Medijske novice in medijski “ksihti”
Ah ja…lajam pa rad, znam pa dati tudi tačko, se povaljati in prositi za piškotek…:))
Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))
Ah ja…lajam pa rad, znam pa dati tudi tačko, se povaljati in prositi za piškotek…:))
Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))[/quote]
Poet – tvoj slog pisanja spominja na Braneta Kastelica 😉
Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))[/quote]
Kaj pa Lili Žagar? Ona je tudi temnolaska.
Seba111, hvala, ker skrbiš zame. Povabljen boš na poroko. :)))
Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.
Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]Kaj pa ostali? Mi bi tudi šli! 🙂
Pa imela bi cel kup družic, ki bi se potem cufale za šopek….. :))))
Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]Kaj pa ostali? Mi bi tudi šli! 🙂
Pa imela bi cel kup družic, ki bi se potem cufale za šopek….. :))))[/quote]
Vse je odvisno od šparovnosti ženina. :))
Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]
Lili ni slaba..kadar je tiho….Seba111 je itak izbran za pričo na poroki, bi se že spodobilo, da bi bil prisoten:))
Brane Kastelic? Hvala za kompliment, ampak mu ne sežem do kolen…imava pa marsikaj skupnega, on je letos izdal knjigo…..moja pa se še piše….romantično-erotično narodnozabavna drama….
Res bi rada videla film, kako se katera za tabo obrača :P[/quote]
ne skrbi … si ena redkih, ki nebi trznila na moj pristop ☺ … imam srečo v življenju, kar se bejb tiče
Iz katerega časa si se pa ti prežarčil? Cufanja za šopek že dolgoooooo, dolgoooo več ni ;)[/quote]Pppsssssssst! Vse boš pokvarila!
Ne kradi nevesti navdušenja, bomo že potem našli kake punčke iz peskovnika, ki jim bo cvetje všeč… 😉 :)))
Ohcet, poroka???? Zdi se mi, da sem doma pozabil prižgan plin na indukcijski kuhalni plošči…..se vrnem…čez kakšno leto ali dve:)))
Let us dance just a little bit more…
http://www.youtube.com/watch?v=Zg6MjQuOy38
Forum je zaprt za komentiranje.