenu, bi mislil, da vodi neko otroško oddajo. :))[/quote]
z obema pod roko bi ponosno paradiral po katerikoli promenadi osončja ☺
Gledam samo vreme…in Jano Morelj:)..in vedno pozabim kakšno vreme bo…[/quote]
Aja, potem ni “tvoja ljubljenka” Katja Jevšek? 🙂 No, pri njej pa – če ne bi vedel, da govori o vremenu, bi mislil, da vodi neko otroško oddajo. :))[/quote]
Mislim, da že veš, da so mi všeč temnolaske, hm, pa še nekaj rad pogledam pri ženskah…rad imam veeelike…..oči:)))
Mislim, da že veš, da so mi všeč temnolaske, hm, pa še nekaj rad pogledam pri ženskah…rad imam veeelike…..oči:)))[/quote]
Oba pogoja izpolnjujem. :))
Zelo lepo:))) Kakšni pa so tvoji pogoji…sem neumen, grd kot zvonar iz Notredama, reven, egoističen in nese mi v levo…bi šlo?[/quote]
Je povsem vseeno, ker me itak ne boš oženil. :)))))) Vidiš, karkoli rečeš, se lahko enkrat uporabi proti tebi. :))[/quote]
Saj te nisem prosil za roko….zadovoljil bi se tudi s katerim drugim delom telesa:))))
Forum je zaprt za komentiranje.